Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

Labuka:)

pas sergeju lankiausi vasara
darbo reiklais vaziavau i komandiruote..
skubos tvarka bandziau pas ji pakliuti:) bet kokia kaina ,kad ivertinti zmogu apie kuri girdejusi neblogu atsiliepimu.
Tiesa pasakius nusiviliau,
priieme 5 -10 min..su ta salyga ,kad uzduosiu 1 klausima, ,,nezinau kas ka sako,bet man asmeniskai nepatiko, nieko nepasake-sumurmejo keleta zodziu..kas ir taip buvo savaime aisku.
5 min /1 klausima- 50 litu:)
ne kainoje esme:) supratau,kad tas zmogus pries 10 metu gerai bure,bet dabar nelabai..
Rytoj atsiusiu jo numeri,
ok?smile.gif

esu aplakscius beveik visa Vilniu:) bureju,,smile.gif)

Ukrainiete bureja -faina.
sneka aiskiai/konkreciai. kokie klausimai mane domino-ji atsake,
issipilde.

kontaktai +37068438967 Milana.
kaina juokinga..10 euru,
bet as sumokejau 15 euru nes uzsisedejau:)

puse bureju pirma ka paklausia gym datos/zodiako zenklo.
paskui traktuoja zodi is zodi kaip is knygos..susidaro bendra portreta ir bande taikyti,,
Milana nesiteiravo tokiu dalyku,,
tiesia ejome prie dominanciu klausimu,
super.
parasyk kaip sekesi ar patiko.
aciukas

QUOTE(ausra55 @ 2015 02 08, 12:23)
Nu gal ir gerai butu ta Sergejaus numeriuka tureti. Ar eit, dar reikes pagalvoti smile.gif

O del tos ukrainieties - kaip suprantyu, patiko,jei daugiau sumokejot? Pataike ka nors? Pildosi? Kokie jos kontaktai?

Papildyta:

Labuka,
mazai kas buria is nuotrauku.sad.gif
gal 5 burejas apejau -rodydama foto..
bet nieko gero nepasake.keleta bande sudaryti portreta zmogaus
p.s. ziuredamos foto is jo pozu /rubu veido mimikos nuspeti ka veikia,,
nesamone,

pabandyk pas sia nueiti,bet ji rusakalbe /ima pigiai.konkreciai atsako-kas domina.
Fabijoniskes.Vilnius.

Bureja Rusakalbe is Ukrainos buria paprastom kortom.
Aiskiai isdesto Jums rupinanti klausima/atsakyma.
Būrimo klasikinėmis/
/Lenorman kortomis.

KAINA 10 EURU.

parasyk kaip ejosi vizitas:) ar patiko. 4u.gif

QUOTE(Female @ 2013 11 01, 21:57)
kokios burejos buria is nuotrauku vilniuje?

Atsakyti
O Milana rusiskai kalba? Atsako tik i konkrecius klausimus, pati nieko nepasakoja?
Kur gyvena/buria?

Idomu, ar gerai labai daznai eit smile.gif Kazka girdejau, kad gerai pertrauka padaryt - o as ka tik buvau.

Beje, apie Sergeju irgi girdejau, kad labai tiksliai burdavo, bet tas buvo labai seniai. O dabar kiek atsiliepimu paskaiciau - nieko gero kazkaip...
Atsakyti
Sveikos,

Kažkas klausė dėl Margaritos iš Pilaitės. Buvau pas ją vasarą. Tik nežinau ar ji tikrai teisybę sako...
Atsakyti
QUOTE(indraja190 @ 2014 11 06, 12:45)
As kaip tik buvau pas Neringa Saladze. Man labai patiko. Pas ja buvau pirma karta. Ka sake apie mane kai pasmenybe viska pataike, nieko neprasove. viska nupasakojo. Nieko neklausineja, o kalba tai ka mato. Apie du zmones apie kuriuso klausiau taip pat viska pataike. Zodziu, isejau nustebusi, negalejau patiketi. Ziuresim ar issipildys visa tai ka sake.  smile.gif bet likau patenkinta. Matysim kaip bus toliau.  smile.gif

