Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Mifi @ 2013 11 28, 11:11)
Gal El Corte Ingles?  rolleyes.gif

taip šitas, tikrai yra sostinėje smile.gif vienas rimtesniu prekybos centru Tenerifėje.
aš ką tik grįžau iš Tenerifės, įspūdžius aprašysiu vėliau, tik trumpai apie orus, vakar buvo tokia liūtis, kad net nesimatė vaizdo už keliolikos metrų, kas Maska ėjo, sakė vandens buvo iki kelių, krito akmenys, žodžiu ekstrymą patyrė, kad ojojoj... praneša kelias dienas dar tokių liūčių, ir praeita savaitė visa beveik tokia apniukus.
Atsakyti
Vakar Tenerifeje,Los Amerikos buvo silta.jokio lietais.iki pietu pliazinosi visi po pietu saule per ruka,bet silumos uzteko.vakare apsiniau .siandien jau svinta, bijau kad ateina debesai.ir dar musu gatveje nuo 7 ryto vyksta kazkoks maratonas ir varo jie per mikrafonus ispaniskai.skamba visas miestas.jokio miego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 11 30, 02:07)
taip šitas, tikrai yra sostinėje  smile.gif  vienas rimtesniu prekybos centru Tenerifėje.
aš ką tik grįžau iš Tenerifės, įspūdžius aprašysiu vėliau, tik trumpai apie orus, vakar buvo tokia liūtis, kad net nesimatė vaizdo už keliolikos  metrų, kas Maska ėjo, sakė vandens buvo iki kelių, krito akmenys, žodžiu ekstrymą patyrė, kad ojojoj... praneša kelias dienas dar tokių liūčių, ir praeita savaitė visa beveik tokia apniukus.

bet cia sostineje, ne puerto de la cruze. si, esanti sostineje tai zinau, buvau praeita karta keliaudama, bet sako kad tas puerto de la cruze yra geresnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 11 30, 01:07)

aš ką tik grįžau iš Tenerifės, įspūdžius aprašysiu vėliau, tik trumpai apie orus, vakar buvo tokia liūtis, kad net nesimatė vaizdo už keliolikos  metrų, kas Maska ėjo, sakė vandens buvo iki kelių, krito akmenys, žodžiu ekstrymą patyrė, kad ojojoj... praneša kelias dienas dar tokių liūčių, ir praeita savaitė visa beveik tokia apniukus.

Laukiu ispudziu. Labiausiai domina La Gomera smile.gif
Kaip suprantu, su orais nenuskilo?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 30, 12:30)
Laukiu ispudziu. Labiausiai domina La Gomera  smile.gif
Kaip suprantu, su orais nenuskilo?

Dėl įspūdžių truputuką palaukite kantriai 4u.gif , nes noriu aprašyti sklandžiai, tai tam reikia rasti laiko, kai nieks netrukdo, nes vaikai išsiisilgę, neatsikalbam wub.gif . Mes buvom dvi savaites, tai pirma savaitė buvo geri orai, keliauti pats tas, o mes pirmąją savaitę ir didesnę dalį antros tik tai ir darėme, na o paskutines dienas pasilikom tingiam poilsiu, tai pasimėgauti saulyte nelabai pavyko, nes tai buvo apsiniaukę, tai vieną dieną buvo ta smėlio audra, lygtai calima ji vadinasi, viskas tokiame gelsvame rūke, o galiausiai dar ir tos liūtys, tai mano vyras buvo išėjęs iki uosto, tai parėjo kiaurai sušlapęs ir sako, na aš tai čia patyriau visas lietaus rūšis, ir horizontalų ir vertikalų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 30, 11:44)
bet cia sostineje, ne puerto de la cruze. si, esanti sostineje tai zinau, buvau praeita karta keliaudama, bet sako kad tas puerto de la cruze yra geresnis  ax.gif

na taip sostinėje, o jūs klausėte Puerto de la Kruze? Gal aš nepastebėjau, maišosi man šitie du miestai Kruzai biggrin.gif , gal jis ir geresnis, negaliu pasakyti, nebuvau. Sakė mums ekskursijų agentūroje dirbanti lietuvė, kad kituose miestuose analogiškų parduotuvių kainos mažesnės nei sostinėje, gal jos tuom ir geresenės??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 28, 10:41)
aciu 4u.gif  gal outlete dar pigiau rasiu wink.gif

