Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys 2

QUOTE(knopke* @ 2016 04 18, 21:52)

Jusu atveju tikrai grazus man vienodai abu variantai 4u.gif
Atsakyti
taip, man taip pat, todel renkuosi labiau atsizvelgdama i praktiskuma
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 04 18, 20:44)
sienos sviesios? o laiptai?naturalios spalvos?

mano vizualizacija tokia kol kas
http://www.part.lt/p...22cc98c4698.jpg

Jei klausiat manes, tai sienos baltos, o grindys azuolo spalvos.
Atsakyti
man gražus tas variantas, kai sienos šviesios, o durys - tamsios, bet tuomet būtina sąlyga, kad ir plintusai eitų durų spalvos, kitaip man negražu.
Pas save visgi dėjome šviesias duris (derinau prie grindų), nes skirtingi patalpų lygiai, pabijojau, kad bus negražu.
Atsakyti
Gavau Vituko duru samata...grazios durys, bet eiliniam neikandamos biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal žinote, kur Kaune gamina durų slenksčius pagal užsakymą? arba, kur galima gauti tam tinkamos medienos? gal kokių kontaktų turite? patalpose nevienodas grindų aukštis, tad jie reikalingi. ten, kur užsakinėjom duris, negamina.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Matau plačiai išvystyta tema. Todėl kiek po laiko, bet norėjau paklausti, ar kas nors esate pirkę vidaus duris iš šios įmonės kambariodurys.lt?

Su žmona sumokėjome jau avansą. Šiaip viskas labai patiko ir kiek lyginom kainas tai normalios. Bet vistiek jei yra patirčių kokių būtų smagu išgirsti. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zygissimo @ 2016 04 26, 10:08)
Sveiki

Matau plačiai išvystyta tema. Todėl kiek po laiko, bet norėjau paklausti, ar kas nors esate pirkę vidaus duris iš šios įmonės kambariodurys.lt?

Su žmona sumokėjome jau avansą. Šiaip viskas labai patiko ir kiek lyginom kainas tai normalios. Bet vistiek jei yra patirčių kokių būtų smagu išgirsti. Ačiū smile.gif

Mes is ju 3 duris uzsake buvome-bendroje sumoje su montavimu isejo apie 950eur.
Kolkas esame patenkinti tiek kokybe,tiek vaizdu :-)
Atsakyti
Net nežinau, kurį knopkės variantą pasirinkčiau - lygiaverčiai mano akimis drinks_cheers.gif: O šalia durų kairėje spinta stumdomomis durimis ar kažkas kito?
Atsakyti
taip, bus ten spinta, as jau apsisprendziau, bus sviesu, turime jau grindis, vaziuosiu su lenta pas durininkus, laiptininkus ir baldu gamintojus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
o kokios medienos duris renkatės? ąžuolas, uosis - gal per brangu,.. o kaip su pušimi..egle.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 04 26, 21:34)
taip, bus ten spinta, as jau apsisprendziau, bus sviesu, turime jau grindis, vaziuosiu su lenta pas durininkus, laiptininkus ir baldu gamintojus biggrin.gif

iš kokio gamintojo ir koks medis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 06, 10:44)
Sveikos,
o kokios medienos duris renkatės? ąžuolas, uosis - gal per brangu,.. o kaip su pušimi..egle.. g.gif
Papildyta:

iš kokio gamintojo ir koks medis? bigsmile.gif

aš tik už ąžuolą. (bet čia tik mano sprendimas)
Atsakyti