Labai noreciau nueiti pas STANISLAVA, nes jis verciausias pasirode, deja... negaliu, nes rusiskai neka ir tesuprantu..

o mano patirtis su burejomis tokia:
Esu buvusi pas Regina is Antakalnio.. Kiek nemaloniai bendravo telefonu, taciau kai atejau, visai kitaip i mane pasiziurejo.. Labai maloniai bendravo, jai patikau turbut, nes tikrai buvo palaikomas siltas pokalbis, apie save kazkiek papasakojo.. Kad kas nors butu issipilde, nezinau, nes kalbejo labiau i tolima ateiti... Bet kad vienas dalykas neissipilde, tai tikrai. buvo galima speti 50/50, bet nepataike. Daug ko is tiesu jau nepamenu, nes buvau pries 1.5 metu..
Tada buvau pas kazkokia is Lvovo gatves... Isties paklausiau visai maloniu prognoziu, taciau negaliu pasakyti ,ar tai tiesa.. Pasakojo apie kita zmogu kazkiek,jo mintis,jausmus, tad negaliu patikrinti, ka jis is tiesu tuo metu maste, bet man atrode toli nuo realybes.. Buvo nemazai bendriniu dalyku... Isejau neradusi atsakymo.. Velgi. Vienas dalykas tikrai neissipilde, nepataike, o buvo galima speti 50/50.
Tada buvau pas Elena.. Butent cia prisiskaiciusi geru atsiliepimu, tikejausi labai geru rezultatu.. Deja, nuvyle.. Labai mazai konkretumo, viskas be galo abstraktu, bendravo ne itin maloniai... Daug pilstymo is tuscio i kiaura... Po jos apsilankymo man niekas neuzstrigo, nes kaip pabuciuota sedejau, klausiau man rupimu klausimu, o isejus supratua, kad nieko nesuprantu ir nieko kaip ir negavau... Na, cia mano nuomone ir as nepersu jos niekam kitam, taciau neverta ta konsultacija tiek pinigeliu... Uzkelta kaina nezinia uz ka.. Gal cia as nieko nesuprantu ir ne ten nuejau, ne to ieskodama... Bet kita vertus, ar tarologes neturetu perteikti informacijos taip, kad zmogus supratu, jog kazka tikrai naudingo gavo? kad ne veltui pinigus ismete? O pasiseme kazko... Dabar ne viena mergina atsiliepe, kad nusivylusi konsultacija.... Gaila. Lvovo gatveje bent jau "gavau" malonu bendravima ir pinigu perpus maziau ismeciau..
Dar esu buvusi pas bioenergetike Genovaite is Aleksoto. Kalbejo itikinamai, taciau niekas neissipilde.. Bent jau man. Kol kas. Kai kurie dalykai, kurie turejo ivykti pries metus, dar neivyko ir neivyks tikrai. O dar kai kam termino nera.. taciau irgi vargiai tiketina.. Tad nezinau.. Labai norejau pas ja, nuramino, kazkiek jauciausi isvalyta po pokalbio, taciau ateities prognozes nesipildo. Galbut ji ne tam sutverta. Tiesa, ji is Kauno, bet pamaniau, kad jau jei rasau, tai parasysiu ir apie ja. Buvau du kartus. Gal po antrojo karto reikia tiketis, kad kas nors pildysis...
Ir galiausiai buvau pas Neringa Saladze. Labai maloni, jauki atmosfera, mielai bendrauja.. Norisi tiketi jos prognozemis.... Nesiausi ir nuotrauka. (pas visas burejas nesiausi). Neblogai apibudino ta zmogu. Vienas dalykas issipilde, visi kiti - ne. Atrode, kad ji kalbejo tai, ka as norejau girdeti

Apibendrinant, kol kas niekas neissipilde, ka burejos pranasavo.

Beje, paskaicius sia tema, susidaro nemalonus ispudis, kad Elena per prievarta persama.. O kitos, pasisakancios pries ja, nemaloniai puolamos imantis pasyviai agresyviu priemoniu... Jei zmogus ateina pasiteirauti, kas zino gera tarologe /bureja, iskart tarsi reklamuojama "Elena puiki eksperte....Galite eiti pas ja...." Kitos tarologes nesiulomos, neduodama pasirinkti... Aisku, kita vertus, ateje galetu nesunkiai pasiskaityti temele ir issirinkti, bet tos ,kurios negali arba tingi tai padaryti, iskart pasimauna ant Elenos kabliuko...
Ir dar.. Ar jums nepasirode, kad regium ir cerera vienas ir tas pats zmogus? Kazkaip labai jau itartina.. Nesu as paranojike, bet skaitant visa tema nuosekliai ,galima izvelgti tam tikru sutapimu... mintys labai panasiai destomos, antrina panasiais argumentais ir viena kita papilo... O ir isiterpe ta cerera, kai buvo uzsiminta, jog nera daugiau girianciu Elena, tik vienas zmogus.. Tada atsirado ir antras staiga...
Na, nezinau, merginos, jei taip nera, nepykit. Galbut ir klystu.

Et, taip noreciau pas kokia mociute nueiti, kuri permato kiaurai ir pasako ateiti is akiu

Isties gal kas nors daugiau galetu pasidalinti patirtimi apie ta Irena is Jeruzales? Buvo uzsiminta, bet taip ir neispletota... Ar gal kas buvote pas tikrai gera 'bureja" ir norite pasidalinti?
Aciu