Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys 2

QUOTE(knopke* @ 2016 06 09, 19:37)
ka as ir noriu pasakyti, kiek apskambinau firmu, ir Vituko duris, ir Kaune meistriuku, faneruotos durys azuolo brangiau nei Medzio stiliaus medines, nesisveda galai man

O man net labai susiveda biggrin.gif dizainas kaina labai padidina, vituko durys labai man grazios, bet tokias kainos nelabai norejau moket. Be to daug kas priklauso ir nuo pacios gamybos. Medzio stiliuje - stampovkes, keturi variantai ir tiek, kitokiu modeliu galimybes nera. Tiksliau yra, uz 700 eur ir daugiau smile.gif. Ju kaina gera, nes masine gamyba, del to jie gali pasiulyti pigiau. Be to kaina skirtinga gali buti ir nuo apvadu, nuo duru dydzio. Musu standartas irgi kainavo apie 350, bet Kai pradedi kaina skaiciuoti pagal tikslius matmenis - isauga. Bet kaip ir sakau - kaina labiausiai priklauso nuo modelio smile.gif. Tai jie lyginot vienodus duru modelius visose siose imonese, tuomet tikrai tikrai keista unsure.gif
Atsakyti
Na,paskambinus susakiau auksti,nestandartas musu,240 cm,kokie apvadai ir tt,tai Vitukas pasake viena kaina,sutikom,kad atvyktu pamatuot,o....gavus samata aparpuoli gavau, durys nuo telefonu sakytos sumos isaugo 150 eu,o ju tai net 12 biggrin.gif
Tad rinkausi dar,kol radau,suderejau kaina,kuri jau tenkino mus
Bet,kaip jus sakote,nori dizaino,fakturos...mokek,man medis mano interjere niekaip...tada jau ir mediniu grindu reikia...o mes ju neiziebiam...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 06 09, 23:54)
Na,paskambinus susakiau auksti,nestandartas musu,240 cm,kokie apvadai ir tt,tai Vitukas pasake viena kaina,sutikom,kad atvyktu pamatuot,o....gavus samata aparpuoli gavau, durys nuo telefonu sakytos sumos isaugo 150 eu,o ju tai net 12 biggrin.gif
Tad rinkausi dar,kol radau,suderejau kaina,kuri jau tenkino mus
Bet,kaip jus sakote,nori dizaino,fakturos...mokek,man medis mano interjere niekaip...tada jau ir mediniu grindu reikia...o mes ju neiziebiam...

O taip, dažniausiai tik atlikus tikslius angų matavimus gauni tikslų paskaičiavimą, kuris, dažnai būna ženkliai didesnis nei nurodytas ant etiketės lotuliukas.gif
Man irgi gražiau, kai interjere durys, grindys bei grindjuostės tos pačios medžiagos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu, mes taip pat grindis-duris-laiptų pakopas spalviškai deriname tarpusavyje.

Prie balintų grindų dėti tamsias duris yra rizikinga (man asmeniškai ir negražu) ir tikrai reikia mokėti paskui visas sekančias interjero detales sudėlioti, kad derėtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 10 birželio 2016 - 10:05
Cia biski ne i tema, bet kur pirkot grindjuostes ir kokiom kainom? Plastmasines nepatinka, o po 6-7 eu uz 1 metra kaip matem medzio centre vyras atsisako moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 06 10, 10:21)
Cia biski ne i tema, bet kur pirkot grindjuostes ir kokiom kainom? Plastmasines nepatinka, o po 6-7 eu uz 1 metra kaip matem medzio centre vyras atsisako moketi g.gif

Del tokios pat problemos teko susideti plastikines.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 06 10, 14:34)
Del tokios pat problemos teko susideti plastikines.

O prisiderinot taip, kad nesiskirtu visai? Vistiek rastas kitoks bus..
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 06 10, 15:13)
O prisiderinot taip, kad nesiskirtu visai? Vistiek rastas kitoks bus..

Mes visiškai prisiderinom.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 06 10, 18:10)
Mes visiškai prisiderinom.

O kur radot? Standartinese, senukai, moki vezi ar kazkur kitur?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 06 10, 17:35)
O kur radot? Standartinese, senukai, moki vezi ar kazkur kitur?

Medzio centre, kartu su grindym

user posted image
Atsakyti
Grindjuostes dar galima dažyti pagal grindų spalvą, Medžio centre mums taip sakė.
O dėl durų, kokią spalvą rinktumetes prie šviesiai pilku betono spalvos plyteliu grindų?
Ir dar kažkaip pasimetusi esu dėl tamburo ir katilinės. Jos taip pat bus matomos, kaip ir kambario ir vonios durys. Tai galvoju, kad tamburui, voniai ir kambariui reikia imti vienodas, o katilinei jau reikia priešgaisriniu. Zinoma, jas galima nudažyti norima spalva, bet gal palikti baltas?
Atsakyti
user posted image

nera musu pilkos, tiesiog, neturi to gelsvumo budingo azuolui

o namuose doinuoja tamsus elementai, kampas odinis rudas, stalas
Atsakyti