Sveika, pati esu tavo bendraamžė, tai šiek tiek ir aš pasisakysiu.

Visos mamos kartais būna piktos, nervuotos ir t.t., nereikia stebėtis, gal kažkas nutiko? Gal susipyko su kažkuo? Gal pavargo po darbo? Juk ir mes būnam kartais nervuotos...

Keista, kodėl Tau nepatinka, kad Tavo mama Tavimi taip rūpinasi? Mano mama t.p. skambinėja, klausia, domisi, nes ji visada nervuojasi, pergyvena ar man nieko nenutiko. Ir man patinka, kad manimi taip rūpinasi. Draugai mane vadina
mamyčiuke, vien dėl to, kad manimi taip rūpinasi. Manau, kad jie tiesiog man pavydi, nes jiems leidžia kada nori grįžt namo ir pan.
O dėl tėčio..hm..jei tėtis nori, o mama neprieštarauja, tada pabandyk, bet tikrai nebus taip, kad tėtis leidžia viską ( ir nemanau, kad Tu norėtum, jog leistų viską (rūkyt, gert))

Tėtis irgi tau skambinėtų, klausinėtų kur Tu esi ir t.t.
O su sesėm/broliais visiems panašiai būna, po to užauga ir būna neišskiriami, švenčia šventes kartu ir t.t. O beje, kiek Tavo sesei metų?
Taigi, Tu apgalvok, kur Tu tikrai nori gyventi. Nelabai jau daug liko ir tiek Tu, tiek aš užaugsim ir tėvai neskambinės ir neklausinės kur mes esam. Tau trūks to, galiu garantuoti.

Aš mėgaujuosi dar tuo, kad manimi labai rūpinasi