Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 06:17)
As negavau Vilniaus, Vilniu tikriausiai gaus jau BMW. Ji parasys kai gaus 4u.gif

Labas rytas 4u.gif Vat ir atėjau klaust kas per naujienos biggrin.gif O tai nebedalinsit pati?
Atsakyti
Jau ir as uzpavydejau.... lotuliukas.gif

ELIZIEJA , gal Klaipeda irgi gavo bigsmile.gif laukiam ziniu is taves 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 10 18, 10:18)
Cia nuo vaiko priklauso, mano vyresnei BUTINAS darzelis, vasara, kai kaiminu vaikai daugiau buvo namie, tai ji lauke nuo ryto iki vakaro lakste, o nuo rugsejo kas i mokykla, kas i darzeli, tuscia, vaiku nera, ji neissikrauna, sienom eina doh.gif
Be to pati nori

Maniskiai jau dideli dabar. Gime dar tais laikais, kai gimstamumas buvo sumazejes. Tai kieme jie tik dviese ir buvo tokio amziaus lotuliukas.gif Nebuvo skirtumo, ar jie lauke, ar namie, vis tiek aplink vaiku su ziburiu nesurasi lotuliukas.gif O ir kieme buvo baisu vienus vaikus palikti, tokie jau laikai buvo...
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 10 18, 10:27)
Labas rytas  4u.gif Vat ir atėjau klaust kas per naujienos  biggrin.gif O tai nebedalinsit pati?

Vilniaus jau nebe 4u.gif Mano lieka tik ktm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 09:17)
As negavau Vilniaus, Vilniu tikriausiai gaus jau BMW. Ji parasys kai gaus 4u.gif

Man rodos, kad dar prieš BMW pasisiūlant yra išėjusi viena siunta iš lauretos g.gif

QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 18, 09:22)
Nu tai cia suprantamas dalykas ka parasei bet...jei sergi daugiau negu lankai.

Žinot kai aš sena mama pradėjau verkšlenti gydytojai dėl darželio virusų, ji mane paprotino, kad visi turi savo puokštę atsirgti. Nepadarys to darželyje, baisia sirgs pradinėse klasėse (kas mano akimis baisiau, nes atsilieka moksluose). Saugosit -neleisit į mokyklą, atsirgs pirmame darbe, t.y. iškart kai susidurs su didesniame kolektyve platesniu spektru virusų. Nuo to nepabėgsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 18 spalio 2013 - 09:51
Panikės, kaio ON moteriškų megztukų kokybė? g.gif Sau nesu pirkusi nieko, tai nežinau net ar verta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 10 18, 06:30)
Vilniaus jau nebe 4u.gif Mano lieka tik ktm  smile.gif

O aš gi ožka pamiršau kad į Kauną mano vienas daikčiukas keliauja biggrin.gif Kaži vitaminų siunta ir kosmetika gal ir į Vilnių ateis g.gif
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 18, 06:36)
Man rodos, kad dar prieš BMW pasisiūlant yra išėjusi viena siunta iš lauretos  g.gif
Žinot kai aš sena mama pradėjau verkšlenti gydytojai dėl darželio virusų, ji mane paprotino, kad visi turi savo puokštę atsirgti. Nepadarys to darželyje, baisia sirgs pradinėse klasėse (kas mano akimis baisiau, nes atsilieka moksluose). Saugosit -neleisit į mokyklą, atsirgs pirmame darbe, t.y. iškart kai susidurs su didesniame kolektyve platesnių spektru virusų. Nuo to nepabėgsi.

