Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ktm mergytes gavau siuntas!!!!!!!!!!! thumbup.gif dar netikrinau, ka tik atveze.
Mergytes, bet pas mus bedele, mano brolio zmonos tevas mire, siandien laidotuves, tai siunteles pakuosiu vakare ir gal jau visai visai velai surasysiu visoms kiek moket arba jau rytoj is pat ryto ir rytoj ir sekmadieni jau siusiu. 4u.gif

Vilniau mergytes labai noreciau paprasyti Jusu, kad pasiimtumet savo prekytes, kuriuos pas mane dar guli!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 18, 08:56)
Man tai irgi buvo baisiausia asaros. Paskui spjoviau ir nevedziojau vaiku i darzeli. Sumum sumarum gal kokius 3 men. tiek vienas, tiek kitas pavaiksciojo ir psio. Tuom ir uzsibaige visi darzeliai. Pagrindine priezastis buvo pastovios darzelines ligos. Vienas suserga, kita uzkrecia. Pagalvojau, kad jiems ir dviese bus gerai be kolektyvo sedeti, bet uztat sveiki bus  lotuliukas.gif

Musu situacija panasi,is visu mokslo metu gal kokius 3men.is viso einam,tai buna rugsejis kada labia paiilgstam naujos veiklos po vasaros,ir balandis-geguze kol silciau,paskui holiday all summer time ax.gif Musu darzas nedira per vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 10:12)
Ktm mergytes gavau siuntas!!!!!!!!!!! thumbup.gif  dar netikrinau, ka tik atveze.
Mergytes, bet pas mus bedele, mano brolio zmonos tevas mire, siandien laidotuves, tai siunteles pakuosiu vakare ir gal jau visai visai velai surasysiu visoms kiek moket arba jau rytoj is pat ryto ir rytoj ir sekmadieni jau siusiu. 4u.gif

Vilniau mergytes labai noreciau paprasyti Jusu, kad pasiimtumet savo prekytes, kuriuos pas mane dar guli!!! 4u.gif

Tai kaip suprantu VLN dar nėr aniaaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 18, 10:14)
Tai kaip suprantu VLN dar nėr aniaaa?  g.gif

As negavau Vilniaus, Vilniu tikriausiai gaus jau BMW. Ji parasys kai gaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 10:17)
As negavau Vilniaus, Vilniu tikriausiai gaus jau BMW. Ji parasys kai gaus 4u.gif

točnai, visai pamiršau blush2.gif doh.gif
jėga, galėsiu pėsčiom dabar eit tongue.gif jei vežimais nepirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 10 18, 09:56)
Man tai irgi buvo baisiausia asaros. Paskui spjoviau ir nevedziojau vaiku i darzeli. Sumum sumarum gal kokius 3 men. tiek vienas, tiek kitas pavaiksciojo ir psio. Tuom ir uzsibaige visi darzeliai. Pagrindine priezastis buvo pastovios darzelines ligos. Vienas suserga, kita uzkrecia. Pagalvojau, kad jiems ir dviese bus gerai be kolektyvo sedeti, bet uztat sveiki bus  lotuliukas.gif

Cia nuo vaiko priklauso, mano vyresnei BUTINAS darzelis, vasara, kai kaiminu vaikai daugiau buvo namie, tai ji lauke nuo ryto iki vakaro lakste, o nuo rugsejo kas i mokykla, kas i darzeli, tuscia, vaiku nera, ji neissikrauna, sienom eina doh.gif
Be to pati nori
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 18, 10:04)
Labas rytas

nu tokios stagnacijos mano piniginei iki šiol dar neteko patirti  bigsmile.gif
Bet tai dviese dvimečių nepaliksi? Ar ir į darbą spjovėt?
Aš čia nepiktai, tik bandau suprasti kokias alternatyvas tėvai darželiui renkas. Nes mano šeimos atveju darželis yra vaiko darbelis. Darbelį taip pat turi ir mama, ir tėtis. Na kaip ir įprastas visuomenės modelis  g.gif

