Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kometaa @ 2013 10 18, 09:56)
Sveikos, gal žinot ar  24,5 cm kojai būtų tinkamas Ugg YOUTH 5 dydis, ar vistik 6 reikia g.gif

Turiu UGG bailey button su 23,5 cm. pėda 4 Youth dydį. Tikrai ne maži.
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2013 10 18, 10:28)
aciuks.gif Mano tik remiasi, ir tai tik dešinės kojos.
Va dabar apsiaviau abu dydžius, na 9 man klapsi kulnas kai einu, 8 taip nėra, ir remiasi tik dešinės pėdos pirštas, kairė liuks.
Renkuosi 8, nes jis ir daug dailiau atrodo ant kojos wub.gif
Tas 9 manau 25,5cm pėdai idealu

na man 9 irgi kulne per platokas,mane tik 8 tas pirstas gazdina...ikalbejot ,rizikuosiu biggrin.gif
tuoj isparduotuve 9 pasipyldis lotuliukas.gif
nors gal dar bandysiu apsikeist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 10 17, 21:26)
tai sakau mano koja nemaza, nesioju 41 dydi, emiau 11, siaip kojos ilgis beveik 27 cm pas mane  doh.gif jie man atrodo labai silti, storas kailis emiau juodus, jei ka jie pilnai atitinka internetine foto  mirksiukas.gif galiu ir gyvai parodyt jei nori  tongue.gif

Liusi as cia apie vaiko batus klausiau biggrin.gif
Koki dydi su kiek cm pirkai?
Galvoju koki imti su 18 ir 17 cm kojytemis.
Kas tokius turi gal atsiliepimu parasytu, ar lengvi ar silti ziemai.
Nes tikrai pamenu is praejusiu metu kad kazkam jie tikrai nepatiko. g.gif

QUOTE(Liusii @ 2013 10 17, 22:55)
ir as maciau tamsiai melynus. bet manau kai siandien gavau tikrai kokybe atrodo nebloga  g.gif nu matysim, kazkaip mano vaikas gerai nesioja, visada parduodam dar gero stovio  nu gavau uz gera kaina tuos landsend tai nebaisu, be to pas mus salotiniai tai gal neatrodys tokie kaip tamsiai melyni  biggrin.gif siaip paziurejus juos tai siules normalios, medziagos irgi  g.gif turejom ir columbia mes, kazkaip nesuzavejo jie musu  nu neblogi bet brangiai uz juos nemokeciau  sorel turejom tai sunkoki jie, bet labai silti  siemet bandysim landsend

Mano vaikas irgi Columbia atsisake deveti, jam nepatiko viduje tie kaip bumbukai kazkokie atsikie, ten gal ciurnai paformavimas kazkoks? g.gif
As sau kai kazkada bandziau atsitaikyti, man irgi nepatiko. schmoll.gif

QUOTE(MAVa @ 2013 10 17, 23:00)
Na o dabar apie Bearpaw bigsmile.gif

Mistika man su tais dydžiais blink.gif  Man 8 US pirštas remiasi taip, kad jaučiu net ištraukus hihihi.gif na kaip nejausi, jeigu pamatavus viduje aš max randu 24,8cm, o mano pėda 25cm bigsmile.gif ir dar platoka.
O vat 9US truputį kulnas sakyčiau smukčioja lyginant su 8US, čia max randu 25,8cm
Pasiliksiu 9 US ax.gif
O šiaip labai faini, smagūs, jaučiu bus šilta kojytėms wub.gif
Aš supratau, kad klausė apie vaikiškus iš Landsend mastau.gif

As su 24,6 cm peda uzsisakiau 7 dydi g.gif
Nes US8 paskendau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2013 10 18, 09:56)
Sveikos, gal žinot ar  24,5 cm kojai būtų tinkamas Ugg YOUTH 5 dydis, ar vistik 6 reikia g.gif