mes lagamina pirkom parduotuvėse esančiose po viešbučiu Be live la Nina, tai mokėjom 40 eurų už super lengvą, bet rankinio bagažo dydžio. Ten buvo ispanų gamybos ale firminiai, na ne vokiška kokybė, bet aš visai juo patenkinta. Tie kur UCB išparduotuvėse, na aš jų neapžiūrinėjau, bet man jie pasirodė prasti. Bet gal tik taip pasirodė... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korespond: 30 lapkričio 2013 - 14:59
QUOTE(korespond @ 2013 11 30, 15:49)
Dėl įspūdžių truputuką palaukite kantriai  4u.gif , nes noriu aprašyti sklandžiai, tai tam reikia rasti laiko, kai nieks netrukdo, nes vaikai išsiisilgę, neatsikalbam  wub.gif . Mes buvom dvi savaites, tai pirma savaitė buvo geri orai, keliauti pats tas, o mes pirmąją savaitę ir didesnę dalį antros tik tai ir darėme, na o paskutines dienas pasilikom tingiam poilsiu, tai pasimėgauti saulyte nelabai pavyko, nes tai buvo apsiniaukę, tai vieną dieną buvo ta smėlio audra, lygtai calima ji vadinasi, viskas tokiame gelsvame rūke, o galiausiai dar ir  tos liūtys, tai mano vyras buvo išėjęs  iki uosto, tai parėjo kiaurai sušlapęs ir sako, na aš tai čia patyriau visas lietaus rūšis, ir horizontalų ir vertikalų  biggrin.gif
Papildyta:
na taip sostinėje, o jūs klausėte Puerto de la Kruze? Gal aš nepastebėjau, maišosi man šitie du miestai Kruzai  biggrin.gif , gal jis ir geresnis, negaliu pasakyti, nebuvau. Sakė mums ekskursijų agentūroje dirbanti lietuvė, kad kituose miestuose analogiškų parduotuvių kainos mažesnės nei sostinėje, gal jos tuom ir geresenės??? g.gif

sake ir kainomis ir parduotuvese esanciu asortimentu gersnis 4u.gif

o del oru tai jau man neramu, piramieni jau busiu ten, bet prognozes tokios neaiskios... g.gif o labiausiai tai saules noriu paragauti wub.gif
o kokiame psl tiksliausia oru prognoze?
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 30, 16:01)
sake ir kainomis ir parduotuvese esanciu asortimentu gersnis 4u.gif

o del oru tai jau man neramu, piramieni jau busiu ten, bet prognozes tokios neaiskios... g.gif o labiausiai tai saules noriu paragauti wub.gif
o kokiame psl tiksliausia oru prognoze?

Dėl parduotuvių gal ir tiesa, nežinau, mums nebuvo pagrindinis tikslas apsipirkti, tai aš jų per daug netyrinejau, bet kiek vaikščiojom, tai normaliose parduotuvėse dauguma prekių net brangiau nei LT, kai kas tokios pačios kainos, gal tokiose, kaip Escada, Guess, La Coste, ir pan. gal ten ir pigiau nei Lt, bet aš tokiose neapsiperku, tai ir kainų negaliu lyginti. O tos išparduotuvės tai ten reikia knistis, kai ką radome, bet dauguma su broku ir gan dideliu, reik labai žiūrėti. Man buvo gaila laiko tokiam knisimuisi ir iš vis man ten tokie tysalai, nelikvidai, ypač Mango outletas prekybos centre San Eugenio. Bet kas tokiam apsipirkimui teikia prioritetą, ypač jei apsiniaukę ir negali pležintis, eik ir kniskis smile.gif . pvz viena ponia man pasakojo, kad rado 100% šilko tuniką UCB outlete už 9,99 euro.

dėl orų, tai mano vyras pareidamas per tą lietų kažkur užmatė, kad gruodžio 1-3 praneša liūtis, debesuotumą, įdegti nelabai pavyktų, bet gali juk ir pasikeisti. Be to, ten kad ir apsiniaukę, ten vistiek šviesiau nei čia. Ten ir liūties metu šilta ir kitaip apsiniaukę. Čia, bent šnd tai tokia niūruma, bet namie vistiek geriausia smile.gif

Kam jums ta tiksli prognozė? nuvažiuosite, bus kaip bus, juk ištisai nelis, ten bet kokiu atveju šilta ir vaikščiosite vasariškai apsirengus, tik jei planuojate keliauti, gali orai priversti keisti maršrutus ar neįvykti pakėlimas į Teidę, kaip įvyko tą liūties dieną, nes sakė lijo net ten, kas labai keista, nes ji juk virš debesų.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 11 27, 10:19)
Apačioje yra paieška, įsimeti žodį tripadvisor ir išmeta 32 lape  4u.gif
http://www.supermama...?...&p=64770446

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 11 30, 16:26)
Dėl parduotuvių gal ir tiesa, nežinau, mums nebuvo pagrindinis tikslas apsipirkti, tai aš jų per daug netyrinejau, bet kiek vaikščiojom, tai normaliose parduotuvėse dauguma prekių net brangiau nei LT, kai kas tokios pačios kainos, gal tokiose, kaip  Escada, Guess, La Coste, ir pan. gal ten ir pigiau nei Lt, bet aš tokiose neapsiperku, tai ir kainų negaliu lyginti. O tos išparduotuvės tai ten reikia knistis, kai ką radome, bet dauguma su broku ir gan dideliu, reik labai žiūrėti. Man buvo gaila laiko tokiam knisimuisi ir iš vis man ten tokie tysalai, nelikvidai, ypač  Mango outletas prekybos centre San Eugenio. Bet kas tokiam apsipirkimui teikia prioritetą, ypač jei apsiniaukę ir negali pležintis, eik ir kniskis  smile.gif . pvz viena ponia man pasakojo, kad rado 100% šilko tuniką UCB outlete už 9,99 euro.

