Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

vidam ikelkit daugiau ziedu,ka turit,labai grazu wub.gif ir pas mane zydi tos pacios,nemazai dar ax.gif
Atsakyti
Neturiu ką kelti schmoll.gif šita vienintelė kur normaliau žydi, kitos skystai, net žiedyno nėra, keli žiedeliai. Mano senės visos rūsyje ,dar keletą šiųmečių išgrūdau į rūsį...nes jaunimas auga, vis daugiau vietos užima. Nusipirkau kopetėlių, savo svyrančias bandysiu auginti į viršų. Visai neblogai atrodo, bus matyti pavasarį, kai pražys, turėtų būti gražu.
Pas mano kaimynę irgi žydi, nes pas ją kambaryje gyvena. Laukiu pavasario kada prasidės žydėjimas mano naujokių mažylių wub.gif

O tas svyrančias tikrai puola amaras doh.gif aš jų niekada neauginusi,o maniškės atžalos tik vasarą pasodintos kambaryje, pasižiūriu vakar- ant dviejų yra amaro...ir iš kur...nes tik ant jų yra. Sutryniau, nes tik ant pačių viršūnių buvo ir stebėsiu, bet ko gero reiks purkšti.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 11 17, 11:02)
O tas svyrančias tikrai puola amaras doh.gif aš jų niekada neauginusi,o maniškės atžalos tik vasarą pasodintos kambaryje, pasižiūriu vakar- ant dviejų  yra amaro...ir iš kur...nes tik ant jų yra. Sutryniau, nes tik ant pačių viršūnių buvo ir stebėsiu, bet ko gero reiks purkšti.

pas mane tai baisu kokios jos aplipusios,šalia stovi kompaktinės nieko,bet profilaktiškai nupurškiau ir jas unsure.gif
Atsakyti
vidam,o kokiu tu naujokiu mazyliu turite? blush2.gif
Atsakyti
Oi turiu nemažai biggrin.gif gal šešių rūšių svyrančių, kompaktines: baltas dvi, šviesią baltai rusvą kaip obelų žiedai, margais žiedais dvi ir vardines kelias , tai: Appleblossom Rosebud, Rubi, Swanland Pink ir St.Lawrence. Ir dar savo senių, kurios gražesnės pasodinau atžalų, jei kartais rūsyje neišgyventų, kad neprarasčiau. Tai va pilna palangė, o dar būtinai pavasarį noriu nuvažiuoti daigų į Punios šiltnamius biggrin.gif Na beprotė ir tiek doh.gif

Bet kai pasižiūriu į augintojų sąrašėlus temos pradžioje, tai apsiraminu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 lapkričio 2013 - 15:23
bet tos augintojos gal tik pagrinde pelargonijom,o mes dar ir strepsiu,ir kitokio turto apsivertusios rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va , kad tų gėlių tiek visokių yra ir visos gražios, tai nors persiplėšk lotuliukas.gif Jums Silvija gerai, name gyvenat daug palangių ir kiemas savas...ooo kad man taip...

Atsakyti
geriau nesakykit taip vidam,nes ubagais iseit galima per tas geles biggrin.gif nuo noru vasara ir stogas ciuozia ,visko reik,prisiperki,vienu neapeini,jau kitko reik,o ziurek dar parazitai isisuka,tai isvis galas tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 11 17, 16:54)
bet tos augintojos gal tik pagrinde pelargonijom,o mes dar ir strepsiu,ir kitokio turto apsivertusios rolleyes.gif

kur jau čia palergonijų užteks lotuliukas.gif
bent pas mane - strepsai, amariliai(vien šių apie 30), gloksinijos, orchidėjos ir dar kitokių doh.gif
Atsakyti
tai cia matyt visos tokios ir sedi,kvietku darzeliuose paskendusios biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,juk dabar dar galima dieną laukan nuo palangių išnesti ir actara apipurksti,žusta visi kiaušiniai ir busit ramios visą žiemą. Vakare kur tambure dar parai palikti,kad chemija nugaruotų. Minejau,kad tą prpfilaktiką reikia padaryti prieš sunešant į vidų geles,nors pati kol kas dar to nepadariau. Bet šiltnamyje tebera hortenzijos su puodais,aplink baltasparniai skraido,tai vis tiek teks uzsiimti tuo purskimu doh.gif Bet kai negyvenamose patalpose didžioji dalis,tai mažiau problemų ax.gif
Laikinam akiu paganymui ,kad ir labai nekokybiškai blush2.gif Žydim miegančių apsuptyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2013 11 18, 00:13)
geriau nesakykit taip vidam,nes ubagais iseit galima per tas geles biggrin.gif  nuo noru vasara ir stogas ciuozia ,visko reik,prisiperki,vienu neapeini,jau kitko reik,o ziurek dar parazitai isisuka,tai isvis galas tada blush2.gif

drinks_cheers.gif ,spėju, kad ne vienai tas stogas pakrypęs lotuliukas.gif

Na ir išsijudino mamkos, o tai persigandus buvau, kiba žiemos miegas buvo užpuolęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiuo metu ir pas mane tik svyrančios džiugina akį. Vidam tavoji balta jau viena pražydo. Taškė, tai kažkur pasimetė tarp kitų bevardžių. Neužsižymėjau doh.gif , bus aišku kai pražys.
Atsakyti