Uzteks 5 tikrai (man su tokia koja net truputi mazesniu noretusi), 6 dydi sesei atidaviau, o ji 39eu nesioja.
P.s. cia as apie klasikini modeliuka
Atsakyti
Patarkite, ar dabar tu Bearpaw batu yra kur nors gera kaina, prazioplinau kai visi pirko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gied: 18 spalio 2013 - 09:50
QUOTE(MYG @ 2013 10 18, 11:43)
Liusi as cia apie vaiko batus klausiau  biggrin.gif
Koki dydi su kiek cm pirkai?
Galvoju koki imti su 18 ir 17 cm kojytemis.
Kas tokius turi gal atsiliepimu parasytu, ar lengvi ar silti ziemai.
Nes tikrai pamenu is praejusiu metu kad kazkam jie tikrai nepatiko. g.gif
Mano vaikas irgi Columbia atsisake deveti, jam nepatiko viduje tie kaip bumbukai kazkokie atsikie, ten gal ciurnai paformavimas kazkoks? g.gif

musu koja 19 cm emiau 13 dydi , europinis 31, liuks ir vietos kojinei yra, pirstas pilnai i kulna telpa mirksiukas.gif jie lengvi, ten landsend puslapy visai geri atsiliepimai, siaip paemus i rankas labai patiko thumbup.gif o siaip skonio reikalas kas kokius renkasi, vieni va columbia dievina, o man jie siaip sau ax.gif landsend vaikui labai patiko, nenorejo nusiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2013 10 18, 11:49)
Patarkite, ar dabar tu Bearpaw batu yra kur nors gera kaina, prazioplinau kai visi pirko  doh.gif

Amazone ziurekit 4u.gif
Atsakyti
merginos pakonsultuokit, prašau, dėl Ralph Lauren batų dydžių.
Kiek cm yra vidpadis 8, 9 ir 9,5 dydžių.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 10 18, 10:43)
na man 9 irgi kulne per platokas,mane tik 8 tas pirstas gazdina...ikalbejot ,rizikuosiu  biggrin.gif
tuoj isparduotuve 9 pasipyldis  lotuliukas.gif
nors gal dar  bandysiu apsikeist  biggrin.gif

Tai va, aš irgi paklausysiu merginų patarimo 4u.gif
QUOTE(MYG @ 2013 10 18, 10:43)

As su 24,6 cm peda uzsisakiau 7 dydi g.gif
Nes US8 paskendau  doh.gif

Na va, vadinasi tikrai man 8 pats tas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 10 18, 08:46)
tada as nesuprantu -turiu Bearpaw 9 su 25 cm peda i lyg didoki man  ,bet nekrentu . o turejau 8 US ,tai pirstas remiasi juodai ... net ne tai kad jauciu o akivaizdziai matosi kad remiasi ..tai norit  pasakyt kad prasinesiuosiu ir nesirems ? bijau kad skyle nepragresciau  lotuliukas.gif (Pirstas  standartinis mano jei ka)... jau 3 Bearpawus esu turejus masciau gal nuo modelio priklauso ..bet visus pardaviau ,dabar dar vienus laikau uzspaudus ,mastau ka su jau jais daryt,keistis i 8 ar parduot  doh.gif

QUOTE(MAVa @ 2013 10 18, 09:28)
aciuks.gif Mano tik remiasi, ir tai tik dešinės kojos.
Va dabar apsiaviau abu dydžius, na 9 man klapsi kulnas kai einu, 8 taip nėra, ir remiasi tik dešinės pėdos pirštas, kairė liuks.
Renkuosi 8, nes jis ir daug dailiau atrodo ant kojos wub.gif
Tas 9 manau 25,5cm pėdai idealu

QUOTE(evvva @ 2013 10 18, 09:43)
na man 9 irgi kulne per platokas,mane tik 8 tas pirstas gazdina...ikalbejot ,rizikuosiu  biggrin.gif
tuoj isparduotuve 9 pasipyldis  lotuliukas.gif
nors gal dar  bandysiu apsikeist  biggrin.gif

Jei kas 9 dydį šokoladinės spalvos Bearpav pardavinėsit - brūkštelkit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Koki sieros koda turit?
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 10 18, 10:59)
Amazone ziurekit  4u.gif

shoemetro yra beapraw su akcija gaunasi 29 doleriai, jeigu reiktu 6 dydzio, as turiu uzsakiusi, bet noriu mazesni paimti, galite perrimti smile.gif
Atsakyti