Didesnės nesąmonės nesu girdėjus doh.gif nuo kada peršalimo ligoms yra įgaunamas imunitetas umn.gif iš kart gydytoją keisčiau išgirdus tokį dalyką biggrin.gif Dar tegul pasako kad reik antibų kažkokį kiekį išgert kad paskui nebereiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 18 spalio 2013 - 09:40
QUOTE(zuika23 @ 2013 10 18, 09:39)

Didesnės nesąmonės nesu girdėjus  doh.gif nuo kada peršalimo ligoms yra įgaunamas imunitetas  umn.gif

Na maniškė įgavo, nes beveik nebeserga tongue.gif
O šiaip nu ne specas aš, bet daliai virusinių susirgimų persirgus imunitetas susidaro - vėjaraupiai, raudoniukė, tymai. Kodėl galvojat kad su peršalimo simptomus sukeliančiais virusais yra kitaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2013 10 18, 09:39)

Didesnės nesąmonės nesu girdėjus  doh.gif nuo kada peršalimo ligoms yra įgaunamas imunitetas  umn.gif iš kart gydytoją keisčiau išgirdus tokį dalyką  biggrin.gif Dar tegul pasako kad reik antibų kažkokį kiekį išgert kad paskui nebereiktų  bigsmile.gif

Peršalimui - reik peršalti. Nuo kito snarglėto, mano suvokimu, užsikreti virusu, o ne peršali tongue.gif
Nea antibų nereikia, bet tonos vitaminų ir mikroelementų į priekį, kad nesirgtum, rekomenduotina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 10 18, 10:29)
Jau ir as uzpavydejau.... lotuliukas.gif

ELIZIEJA , gal Klaipeda irgi gavo bigsmile.gif laukiam ziniu is taves 4u.gif  4u.gif

Oi pavydu ir man blush2.gif
Bet nesulaukiau dar jokio skambučio unsure.gif
O toj užstrigėlėj ir vyro gimtadienio dovana, ir treninginės kelnės ir striukė - o jis turi išvažiuoti, tai kiekvieną dieną mane kamantinėja, kada ateis siunta doh.gif
Kai tik gausiu - būtinai pasigirsiu temoj, o tada bėgsiu rūšiuoti ir rašyti laiškelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 18, 09:36)
Man rodos, kad dar prieš BMW pasisiūlant yra išėjusi viena siunta iš lauretos  g.gif
Žinot kai aš sena mama pradėjau verkšlenti gydytojai dėl darželio virusų, ji mane paprotino, kad visi turi savo puokštę atsirgti. Nepadarys to darželyje, baisia sirgs pradinėse klasėse (kas mano akimis baisiau, nes atsilieka moksluose). Saugosit -neleisit į mokyklą, atsirgs pirmame darbe, t.y. iškart kai susidurs su didesniame kolektyve platesnių spektru virusų. Nuo to nepabėgsi.

Nieko ir nesakau,nes mano gydytoja irgia ta aiskinus,man ne pirmas cia vaikis tai ane vyresni atbuvo,"puokstes" ligu kaip raset issidaline dar darzelyje o ir sitoji nevengia ju,tik kad mes reciau einam bet kaip pavargstam viena no kitos jau sakau laikas drozti i kolektyva biggrin.gif Bet be darzelio mes dar kitos veiklos turim tai neuzsisedim namuose,jai i mokyklele labaiu patinka ,nes man ten galima buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 18, 10:43)

Peršalimui - reik peršalti. Nuo kito snarglėto, mano suvokimu, užsikreti virusu, o ne peršali  tongue.gif
Nea antibų nereikia, bet tonos vitaminų ir mikroelementų į priekį, kad nesirgtum, rekomenduotina  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif aha, reikia nereikia pagerkim, būsime sveikesni biggrin.gif fignia vsio.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 10 18, 10:44)
Oi pavydu ir man  blush2.gif
Bet nesulaukiau dar jokio skambučio  unsure.gif
O toj užstrigėlėj ir vyro gimtadienio dovana, ir treninginės kelnės ir striukė - o jis turi išvažiuoti, tai kiekvieną dieną mane kamantinėja, kada ateis siunta  doh.gif
Kai tik gausiu - būtinai pasigirsiu temoj, o tada bėgsiu rūšiuoti ir rašyti laiškelių  4u.gif

Lauksim labai mirksiukas.gif
Antradieni isvaziuoju 10 d, tai butu ziauriai nekas, jei nespetu ateiti iki tol verysad.gif
Atsakyti