Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Jinafire @ 2013 10 17, 19:27)
as nusipirkau tris ir tingiu gert. Itariu, visu tikrai nesugersiu

as biskeli geriau juos biggrin.gif valgyti vis tiek norėjau ir ypač šokoladą rolleyes.gif pienišką su riešutais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 10 17, 20:29)
as biskeli geriau juos  biggrin.gif valgyti vis tiek norėjau ir ypač šokoladą  rolleyes.gif pienišką su riešutais  wub.gif

Apsitaskiau seilem iki nariuku ir atsidariau saldainiu deze doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai reiketu prisijungianciu prie hautelook 4u.gif

plaukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 17 spalio 2013 - 19:37
as biskeli geriau juos  biggrin.gif valgyti vis tiek norėjau ir ypač šokoladą  rolleyes.gif pienišką su riešutais  wub.gif

blink.gif drinks_cheers.gif aš milką su nesmulkintais į dieną vieną sulapnoju kaip nieko unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 21:32)
Apsitaskiau seilem iki nariuku ir atsidariau saldainiu deze  doh.gif  lotuliukas.gif

vakarienei nutella su trapučiais ir kokosų sausainiai drinks_cheers.gif
Atsakyti

kai noreciau sokalado pienisko ir dar su riesutais essen.gif.

prasysiu kad kas man siunta suruostu kol dar nera taip brangu siustis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 19:32)
Apsitaskiau seilem iki nariuku ir atsidariau saldainiu deze  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 10 17, 19:36)
blink.gif  drinks_cheers.gif  aš milką su nesmulkintais į dieną vieną sulapnoju kaip nieko  unsure.gif  doh.gif

ir aš rolleyes.gif taip nekaltai sulapnoju visą plytą doh.gif
reikia jau kviesti valią pasislėpusią biggrin.gif
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 10 17, 19:37)
vakarienei nutella su trapučiais ir kokosų sausainiai  drinks_cheers.gif

apsimetu, kad nutela ne mano maistas, ir keičiu tai į šoko biggrin.gif
Atsakyti
Gera nuolaida biggrin.gif net 3dol brangiau biggrin.gif
https://www.shoemetr...aterial=Regular Suede
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 10 17, 20:41)
kai noreciau sokalado pienisko ir dar su riesutais essen.gif.

prasysiu kad kas man siunta suruostu kol dar nera taip brangu siustis. biggrin.gif

As norec kada paragaut tikro riesutu sviesto amerikonisko. Reik susirast koki uzsisakyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 20:44)
As norec kada paragaut tikro riesutu sviesto amerikonisko. Reik susirast koki uzsisakyt  bigsmile.gif

Kas cia i vakara jums visiem pasidare. Salduminu tema bigsmile.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 17, 20:50)
Kas cia i vakara jums visiem pasidare. Salduminu tema bigsmile.gif  blink.gif  biggrin.gif

Siaip as nemegeja saldumynu. Man geriau silke su svogunais nei sokolado plyta. Bet retsykkiais kazkp noris pprie arbacikes.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 17, 19:50)
Kas cia i vakara jums visiem pasidare. Salduminu tema bigsmile.gif  blink.gif  biggrin.gif

įžanga į rytojaus temą: dietos, svoris, tabletės padedančios numesti, CLA ir etc biggrin.gif

Rytoj lysim į vitacost biggrin.gif
Atsakyti