Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 20:54)
Siaip as nemegeja saldumynu. Man geriau silke su svogunais nei sokolado plyta. Bet retsykkiais kazkp noris pprie arbacikes.

As irgi nemegeja, bet retsyki kodel gi ne. O siaip as mesaede biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 10 17, 19:41)
kai noreciau sokalado pienisko ir dar su riesutais essen.gif.

prasysiu kad kas man siunta suruostu kol dar nera taip brangu siustis. biggrin.gif

o pas jus Amerikej LT parduotuves nerasta,kaip pvz.UK g.gif kiek nori ir sokolado lietuvisko ir ne tik... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 17, 17:24)
nu ir ką..lapuką tik radau pašte, o siuntėja siuntė registruotu, o man pėdlint vis tiek reikėjo smile.gif Sako, daug siuntinių  biggrin.gif 

tai Jusu patirtis dar labai teigiama biggrin.gif as siuntas i namus esu gavus gal 2-3 kart. Visada tipenu pastan doh.gif Nors namie 99,9 proc. visada 'budintis', yra kam palikt smile.gif
Atsakyti
Musu komodoj sokolado kiek norit,atlekit i Siaulius --pavaisinsiu mirksiukas.gif biggrin.gif Anyta dirba Rutoj nu as jau jo nebenoriu,bet gaunu lotuliukas.gif Bet si kart einu gabaleli pajamti.... biggrin.gif
Atsakyti
Laureta,
Shoemetro yra taxai?
brangus bus shipas?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 20:44)
As norec kada paragaut tikro riesutu sviesto amerikonisko. Reik susirast koki uzsisakyt  bigsmile.gif

man jis netgi labai net neskanus, bet mano vaikai valgo 4u.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 10 17, 21:36)
Laureta,
Shoemetro yra taxai?
brangus bus shipas?

nera taxu, shipas kintamas. turiu uzsakymuka, bet greit prekes dingsta.
Atsakyti
Laureta, pasikartosiu su klausimu smile.gif. Kada bus Klaipedos dezute? Gal pastrigusi yra? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 17 spalio 2013 - 20:45
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 10 17, 21:45)
Laureta, pasikartosiu su klausimu smile.gif. Kada bus Klaipedos dezute? Gal pastrigusi yra? verysad.gif

rasiau info apie dezuciu atvykima. keliais psl atgal
laukiam sia savaite. 4u.gif
Atsakyti
Gymboree kaledine kolekcija 9uzmeciau aki i mergaiciu rubus net seile nutiso) smile.gif

http://www.gymboree....D=1382036353642
Atsakyti
O as saldumynu nemegeja. Maniskis sutarso visa deze, kaip as nueinu miegoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man geriau skani mesyte, zuvis, silke biggrin.gif

Obuoliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 10 17, 21:50)
rasiau info apie dezuciu atvykima. keliais psl atgal
laukiam sia savaite.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Radau kitoj temutej apie pasto islaidas.. 4u.gif

Į pašto temą, tai MB vakar sudarė sutartį su paštu. Esmė ta, kad duoda pasirinkti 3 paštus, kurių paslaugomis naudosis. Už siuntas mokės ne už kiekvieną siuntinį iškart, bet gaus mėnesinę sąskaitą. Sąlygos (tarifai) išlieks tos pačios kaip yra dabar, tik bus dar priskaičiuojamas pvm (jis kaip juridinis asmuo sudarė sutartį).
Atsakyti