Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2013 10 18, 11:53)
O tu mazuju iki 2kg daugiausia ir buna deja ...
nesamone jei uz 300gr reiks moket  nuo 10lt, zodziu issiaiskinsiu as ir tada ziuresim

supratau.

Per post24 ne ka pigiau gautusi. Ten pats pigiausias, lengviausias kainuoja 7lt rodos (bent jau pernai tokia kaina buvo). Paskui vel pagal gabaritus ziuri, tai jei jau truputi didesnis daiktas, nors ir lengvas vis tiek apie 10-12lt kainuoja.
Va kainos ir matmenys:
https://www.post24.l...atiems_asmenims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 18 spalio 2013 - 11:01
QUOTE(MYG @ 2013 10 18, 12:54)
Nu liux dėkui  4u.gif
Dar tik dėl spalvos abejoju, ar salotinė ar žydra geriau  g.gif
SOS dėl Landsend

ta salotine labiau eina i zaluma nei i geltonuma, nu ner rekianti tikrai, man realiai labai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 10 18, 10:41)
Siandien buvau paste, tai dabar nuo lapkricio 1dienos brangs siuntimas pastu ir labai stipriai, sake bus kainos nuo 10lt. verysad.gif  ziauru ne kitaip, (jei netilps i atitinkamus gabaritus tai jau skaitys kaip siuntini, ir visai nesvarbu kiek svers ) verysad.gif

taip taip, as netilps i didelio voko ismatavimus ir 2 cm stori doh.gif -viskas bus siuntiniai doh.gif 4u.gif

dabar https://www.lpexpress.lt/ akcijos siuntimo -puse kainos 4u.gif (dar primink man kada -apie sita parasysiu tau asmeniskai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 spalio 2013 - 11:06
Aciu Taure uz greita siuntinuka, patiko tas rinkinukas, jei bus dar nuolaida, tai ciupkit, ypac tiks dovanelei

user posted image

tik jau S, tai tikras S
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 10 18, 09:37)
nesiuoju irgi M LT ,kartais L  virsu,nu bet sie golfai didinti tikrai..S per akis ....ir i XS tilpciau tikrai ,bet jau kaip silke buciau .

gal galit S dydžio išmatavimus parašyti? blush2.gif ypač domina pečių linija, nes pas mane pečiai platoki, vien per juos M dydį nešioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 10 18, 10:40)
Turiu UGG bailey button su 23,5 cm. pėda 4 Youth dydį. Tikrai ne maži.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63067192
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 18, 07:21)
paskesit jus 10 dydi  verysad.gif , reikejo 4 dydi imti, max 6  4u.gif  ae pagrinde visi diinti ir tempiasi neblogai.

Nu va, likau be dzinsu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 10 18, 12:25)

Nusneka tie smulkieji, pasirasai sutarti ir spakainai siunti.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 10 18, 12:25)

koki vakumo aparateli reikia isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 18, 11:54)
Nusneka tie smulkieji, pasirasai sutarti ir spakainai siunti.

O pasirašius sutartį gal pigesni tarifai?

Kokią nupirkti paagliui vaikinui žieminę juodą striukę, bet ne pūkinę (kai pabiro pūkai praeitą žiemą, tai sakė jokių pūkinių schmoll.gif )
Atsakyti
O ma su Bearpaw išvis kažkokia nesąmonė: LT nešioju 39, pėdą išmatavau 26,2cm. Tai bearpaw 9 viena koja normaliai, nors gal ir galėtų būti mažesni, o dešinė tai dabar nepaeinu, smukčioja doh.gif Bet skaitau, kad su mažesne pėda 8 per mažas, tai kokių man reikia?

Beje, gal kas turit 7 juodus ir parduodat? Arba 8 keisti norėtumėt į 9?

Kažkaip man šį kartą su dydžiais išvis mistika, Lansendo palaidinėse 2 dydžio paskendau, Style& co tunikoje xs irgi doh.gif Nors prieš tai pirkti rūbai buvo gerai.
Atsakyti