dėl orų, tai mano vyras pareidamas per tą lietų kažkur užmatė, kad gruodžio 1-3 praneša liūtis, debesuotumą, įdegti nelabai pavyktų, bet gali juk ir pasikeisti. Be to, ten kad ir apsiniaukę, ten vistiek šviesiau nei čia. Ten ir liūties metu šilta ir kitaip apsiniaukę. Čia, bent šnd tai tokia niūruma, bet namie vistiek geriausia  smile.gif

Kam jums ta tiksli prognozė? nuvažiuosite, bus kaip bus, juk ištisai nelis, ten bet kokiu atveju šilta ir vaikščiosite vasariškai apsirengus, tik jei planuojate keliauti, gali orai priversti keisti maršrutus ar neįvykti pakėlimas į Teidę, kaip įvyko tą liūties dieną, nes sakė lijo net ten, kas labai keista, nes ji juk virš debesų.

na del shopinimosi, tai as tikiuosi kaip ir preita siki is UCB daug gerio parsivezti. nors labai daug tikrai nesiknisau, bet daug geru dalyku parsivezem, tiek as, tiek vyras, tiek vaikui. pvs 100 % kasmyro kelnes, megstukai po 9 eur, tai man labai patiko wub.gif ir paltuka labai grazu rudenini vilnoni Mango uz 15 eur, kai cia toks pats 300 lt kainuoja smile.gif
tiek orai tai svarbu, kad galetumem pasidelioti ka kuria diena veikti, kur vykti, nes tik savaite ten teks pabuti blush2.gif
tai norisi ir pasideginti, ir kazka pamatyti ir pan.
bet aisku, bus kaip bus, cia jau neuzsakysi to oro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 30, 16:21)
tiek orai tai svarbu, kad galetumem pasidelioti ka kuria diena veikti, kur vykti, nes tik savaite ten teks pabuti blush2.gif
tai norisi ir pasideginti, ir kazka pamatyti ir pan.
bet aisku, bus kaip bus, cia jau neuzsakysi to oro rolleyes.gif

Manau nepasidėliosit tikrai nei pagal vieną prognozę, nes labai dažnai jos keičias, o ir būnant vietoje, viskas gali labai greitai keistis... Mes tai nuvykus, jei būna geras oras, tai naudojamės juo ir pirmas dienas patinginiaujam vietoj - saulė, vanduo ir pasivaikštinėjimai po vietovę, kur gyvenam, po to tai jau pagal orus derinamės, kada kur važiuoti, kada prie vandenyno eiti. O ir išvykus bei pasikeitus orams galima koreguoti planus, yra visur paplūdimių, parkų ir parduotuvių...
Aišku smagiau, kai nereikia derintis prie oro, bet, jei turėsite tik savaitę, gali būti, kad teks (panašu, kad kelias pirmas dienas rodo lietaus, nors jis dar gali ir dingti) ax.gif Ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 11 30, 18:27)
Manau nepasidėliosit tikrai nei pagal vieną prognozę, nes labai dažnai jos keičias, o ir būnant vietoje, viskas gali labai greitai keistis... Mes tai nuvykus, jei būna geras oras, tai naudojamės juo ir pirmas dienas patinginiaujam vietoj - saulė, vanduo ir pasivaikštinėjimai po vietovę, kur gyvenam, po to tai jau pagal orus derinamės, kada kur važiuoti, kada prie vandenyno eiti. O ir išvykus bei pasikeitus orams galima koreguoti planus, yra visur paplūdimių, parkų ir parduotuvių...
Aišku smagiau, kai nereikia derintis prie oro, bet, jei turėsite tik savaitę, gali būti, kad teks (panašu, kad kelias pirmas dienas rodo lietaus, nors jis dar gali ir dingti) ax.gif  Ko ir linkiu 4u.gif

kokios skirtingos prognozes doh.gif
http://www.holiday-w...erife/forecast/

http://www.accuweath...monyr=12/1/2013
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 30, 17:52)

pagal web kamerą, pirmasis tikrai meluoja (nepanašu, kad saulėta), žiūrėjau ir prieš pora valandų, visai buvo apniukę ir nei vieno žmogaus nei prie vandenyno, nei prie baseino, dabar jau keli yra, bet debesų matosi nemažai.
http://www.hovima-ho...ive-webcam.html

čia daugiau kamerų skirtinguose miesteliuose:
http://www.webcamgal...nerife/974.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 30 lapkričio 2013 - 18:35