Na, ar jums pildosi tai, ka sake Neringa Saladze? Ar dar tik ateityje bus matyti? Nes as pas ja buvau kelis kartus, tai tikrai labai maloni, miela, ir ,atrodo, kad viskas ,ka pasakoja apie praeiti bei dabarti tikra tiesa,pataiko, taciau man niekas neissipilde, kas buvo pranasauta ateityje.. Labai daug dalyku klausiau, isidemejau viska, ka sako.. Deja, neissipilde beveik niekas. Tik vienas dalykas issipilde, kuri buvo ir galima nuspeti..
Nors ,tiesa pasakius, man ne viena bureja neispransavo teisingai. Nezinau kodel ir ar cia tik man taip, bet apvaiksciojau ne viena bureja ir visiskai nesipildo,ka jos sako. Priesingai. Cia gal problema manyje? Ar kodel taip yra?
Labai noreciau apsilankyti pas tikrai gera bureja, turincia dovana is auksciau.. Matancia kazka daugiau.. Deja, tokios niekur nerandu...
Atsakyti
sveikos, gal kas zino ar dar Zoja dirba? Ar pildosi jos pranasavimai? kiek ji ima pinigeliu? kuria ten valanda jai skambinti reikia? labai noriu pas ja apsilankyti, atrodo neblogi atsiliepimai apie ja ax.gif
Atsakyti
Zoja dirba, pinigeliu ima "kiek duosi", ar pildysis, dar man per sunku pasakyt, nes per mazai laiko praejo smile.gif Skambinti reikia 22 val.

QUOTE(FotoVesta @ 2015 02 12, 16:47)
sveikos, gal kas zino ar dar Zoja dirba? Ar pildosi jos pranasavimai? kiek ji ima pinigeliu? kuria ten valanda jai skambinti reikia? labai noriu pas ja apsilankyti, atrodo neblogi atsiliepimai apie ja ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Ayša* @ 2015 02 12, 04:54)
Na, ar jums pildosi tai, ka sake Neringa Saladze? Ar dar tik ateityje bus matyti? Nes as pas ja buvau kelis kartus, tai tikrai labai maloni, miela, ir ,atrodo, kad viskas ,ka pasakoja apie praeiti bei dabarti tikra tiesa,pataiko, taciau man niekas neissipilde, kas buvo pranasauta ateityje.. Labai daug dalyku klausiau, isidemejau viska, ka sako.. Deja, neissipilde beveik niekas. Tik vienas dalykas issipilde, kuri buvo ir galima nuspeti..
Nors ,tiesa pasakius, man ne viena bureja neispransavo teisingai. Nezinau kodel ir ar cia tik man taip, bet apvaiksciojau ne viena bureja ir visiskai nesipildo,ka jos sako. Priesingai. Cia gal problema manyje? Ar kodel taip yra?
Labai noreciau apsilankyti pas tikrai gera bureja, turincia dovana is auksciau.. Matancia kazka daugiau.. Deja, tokios niekur nerandu...

Džiaukitės, galinga ir pati esate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 12, 22:55)
Džiaukitės, galinga ir pati esate ax.gif

Na, cia tai naujiena pasakete... Niekada nebuciau apie tai pagalvojusi... Greiciau atvirksciai. Ns man gyvenime kaip ir su burejomis.. Jei ko nors labai stpriai noriu ir meldziuosi, prasau, tai tada butinai atvirksciai viskas ivyksta arba neivyksta, ko prasau,tikiuosi, be galo noriu... O kai jau nuosirdziai susitaukau su ta mintim, kad viskas, tikrai taip nebebus, tada bac, ir ivyksta... Bet turiu tikrai nuosirdziai susitaikyti, kad to jau niekada nebebus, neivyks, tai ne man ir pan.. jei meginsiu apgaudineti kazka, apsimesti, kad susitaikiau, nieko, snipstas. Turiu susitaikyti nuosirdziai ir apie tai stengtis negalvoti...
Man gyvenime tikrai nesiseka.. Nuojauta visada apgauna.. (o gal nemoku jos klausytis?)
Ir vis skaitau, ieskau kazkokios burejos, kuri turetu kazka tokio... Tikrai kazka matytu zmoniu likimuose... Bet dar tokios neatradau... O gal tikrai manyje problema? Gal as kazkoki neigiama bloka uzsidedu? Bet tada ar jos neturetu to matyti? Tada gal turetu atsisakyti man burti arba tiesiai sviesiai pasakytu, kad nieko nemato... o gal to neimanoma pamatyti? Nezinau... Jau nieko nebezinau.. Atrodo, viskas nesiseka, gyvenimas slysta is ranku...
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2015 02 12, 15:47)

