Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Forma @ 2013 10 15, 21:20)
Prisijungiu ir as prie planuojanciu kelione po kanaru salas (lektuvo bilietukai jau kiseneje  ax.gif ). Mes planuojame sutikti ten naujuosius ir po to pakeliauti po Gran Kanarija, Fuerteventura bei Lanzarote. Planuojame nuomotis automobili visai kelionei. Jau pradejau deliotis marsrutus. Tik man kilo klausimas del sviesaus paros laiko ten. Kaip suprantu sausio menesi saule turetu gan anksti leistis  g.gif
Gal kas is savo patirties galit pasakyti kada ten teka bei leidziasi saule?

Šiuo metu 8val. ryto būna šviesu ir 20val. vakaro jau tamsu, +-10min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 15, 20:13)
Elvita, dėl Plus Car http://www.pluscar-t...ing.php?lang=en auto nuomos, man rekomendavo Tenerifėje gyvenantis žmogus, manau nepatartų beleko, dirbu šiuo klausimu dabar, domiuosiu, bet kiek jie patys pristato, kad neturi nieko paslėpto. Reikia jiems parašyti ir pasidomėti tiksliai, tik aš dar svarstau, pas kuriuos rezervuotis.

Duok zinoti, kai issiaiskinsi 4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2013 10 15, 20:37)
Plukdo berods i Los Gigantes, o tada is ten reiketu autobusu arba taksi vaziuoti iki masinos  smile.gif

Kiek skaiciau, tai nuo Puerto Santiago iki Mascos taxi buvo 20eur, dabar 30eur ir berods 10eur laivelis.
Mes vaziuosime savo auto ir lipsim pirmyn/atgal smile.gif

QUOTE(ssottezze @ 2013 10 15, 21:16)
o kaip ten mašinos, ar naujos?

Kai buvom Tenerifeje, berods 2010m., tai buvo senos ir gerokai padroztos.
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2013 10 15, 18:28)
ačiù už temukę  4u.gif

beje, man irgi auto kaina didesnė, būdavo 11-12 eur parai, dabar 17-18  g.gif

Ir mums cabrera didesnes meta, bandysiu dar kitas firmas pasižiūrinėti ax.gif Aš galvoju, kad viskas brangiau, nes Egiptas vėl atkritęs, pamenu, kai buvom prieš tris metus, viešbučiai visi perpildyti buvo, nes irgi neramumai Egipte buvo. O ir taip, panašu, kad Kanarai tampa pačia patraukliausia vieta europiečiams žiemą wub.gif Kaip sakant - kartą paragavęs negali sustot smile.gif
Pažiūrėjau Plus car, tikrai geresnės kainos, rašo, kad su visais draudimais, kėdutės nemokamai, turbūt teks iš jų nuomotis ax.gif

QUOTE(Forma @ 2013 10 15, 21:20)
Prisijungiu ir as prie planuojanciu kelione po kanaru salas (lektuvo bilietukai jau kiseneje  ax.gif ). Mes planuojame sutikti ten naujuosius ir po to pakeliauti po Gran Kanarija, Fuerteventura bei Lanzarote. Planuojame nuomotis automobili visai kelionei. Jau pradejau deliotis marsrutus. Tik man kilo klausimas del sviesaus paros laiko ten. Kaip suprantu sausio menesi saule turetu gan anksti leistis  g.gif
Gal kas is savo patirties galit pasakyti kada ten teka bei leidziasi saule?

Mes šiemet buvom sausį, ~19h pradėdvo temti, nes vakarieniauti eidavom dar leidžiantis saulei, o po vakarienės jau būdavo tamsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 10 16, 10:09)

Pažiūrėjau Plus car, tikrai geresnės kainos, rašo, kad su visais draudimais, kėdutės nemokamai, turbūt teks iš jų nuomotis ax.gif

Plus car sąlygose radau:
Fully comprehensive insurance with no excess*. It is included: personal accident cover –PAI-, collision damage waiver –CDW-, Total coverage in case of the theft of the car –TP-.

*Just for premium cars there is an excess of 300,00 euros
This tariff does not include:

Damage to wheels (rims) and tyres.
It is forbidden to drive the vehicle off asphalted roads or in forbidden or dangerous areas (such as sand roads, beaches, mountains, etc).

