Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys 2

QUOTE(dabej @ 2016 06 07, 22:22)
gavosi apie 450 eur. / 1 duris + montavimas.
doh.gif Man 8 durų reikia rolleyes.gif
Už montavimą reikėjo mokėti papildomai?
Gal kas galit parekomenduoti pigesnes? ax.gif
Atsakyti
Musu name ju net 12 doh.gif lotuliukas.gif
menesi laiko bandome isspresti priderinimo prie laminato beda..nepavyksta...arba per sviesu, per pilka, arba per balta, tad siandien supykus nusprendziau...bus rudi laiptai ir durys, vis lengviau priderinsim nei visus tris elementus doh.gif
Papildyta:
Pigiia medines durys , nes musu faneruotis azuolo tiek kainuoja +-
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 06 08, 16:19)
Musu name ju net 12 doh.gif  lotuliukas.gif
menesi laiko bandome isspresti priderinimo prie laminato beda..nepavyksta...arba per sviesu, per pilka, arba per balta, tad siandien supykus nusprendziau...bus rudi laiptai ir durys, vis lengviau priderinsim nei visus tris elementus doh.gif
Papildyta:

O kokias grindjuostes dėsite? Laminato spalvos ar durų spalvos?
Atsakyti
o vat cia klausimas..prasysiu vizulkes dizaineres
Atsakyti
Labai bus įdomu, jei pasidalinsit vizualizacijomis 4u.gif
Sakiau, su tom pilkom/šviesiom grindimis vienas vargas doh.gif nors gal jūs laiko tiek daug nesugaišote.
Atsakyti
musu ne pilkos, o balintas azuolas toks ale, bet realiai, I pilkuma nesa, nes ko negaliu pakesti, tai medaus atspalvio biggrin.gif bet kad tureiu toki galvos skausma su priderinimu...neisivaizdavau, todel einu lengviausiu keliu..renkuosi tamsu varianta salia, priderins tikrai geriau nei sviesu, o laiptus jau kas antra diena gal valiosiu nuo dulkiu nusivalyt
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 06 08, 18:34)
musu ne pilkos, o balintas azuolas toks ale, bet realiai, I pilkuma nesa, nes ko negaliu pakesti, tai medaus atspalvio biggrin.gif bet kad tureiu toki galvos skausma su priderinimu...neisivaizdavau, todel einu lengviausiu keliu..renkuosi tamsu varianta salia, priderins tikrai geriau nei sviesu, o laiptus jau kas antra diena gal valiosiu nuo dulkiu nusivalyt

Gali tekti ir kasdien laiptus valyt biggrin.gif
Durų tai tikrai nereikia valyt (mūsų juodos).
O ką dizainerė į tai, kad durys tamsios, o sienos/grindys šviesios?
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 06 08, 20:18)
Gali tekti ir kasdien laiptus valyt biggrin.gif
Durų tai tikrai nereikia valyt (mūsų juodos).
O ką dizainerė į tai, kad durys tamsios, o sienos/grindys šviesios?

nieko,as jau i gala pati sau dizainere darausi, nes musu labai viska vilkina, patarimai, darbai..tad darausi kaip man gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš visai už tamsias duris bigsmile.gif net pati tokias dėčiau ir būtų ramu.. nes spėju, kad mes su spalva nepataikėm.. bet tikiuosi labai nesipjaus.. g.gif nes nu tokios kokios gal reiktų...ner verysad.gif bet negaliu dėt tamsių.. nes dėsim siauram mažam koridoriuj.. reik šviesių..tamsios išvis padarys jį dar mažesnį, tamsesnį ir t.t.t doh.gif
mūsų grindys net nežinau tiksliai kokios bus..o duris reik DABAR jau galutinai išsirinkt verysad.gif grindys restauruosis..tai koks medis galutinai gausis.. kas ten žino... unsure.gif g.gif
ir dar.. vienų reik aukštų arba su viršlangiu.. tai irgi.. vieno modelio daro, kito ne.. ir vėl tenka rinktis iš to kas lieka.. mad.gif
imsim eko faneruotės duris 4u.gif
nu va..pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 06 08, 15:25)
doh.gif Man 8 durų reikia  rolleyes.gif
Už montavimą reikėjo mokėti papildomai?
Gal kas galit parekomenduoti pigesnes?  ax.gif

taip, reikėjo, bent jau mes šią paslauga jų pasinaudojom smile.gif

Šiaip su durim ir mums buvo doh.gif kol išsirinkom.
Nes norėjosi imti iš patikimų įmonių, kad po to gavę avansą nedėtų į kojas doh.gif , bet kad ir kaina būtų daugiau/mažiau įkandama. Galvojom gamintis, bet kai paskaičiavo už standartines duris be nieko 500 eur, tai ne, ačiū smile.gif. Šios irgi galutiniam variante nepigiai, bet esu labai patenkinta vaizdu 4u.gif
Mano vyras labai norėjo tamsių durų ir plintusų prie šviesių grindų, bet atkalbėjau, nes pas mus viena erdvė gaunasi žemiau, ji be durų ir man negražiai tuomet atrodo šviesios grindys ir tamsūs plintusai. Tad pasirinkom grindis ir plintusus kaip ir grindis.
Dėl atspalvių - žinokit, jei jie skiriasi minimaliai - nesukit galvos, nes realiai susidėjus nelabai matysis skirtumas. Nes man atspalviai irgi vos neatitiko, bet dabar bendrai žiūrint - to skirtumo visai nesimato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 06 08, 17:19)

žiūrint kokios medienos: pušies - tikiu, kad pigiau, kad ąžuolo masyvo durys pigiau nei faneruotos - nelabai mačiau tokių variantų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 09 birželio 2016 - 07:46
ka as ir noriu pasakyti, kiek apskambinau firmu, ir Vituko duris, ir Kaune meistriuku, faneruotos durys azuolo brangiau nei Medzio stiliaus medines, nesisveda galai man
Atsakyti
Pasiskambinau firmai,kuri restauruoja... 150€...Jaučiu,nusipirksiu iš Senukų ir bus gerai blush2.gif
Atsakyti