Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 10 27, 18:46)
O kaip gi pelargonijos???  fear.gif

Dabar pelargonijas krauna visas iš eilės, o paskui atsirinks gražiausias, tai liks kokia palangė ir sanpaulijoms mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 10 27, 18:46)
O kaip gi pelargonijos???  fear.gif

pas mane palangių sočiai biggrin.gif
tik MB kantrybė dar neišmatuota ,bet jau ant silpnumo ribos cool.gif

QUOTE(Vidam @ 2013 10 27, 18:51)
Dabar pelargonijas krauna visas iš eilės, o paskui atsirinks gražiausias, tai liks kokia palangė ir sanpaulijoms  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 27, 20:04)
pas mane palangių sočiai  biggrin.gif
tik MB kantrybė dar neišmatuota ,bet jau ant silpnumo ribos  cool.gif
drinks_cheers.gif

O as maniau, kad jau AMIEN meilei pelargonijm unsure.gif O cia vadinasi matuojama MB kantrybe biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 10 27, 20:02)
O as maniau, kad jau AMIEN meilei pelargonijm  unsure.gif O cia vadinasi matuojama MB kantrybe biggrin.gif.

tai dar tik pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
ką daryti su svyrančiomis pelargonijomis žiemą jei aš neturiu rūsio? blush2.gif nes maniškės dar lauke žydi lotuliukas.gif
Atsakyti
as saviskiu nekarpau,tiesiog jos tokios yra,gal tokios veisles,tik viena zinau aukstauge yra,visos man grazios,o ir kambarys ne is siltuju yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 10 28, 11:15)
ką daryti su svyrančiomis pelargonijomis žiemą jei aš neturiu rūsio? blush2.gif  nes maniškės dar lauke žydi  lotuliukas.gif

mergaitės, na būkit geros pavartykit šios temos bent paskutinius 10 puslapiukų ir tikrai daug kas diskutavo dėl šito dalyko. Va kad ir dabar 7 puslapis, 4 puslapis šioj temoj apie tai kalbėta. Ankstesnėje temoje irgi ištisai tik apie tai. Nes dabar aktualu. Gal iš kelių mergaičių minčių išsirinksit sau kas tiks. Nes kiek galima apie tą patį? O dar ir sąlygos pas visas skiriasi. Bando kiekviena savaip.
Atsakyti
Kur gi visos pradingot? Ar užmigot su visomis pelargonijomis rūsiuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau galvojau, kad tema pasibaigė, o naujos nepastebėjau doh.gif

Pas mano kaimynus balkone (lauke), dar dabar pelargonijos žydi. maniškės tik svyrančios pilnavidurės žiedais apsipylusios. Kitos sustresavo įnešus į vidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 lapkričio 2013 - 19:11
pas mane dar irgi nedideliais žiedeliais žydi wub.gif
vienas iš didesnių Deacon Jubiliant
user posted image

šiandien pakartotinai svyrančia purškiau su stipresniu skystaliuku,nes anas kartas nepadėjo doh.gif
Atsakyti
Nemiegam, nemiegam biggrin.gif augintinės tik žaliuoja, klausimų kaip ir nekyla, tai ir tylim...
Pas mane žydi tik po kelis žiedelius...tik viena normaliau.
Įkeliu, kad paspalvinti temą, kai už lango lyja tai gražu, kad ir paprasti žiedukai smile.gif

user posted image

Labai pas mane ištįsusios, nugnaibiau viršūnes, bet vis tiek matosi, kad trūksta šviesos...O rudalapės, paliko beveik žalialapės...reiks užsižymėt, nes pavasarį neatskirsiu nuo kitų.

Atsakyti
aga maniškės irgi pastypo,nuskabiau nemažai,mesti gaila sumerkiau,o jos ėmė ir šaknis išleido doh.gif ot susodinsiu į gėlynus kitais metais lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš, kai jau nėra kur dėti, tai nelaukiu kol užaugs didelės šakelės, nugnaibau ir tiek žinių. Nes iš rudens tiek prikišau ir kaip tyčia visos prigijo doh.gif nesužymėtos, tai ir išmėtyti negaliu, reikia laukti žiedų.

Atsakyti