Taip susikloste, kad vieno del ligos negalejau leisti, tai ir kitas neejo. Buvo su mano mama. Nebuvo kito pasirinkimo. Vat taip buna
Tarp maniskiu lygiai du metai skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 18 spalio 2013 - 09:22
QUOTE(:)22 @ 2013 10 18, 09:55)
Labas rytas, ar gymboree siandien uzsakinesit? ax.gif

As jau pries kelias dienas pasiuntusi, Laureta sake, kad eikia daugiau prisijungianciu, kad panauduot koduka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 18, 09:11)
aš pvz neturiu jokių, nes močiutė dirba, kiti seneliai anūko pusėn mažai žiūri. Auklė?  g.gif  schmoll.gif Tokia, kuri lavintų vaiką, ir bla bla bla kainuoja du kart kiek mokamas darželis, o tokia už 800lt, sėdės ir sms ' us siuntinės, o vaikas multikus žiūrės kiaurą dieną. Žodžiu nėr kol kas lygiaverčių alternatyvų...  unsure.gif Be to, darželį laikau gėriu  unsure.gif ten mokosi vaikutis savarankišku būti ir šiaip, suprasti, kad ne šiltnamis tas gyvenimas  g.gif

Nu tai cia suprantamas dalykas ka parasei bet...jei sergi daugiau negu lankai.nTik tai ateinu po dvieju sav.i darza o ten ziur unsure.gif kiti laksto apsinargliave ir kosejantis tai jau sakau tom aukletojom,gal nepriimkit tokiu i grupe,si atsako mamos palieka ir pabega greit greit rubineje perrengia ir nesa kojas,eina sau doh.gif Musu irg seneliai dirba ,vienintelis kad as pati namuose dirbu tai man tas neaktulu,vesti -nevesti o labaii noriu kad daugiau ji lankytu ir lavintusi,kolektyve viskas yra kitaip,bet jei ligos g.gif dvi dienas einam paskui dvis sav,namuose tada ko ten is viso beeiti.
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 11:12)
Ktm mergytes gavau siuntas!!!!!!!!!!! thumbup.gif  dar netikrinau, ka tik atveze.

pagaliau!!! Kaip mum reike carters pizamytes ax.gif o dar sergam verysad.gif namie salta
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 18, 09:11)

Stagnacija lotuliukas.gif
ijungiam taupymo programa vat ir tada jau kaip sluosim ir nusluosim viska..... lotuliukas.gif
Kaip noriu siuntinuku ,nu kodel as ne KNS ir ne VLN gyvenu ka,nors esu kavenska  tongue.gif istreme mane cia mb pries penketa metu i provincija  doh.gif

Aha, jums gerai... Jūs bent kitą savaitę šluosit. O aš komandiruotėje būsiu, stagnaciją tęsiu biggrin.gif
Kad Vln irgi šią savaitę dar nieko negavo. Palaikom provinciją cool.gif

QUOTE(JMD @ 2013 10 18, 09:11)
aš pvz neturiu jokių, nes močiutė dirba, kiti seneliai anūko pusėn mažai žiūri. Auklė?  g.gif  schmoll.gif Tokia, kuri lavintų vaiką, ir bla bla bla kainuoja du kart kiek mokamas darželis, o tokia už 800lt, sėdės ir sms ' us siuntinės, o vaikas multikus žiūrės kiaurą dieną. Žodžiu nėr kol kas lygiaverčių alternatyvų...  unsure.gif Be to, darželį laikau gėriu  unsure.gif ten mokosi vaikutis savarankišku būti ir šiaip, suprasti, kad ne šiltnamis tas gyvenimas g.gif

drinks_cheers.gif Mano atveju darželis - socializacija. Gebėjimui adaptuotis visuomenėje ugdymui. Nelabai kur kitur to išmoksi, kaip tik toje pačioje supuvusioje visuomenėje. biggrin.gif

Atsakyti
jee ir man nusisypsojo laime...

Kaunietes, aleksotiskes bandysiu po pietu vaziuoti prekiu jei kam reikia rekit smile.gif
Atsakyti