Suprantu, kad ratams, padangoms draudimo kaip ir nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 16, 09:37)
vat vat, kad tas pigiau nebūtų po to blogiau  drinks_cheers.gif

Tai, jei noresi SCDW draudimo su 0 francize, tai viska susumavus, dar ziurek ir brangiau gausis. Idomu kiek pas juos eur parai toks draudimas g.gif
Atsakyti
Elvita, as irgi visai eiciau pirmyn/atgal per Masca, bet ne su trimeciu blush2.gif
vyresni gal ir pareitu atgal smile.gif
kiek jusu vaikams metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 10 16, 09:56)
Elvita, as irgi visai eiciau pirmyn/atgal per Masca, bet ne su trimeciu blush2.gif
vyresni gal ir pareitu atgal smile.gif
kiek jusu vaikams metu? 4u.gif

Maniskiams 12 ir 9m. Bet ziema jie skrenda su seneliais slidineti, su mumis atostogauti skrenda vasara. Tad tarpekliu eisime dviese smile.gif. Su trimeciu ir as neiciau pirmyn/atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2013 - 10:11
QUOTE(Elvita @ 2013 10 16, 10:11)
Maniskiams 12 ir 9m. Bet ziema jie skrenda su seneliais slidineti, su mumis atostogauti skrenda vasara. Tad tarpekliu eisime dviese smile.gif. Su trimeciu ir as neiciau pirmyn/atgal.

aisku smile.gif
dviese tai smagu siaip tikrai thumbup.gif

be vaiku as irgi kartociau, bet turbut nebenuvyksime tik dviese daugiau artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
Matau, kad daug diskutuojat apie automobiliu nuomas. As kiek ziurejau tai man pigiausius variantus duoda Sixt. Tik vat nepatinka man ju draudimas 'Third Party Insurance' g.gif
Nerandu niekur Cabrera nuomos sutarties, koks ten draudimas?

Tarp ju siulomu kainu tam paciam automobiliui 57Eu skirtumas uz 12dienu nuoma. g.gif

Pasitikslinau Sixt draudima, tai ten ieina:
Third Party Insurance
Tire and Windscreen Coverage
Personal accident protection

Ar to uztenka? As beveik neturiu patirties auto nuomoje, kiek nuomuodavomes, tai visada tiesiai is biuro ir prasydavom casco draudimo. Internetu dar nesu bandziusi, tai truputi neramu ka praziopsoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 16 spalio 2013 - 10:29
QUOTE(LOCKETS @ 2013 10 16, 10:14)
aisku smile.gif
dviese tai smagu siaip tikrai thumbup.gif

be vaiku as irgi kartociau, bet turbut nebenuvyksime tik dviese daugiau artimiausiu metu smile.gif

Nelieka pas senelius ar seneliai nepasilieka?
Mes jau daug metu turim tradicija bent vienas atostogas islekti dviese 4u.gif

QUOTE(Forma @ 2013 10 16, 10:23)
Matau, kad daug diskutuojat apie automobiliu nuomas. As kiek ziurejau tai man pigiausius variantus duoda Sixt. Tik vat nepatinka man ju draudimas 'Third Party Insurance'  g.gif
Nerandu niekur Cabrera nuomos sutarties, koks ten draudimas?

Taigi Sixt labai viskas paprasta, paspausk draudima su 0 francize ir kaina pamatysi kiek sokteles smile.gif

Cabreroje pilnas draudimas, t.y. ka matai susivedus visus duomenis, tokia kaina ir moki. Jokiu papildomu rezervavimu kreditineje ar papildomu mokejimu nuomojantis. Tiesa, uzpernai, kai atostogavom GK, Fuerteje ir Lanzaroteje, tai visur nuomavomes is Cabreros. Tik Fuerteje reikejo sumoketi is karto uz kura ir grazinti tusciu baku, kitose 2 salose kuro politika buvo su kokiu kuro kiekiu pasiimi, su tokiu ir grazini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2013 - 10:43
QUOTE(Elvita @ 2013 10 16, 11:35)

Taigi Sixt labai viskas paprasta, paspausk draudima su 0 francize ir kaina pamatysi kiek sokteles smile.gif

Niekur as nerandu, kad butu galima ka paspausti g.gif
Ar tai yra 'Insurance Excess' ? Jei taip, tai ten parasyta 0Eu
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2013 10 16, 11:50)
Niekur as nerandu, kad butu galima ka paspausti  g.gif

Bet čia kaip suprantu yra tarpininkai? Kaip per tarpininkus, gerokai mažesnes kainas matau economycarsrental.com

Kai skaičiau forumą, dauguma rekomenduoja vietines nuomas, bet economycars kainos mažesnės nei vietinių su visais draudimais, kas nors su patirtim, užmeskit akį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2013 10 16, 11:50)
Niekur as nerandu, kad butu galima ka paspausti  g.gif

atliekant užsakymą, 2 punkto viduryje, parašyta 0 franšizė, ten galima paspausti, bet bet kokiu atveju kaina nesikeičia
Atsakyti