Buvau pas ja pries 10 metu.Deja,bet taip niekas ir neissipilde verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ayša* @ 2015 02 13, 03:13)
Na, cia tai naujiena pasakete... Niekada nebuciau apie tai pagalvojusi... Greiciau atvirksciai. Ns man gyvenime kaip ir su burejomis.. Jei ko nors labai stpriai noriu ir meldziuosi, prasau, tai tada butinai atvirksciai viskas ivyksta arba neivyksta, ko prasau,tikiuosi, be galo noriu... O kai jau nuosirdziai susitaukau su ta mintim, kad viskas, tikrai taip nebebus, tada bac, ir ivyksta... Bet turiu tikrai nuosirdziai susitaikyti, kad to jau niekada nebebus, neivyks, tai ne man ir pan.. jei meginsiu apgaudineti kazka, apsimesti, kad susitaikiau, nieko, snipstas. Turiu susitaikyti nuosirdziai ir apie tai stengtis negalvoti...
Man gyvenime tikrai nesiseka.. Nuojauta visada apgauna.. (o gal nemoku jos klausytis?)
Ir vis skaitau, ieskau kazkokios burejos, kuri turetu kazka tokio... Tikrai kazka matytu zmoniu likimuose... Bet dar tokios neatradau... O gal tikrai manyje problema? Gal as kazkoki neigiama bloka uzsidedu? Bet tada ar jos neturetu to matyti? Tada gal turetu atsisakyti man burti arba tiesiai sviesiai pasakytu, kad nieko nemato... o gal to neimanoma pamatyti? Nezinau... Jau nieko nebezinau.. Atrodo, viskas nesiseka, gyvenimas slysta is ranku...

Nepasitikėjimas savimi, orientavimasis į nesėkmes ir jų įsiminimas bei kartojimas sau tikrai dar niekam nepadėjo. Bet šiaip tai nesusiję su tuo, kad jūsų nepermato. Vadinasi, jūs turite potencialą būti stipri ir esate, tik to pati nesuvokiate.
Daug kieno gyvenimas nėra rožėmis klotas ir vienas po kito seka įvairūs neigiami įvykiai. O dažniausiai sekasi žmonėms, kurie atsipalaiduoja ir negalvoja apie buvusias blogybes, o tik apie tai ko jie nori, ko jiems reikia. Patikėkite, taip blogybės ima baiginėtis. Jūs nesimėtykite, neieškokite kažkokių išganingų permatančių jus būrėjų, nes jos nebūtinai jums laimę išburs. O kas, jei pamatys neva pas jus ateityje dar daug blogybių? Jūs išsigąsite, susidepresuosite ir tik ir lauksite tų blogybių. Kam jums tai? Pasitikėkite ne kitu žmogumi, kuris ką nors apie jus sako ar numato, bet sekite save, savo vidų, kur jis jus veda. Tik tam turite apsiraminti viduje. O po to pradėti daryti ką jūs norite, kaip jums atrodo. Eikite tik į minimalius kompromisus, aukokitės tik dėl pačių brangiausių. O visur kitur neklausykite nieko, o tik savęs. Jūsų organizmas geriausiai jums parodys kas jums tinka, kas jums baigsis laimingai, o kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 13, 09:58)
Nepasitikėjimas savimi, orientavimasis į nesėkmes ir jų įsiminimas bei kartojimas sau tikrai dar niekam nepadėjo. Bet šiaip tai nesusiję su tuo, kad jūsų nepermato. Vadinasi, jūs turite potencialą būti stipri ir esate, tik to pati nesuvokiate.
Daug kieno gyvenimas nėra rožėmis klotas ir vienas po kito seka įvairūs neigiami įvykiai. O dažniausiai sekasi žmonėms, kurie atsipalaiduoja ir negalvoja apie buvusias blogybes, o tik apie tai ko jie nori, ko jiems reikia. Patikėkite, taip blogybės ima baiginėtis. Jūs nesimėtykite, neieškokite kažkokių išganingų permatančių jus būrėjų, nes jos nebūtinai jums laimę išburs. O kas, jei pamatys neva pas jus ateityje dar daug blogybių? Jūs išsigąsite, susidepresuosite ir tik ir lauksite tų blogybių. Kam jums tai? Pasitikėkite ne kitu žmogumi, kuris ką nors apie jus sako ar numato, bet sekite save, savo vidų, kur jis jus veda. Tik tam turite apsiraminti viduje. O po to pradėti daryti ką jūs norite, kaip jums atrodo. Eikite tik į minimalius kompromisus, aukokitės tik dėl pačių brangiausių. O visur kitur neklausykite nieko, o tik savęs. Jūsų organizmas geriausiai jums parodys kas jums tinka, kas jums baigsis laimingai, o kas ne.

cia jau as noreciau padekoti uz tokius zodzius smile.gif reikia ir man sau tai dazniau priminti. Labai gera buvo perskaityti, Monteverte! Aciu!
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2015 02 13, 11:50)
cia jau as noreciau padekoti uz tokius zodzius smile.gif reikia ir man sau tai dazniau priminti. Labai gera buvo perskaityti, Monteverte! Aciu!

Į sveikatą smile.gif Kai nesiseka, prisiminkite laiką savo gyvenime, kai sekėsi ir bandykite atgaminti kaip tada elgėtės kokia buvote, kokios krypties gyvenime laikėtės. Kartais mes net nepajaučiam, kai pasikeičiam ir, deja, į blogą sau. Bet juk galime tai pakeisti? Galime mirksiukas.gif
Atsakyti