Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

Sveikutes merginos ,uzsirasiau pas Sergeju kuris prie Tauro kalno dirba .Gal buvote kas pas ji ,ir kiek kainuoja blush2.gif idomu butu suzinoti, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-NONA- @ 2014 01 28, 15:42)
Sveikutes merginos ,uzsirasiau pas Sergeju kuris prie Tauro kalno dirba .Gal buvote kas pas ji ,ir kiek kainuoja  blush2.gif  idomu butu suzinoti, blush2.gif

Buvau pas Sergeju prie pora metu ir pries 10 metu. Pries pora metu mokejau berods 70 LT, manau, kad dabar ir 100 Lt gali paimti. Gal kas mane patikslins del kainu smile.gifsmile.gifsmile.gif
O bendrai galiu pasakyti, kad ka pasake prie 10 ar 12 metu, tai apie 70 proc issipilde. Taciau kai buvau paskutini syki, man jau jis nelabai patiko. Gal tiesiog buvo ne ta diena kaip sakoma. Trumpai bure, mazai pasake ir isejau sumokejusi babkes, bet negavusi rezultato, kokio tikejausi....

beje, kai apsilankysite pas ji, butu tiesiog smalsu suzinoti Jusu nuomone apie ji ir dabartinius jo ateities spejimus...

Sekmes Jums... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2014 01 28, 16:55)
Buvau pas Sergeju prie pora metu ir pries 10 metu. Pries pora metu mokejau berods 70 LT, manau, kad dabar ir 100 Lt gali paimti. Gal kas mane patikslins del kainu smile.gifsmile.gifsmile.gif
O bendrai galiu pasakyti, kad ka pasake prie 10 ar 12 metu, tai apie 70 proc issipilde. Taciau kai buvau paskutini syki, man jau jis nelabai patiko. Gal tiesiog buvo ne ta diena kaip sakoma. Trumpai bure, mazai pasake ir isejau sumokejusi babkes, bet negavusi rezultato, kokio tikejausi....

beje, kai apsilankysite pas ji, butu tiesiog smalsu suzinoti Jusu nuomone apie ji ir dabartinius jo ateities spejimus...

Sekmes Jums...  4u.gif

Sedejau ir narsiau 5 val internete info apie Sergeju.Ir eiti jau nenoriu 4u.gif O kaina jis pats pasako blush2.gif
Atsakyti
sveikos, patarkit prasau i ka kreiptis jei apvoge, i bureja ar ekstrasensa??? Ir gal kas gali ka parekomenduot siame reikale?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannah: 31 sausio 2014 - 17:30
QUOTE(**Leila** @ 2013 11 11, 11:41)
Sveiki,
Gal kas iš savo patirties galėtų rekomenduoti žmogų, kuris nuima prakeiksmus?

QUOTE(*Persikute* @ 2013 11 03, 10:38)
o yra vilniuje toks zmogutis kuris matytu nuziurejimus, uzkeikimus? ir jei jie yra panaikintu?  g.gif

jei dar domina, tai as Vilniuje buvau pas viena zmogu. nenoriu nei reklamuoti, nei ka, nes tiesa sakant nezinau kas man padejo ar tai, kad pas ji apsilankiau, ar tai, kad patikejau, kad po apsilankymo viskas susitvarkys ir tiesiog nusiteikiau lotuliukas.gif
buvau pries gerus 9 men., per ta laika gyvenimas gerokai pasikeite i geraja puse bigsmile.gif
bet pakartosiu negaliu teigti 100%, kad tai del "prakeiksmo ar nuziurejimo nuemimo", nes nei girdejau atsiliepimu apie ta zmogu, nei is pazystamu kas buvo daugiau, tiesa kai laukiau kol priims, tai pas ji vyko kazkoks seimyninis (4-5 zmones) seansas... as buvau sekanti, po manes atejo ir lauke dar dvi moterys, tai kol laukiau su moteryte tokia kalbejau, kuri pas ji pries kelis metus buvo ir db laukia, sake kad jai labai padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 04 vasario 2014 - 13:26
Praeitais metais buvau pas Silvija ir poto, siame forume parasiau, kad nepataike ir niekas neissipilde. Na situacija pasikeite.. Supratau, kad ji kai ka nutylejo, bet is esmes po biski pildosi viskas. Mano drauge pas ja buvo ir zinokit, issipilde tam tikri aspektai butent jos isprognozuotu laikotarpiu... Noreciau pas ja vel nueiti, nes kilo daugiau klausimu, apie kuriuos praeita karta nepaklausiau, bet bijau, kad supyks ar priekaistaus (jei prisimins), kad taip daznai lankausi (buvau liepos men.) smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2014 02 04, 18:25)
Praeitais metais buvau pas Silvija ir poto, siame forume parasiau, kad nepataike ir niekas neissipilde. Na situacija pasikeite.. Supratau, kad ji kai ka nutylejo, bet is esmes po biski pildosi viskas. Mano drauge pas ja buvo ir zinokit, issipilde tam tikri aspektai butent jos isprognozuotu laikotarpiu... Noreciau pas ja vel nueiti, nes kilo daugiau klausimu, apie kuriuos praeita karta nepaklausiau, bet bijau, kad supyks ar priekaistaus (jei prisimins), kad taip daznai lankausi (buvau liepos men.)  smile.gif

Neturetu priekaistauti, juk pinigeliu moki. Pagalvok tikrai ar nori eiti? ar kazkas nuo to pasikeis. Siaip siulyciau isbandyti kokia nors kita bureja smile.gif Man Silvija nepatiko
Atsakyti
LAba diena ,gal galite rekomenduoti gera bureja kur pasako ir praeity dabarti na ir zinoma ateity ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2014 02 09, 18:51)
LAba diena ,gal galite rekomenduoti gera bureja kur pasako ir praeity dabarti na ir zinoma ateity  ? 4u.gif  ax.gif

Jadvyga is Gelezinio vilko gatves, nezinau det ateities, bet praeiti ir dabarti nusake gerai
Atsakyti
sveikos.apsilankiusios pas Stanislova,gal galite parasyti kiek mokejot uz"seansa".
ir gal kas turyte Aldonos is virsuliskiu kontaktini nr.
Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 02 04, 13:23)
jei dar domina, tai as Vilniuje buvau pas viena zmogu. nenoriu nei reklamuoti, nei ka, nes tiesa sakant nezinau kas man padejo ar tai, kad pas ji apsilankiau, ar tai, kad patikejau, kad po apsilankymo viskas susitvarkys ir tiesiog nusiteikiau  lotuliukas.gif
buvau pries gerus 9 men., per ta laika gyvenimas gerokai pasikeite i geraja puse  bigsmile.gif
bet pakartosiu negaliu teigti 100%, kad tai del "prakeiksmo ar nuziurejimo nuemimo", nes nei girdejau atsiliepimu apie ta zmogu, nei is pazystamu kas buvo daugiau, tiesa kai laukiau kol priims, tai pas ji vyko kazkoks seimyninis (4-5 zmones) seansas... as buvau sekanti, po manes atejo ir lauke dar dvi moterys, tai kol laukiau su moteryte tokia kalbejau, kuri pas ji pries kelis metus buvo ir db laukia, sake kad jai labai padejo.

Gal galite kontaktais pasidalinti? ir įspūdžiais smile.gif
Galima į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Rasuole9 @ 2014 02 17, 03:11)
Gal galite kontaktais pasidalinti? ir įspūdžiais  smile.gif
Galima į AŽ

Parasiau AZ smile.gif
Atsakyti