Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(MRU @ 2013 12 02, 13:19)
Gal kas turi rožiažėdžių pelargonių parduoti šakelių, Vilniuje? smile.gif

Šakelių visos čia turim, bet ar verta tokiu laiku su jomis prasidėti? Menkas derlius gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MRU @ 2013 12 02, 11:19)
Gal kas turi rožiažėdžių pelargonių parduoti šakelių, Vilniuje? smile.gif

aš daug šakelių turiu,bet jau laikau pavasariui,tada jau pasiūlysiu su šaknelėm mirksiukas.gif (neprašysiu brangiai mirksiukas.gif )

QUOTE(Para @ 2013 12 02, 11:54)
Šakelių visos čia turim, bet ar verta tokiu laiku su jomis prasidėti? Menkas derlius gali būti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
aš daug šakelių turiu,bet jau laikau pavasariui,tada jau pasiūlysiu su šaknelėm mirksiukas.gif (neprašysiu brangiai mirksiukas.gif )
Atsakyti
sakykit- mano svyrančioji sibylė stovi dar biski žalia, šviesiai ir šaltai, nešildomoj patalpoj, žiedai jau rimsta,lapai leipsta, jau gal ruošiasi miegot?
kada nešt tamson?ar kartais paliet reiks? miegos šaltam tūlike, be šildymo, bet plius keli laipsniai ten būna žiemą, nes už sienelės šildoma patalpa.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 12 04, 12:13)
sakykit- mano svyrančioji sibylė stovi dar biski žalia, šviesiai ir šaltai, nešildomoj patalpoj, žiedai jau rimsta,lapai leipsta, jau gal ruošiasi miegot?
kada nešt tamson?ar kartais paliet reiks? miegos šaltam tūlike, be šildymo, bet plius keli laipsniai ten būna žiemą, nes už sienelės šildoma patalpa.

Tamson nereikia nešti, reikia šviesiai ir vėsiai, tada įdealiai žiemoja. Lieju labai retai, kartą per mėnesį gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 04 gruodžio 2013 - 13:44
bet ten vitrininiai langai 2x6metrų, ir šalta, jei saulė- šilta, sąlyginai g.gif laistyt baisu bus žiemą, bo užšals, jaučiu, o gal rizikuot ax.gif doh.gif
Atsakyti
Marmaledas teks pasikliauti savo nuojauta, nes nepabuvojus ten neįmanoma įvertinti sąlygų mirksiukas.gif o pirmi metai auginat pelargonijas ?

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 12 04, 17:03)
bet ten vitrininiai langai 2x6metrų, ir šalta, jei saulė- šilta, sąlyginai  g.gif laistyt baisu bus žiemą, bo užšals, jaučiu, o gal rizikuot  ax.gif  doh.gif

Pats laikas pradėti megzti pelargonijoms vilnones kojines, kad spėtum iki didesnių šalčių lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Vidam, čia savo katino atvaizdėlį užsidėjai, ar svetimo? Na gražuolis kicius.
Atsakyti
Taip, čia maniškė Sniegė...viena iš dviejų biggrin.gif kaip katinėlių temoj pravardžiuoja spaustanosės unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 12 04, 15:03)
bet ten vitrininiai langai 2x6metrų, ir šalta, jei saulė- šilta, sąlyginai  g.gif laistyt baisu bus žiemą, bo užšals, jaučiu, o gal rizikuot  ax.gif  doh.gif

Jei būna minusinė ar artima nuliui temperatūra, tai ne užšals, o nušals biggrin.gif Ne, taip netinka laikyt. O tamsoj laikant pradeda pavasariop leisti tokius balzganus išstypusius lapus, tada antrą kartą kirpau viską, nors rudenį buvau gražiai suformavus krūmus. Palyginti su žiemojusiomis šviesoje vėsiai, daug vėliau žiedus sukrovė.
Gal merginos turi ir kitokios patirties.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 12 04, 15:21)
Marmaledas teks pasikliauti savo nuojauta, nes nepabuvojus ten neįmanoma įvertinti sąlygų mirksiukas.gif o pirmi metai auginat pelargonijas ?

nu taip kasd migdyt ir žiemą aplamai laikyt tai pirmą blush2.gif visad vasarą` loviukuose, o paskui- ate, šiemet kažko gaila mest blush2.gif
rimtai kokiu paltu ir burbuline plėvele apsukus gal išgyventų g.gif neturėjo bioba bėdos doh.gif
Atsakyti
Jei sakot, kad būna pliusinė temperatūra, tai tikrai išgyvens smile.gif mano vargsta tamsiam, šiltam ir drėgnam rūsyje...ir tai tikiuosi, kad kažkas išgyvens smile.gif palaistysit kartą ar porą per mėnesį.
Marmaledas nepabandęs nesužinosi...o jei neišgyvens, ne pasaulio pabaiga, pavasarį naujų prisirinksit smile.gif o kitąmet jau turėsit kažkokios patirties mirksiukas.gif

Atsakyti
bandysiu tada šviesiasi, o per šalčius- tamsiai, bet šilčiau laikyt. kas bus tas, ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti