QUOTE(Elvita @ 2013 11 30, 12:30)
Laukiu ispudziu. Labiausiai domina La Gomera
Kaip suprantu, su orais nenuskilo?
Dėl įspūdžių truputuką palaukite kantriai

, nes noriu aprašyti sklandžiai, tai tam reikia rasti laiko, kai nieks netrukdo, nes vaikai išsiisilgę, neatsikalbam

. Mes buvom dvi savaites, tai pirma savaitė buvo geri orai, keliauti pats tas, o mes pirmąją savaitę ir didesnę dalį antros tik tai ir darėme, na o paskutines dienas pasilikom tingiam poilsiu, tai pasimėgauti saulyte nelabai pavyko, nes tai buvo apsiniaukę, tai vieną dieną buvo ta smėlio audra, lygtai calima ji vadinasi, viskas tokiame gelsvame rūke, o galiausiai dar ir tos liūtys, tai mano vyras buvo išėjęs iki uosto, tai parėjo kiaurai sušlapęs ir sako, na aš tai čia patyriau visas lietaus rūšis, ir horizontalų ir vertikalų
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 30, 11:44)
bet cia sostineje, ne puerto de la cruze. si, esanti sostineje tai zinau, buvau praeita karta keliaudama, bet sako kad tas puerto de la cruze yra geresnis
na taip sostinėje, o jūs klausėte Puerto de la Kruze? Gal aš nepastebėjau, maišosi man šitie du miestai Kruzai

, gal jis ir geresnis, negaliu pasakyti, nebuvau. Sakė mums ekskursijų agentūroje dirbanti lietuvė, kad kituose miestuose analogiškų parduotuvių kainos mažesnės nei sostinėje, gal jos tuom ir geresenės???
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 11 28, 10:41)
aciu

gal outlete dar pigiau rasiu
mes lagamina pirkom parduotuvėse esančiose po viešbučiu Be live la Nina, tai mokėjom 40 eurų už super lengvą, bet rankinio bagažo dydžio. Ten buvo ispanų gamybos ale firminiai, na ne vokiška kokybė, bet aš visai juo patenkinta. Tie kur UCB išparduotuvėse, na aš jų neapžiūrinėjau, bet man jie pasirodė prasti. Bet gal tik taip pasirodė...