Gražu
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 14, 20:23)
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 14, 15:17)
pas maniškes irgi augimo ir lapų metimo tempas jau sulėtėjo,o žydi karalienė,net pamerktas plenciukas žieduką krauna
Oopa
QUOTE(Vidam @ 2013 12 14, 14:38)
Aš irgi turiu tokiais žiedais žydinčias . Tai priskyriau st.Lawrence
Nes kai žydėjo st.Lawrence keli žiedeliai, tai panašūs ir lapai ir žiedų forma, tai nusprendžiau kad gal ir priklauso šiai šeimai
Tuomet ja priskirsiu irgi st. Lawrence
Jei jau pas Jus nebezydi, tai jauciu pirma nudziugins ziedais pavasari ankstyva
Vakar knaisiojausi po pelargonijų katalogus ir įsitikinau, kad st.Lawrence ne tokia
Taip kad suklaidinau Garbanegarbane
reikia laukti pavasario, kai pražys normaliais žiedais, kai bus pilnas žiedynas, tada bus matyti, gal tada atsirinksim.
Aš naujokė tose vardinėse...o jų tokia daugybė...
Taip, kad tegu dar lieka prie bevardžių
QUOTE(Vidam @ 2013 12 15, 10:32)
Vakar knaisiojausi po pelargonijų katalogus ir įsitikinau, kad st.Lawrence ne tokia
reikia laukti pavasario, kai pražys normaliais žiedais, kai bus pilnas žiedynas, tada bus matyti, gal tada atsirinksim.
Taip, kad tegu dar lieka prie bevardžių 
Kaip smagu matyt žydinčias žiemą
Pas mane tik Salmon Queen žydi ir tai sakyčiau labai kukliai.
Garbanegarbane, manau ta žydinti žvaigždažiedė galėtų būti kažkuri iš šių: http://www.pac-elsne...onale/fireworks
Monami, kaip sekasi žiemą dauginti? Aš turiu pamerkusi kelias viršūnes, kurias nuskyniau, kad per daug nesistiebtų, bet kažko nenori šaknų auginti. Tamsu, šalta
Pas mane tik Salmon Queen žydi ir tai sakyčiau labai kukliai.
Garbanegarbane, manau ta žydinti žvaigždažiedė galėtų būti kažkuri iš šių: http://www.pac-elsne...onale/fireworks
Monami, kaip sekasi žiemą dauginti? Aš turiu pamerkusi kelias viršūnes, kurias nuskyniau, kad per daug nesistiebtų, bet kažko nenori šaknų auginti. Tamsu, šalta
QUOTE(Darsė @ 2013 12 15, 11:44)
du padėklai jau susodintų su šaknelėm
Dar viena pas mane zydinti

Papildyta:
Manau, kad tikrai panasi i maniske. Vidam gal ir Jusu tokia? Aciu Darse uz pagalba

Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2013 12 15, 12:44)
Manau, kad tikrai panasi i maniske. Vidam gal ir Jusu tokia? Aciu Darse uz pagalba
QUOTE(Vidam @ 2013 12 15, 19:03)
... jei niekam nepriskirsiu, vadinsiu žvaigždute
turiu taškę turėsiu ir žvaigždutę
Va mano kokia:
Va mano kokia:
Geras naujadaras
Manosios virsutiniai lapeliai nevisiskai issiskleide. Nuo Jusu skiriasi manau
Garbanegarbane, kokia ryški žydi
Ir žiema jai nerūpi
Monami, tai gal gauna dirbtino apšvietimo tavo gėlės, kad taip sparčiai dauginasi? Nagi, pasipasakok, ką gero turi, stosim į eilę
Monami, tai gal gauna dirbtino apšvietimo tavo gėlės, kad taip sparčiai dauginasi? Nagi, pasipasakok, ką gero turi, stosim į eilę