Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 14, 20:23)

thumbup.gif wub.gif grazuoles
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 14, 15:17)
pas maniškes irgi augimo ir lapų metimo tempas jau sulėtėjo,o žydi karalienė,net pamerktas plenciukas žieduką krauna  wub.gif

Oopa bigsmile.gif karaliene garantuotai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 12 14, 14:38)
Aš irgi turiu tokiais žiedais žydinčias . Tai priskyriau st.Lawrence g.gif  Nes kai žydėjo st.Lawrence keli žiedeliai, tai panašūs ir lapai ir žiedų forma, tai nusprendžiau kad gal ir priklauso šiai šeimai smile.gif

Tuomet ja priskirsiu irgi st. Lawrence drinks_cheers.gif
Jei jau pas Jus nebezydi, tai jauciu pirma nudziugins ziedais pavasari ankstyva mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar knaisiojausi po pelargonijų katalogus ir įsitikinau, kad st.Lawrence ne tokia g.gif
Taip kad suklaidinau Garbanegarbane blush2.gif reikia laukti pavasario, kai pražys normaliais žiedais, kai bus pilnas žiedynas, tada bus matyti, gal tada atsirinksim.
Aš naujokė tose vardinėse...o jų tokia daugybė... doh.gif Taip, kad tegu dar lieka prie bevardžių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 12 15, 10:32)
Vakar knaisiojausi po pelargonijų katalogus ir įsitikinau, kad st.Lawrence ne tokia g.gif
Taip kad suklaidinau Garbanegarbane blush2.gif  reikia laukti pavasario, kai pražys normaliais žiedais, kai bus pilnas žiedynas, tada bus matyti, gal tada atsirinksim.
Aš naujokė tose vardinėse...o jų tokia daugybė... doh.gif  Taip, kad tegu dar lieka prie bevardžių smile.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyt žydinčias žiemą wub.gif

Pas mane tik Salmon Queen žydi ir tai sakyčiau labai kukliai.

Garbanegarbane, manau ta žydinti žvaigždažiedė galėtų būti kažkuri iš šių: http://www.pac-elsne...onale/fireworks

Monami, kaip sekasi žiemą dauginti? Aš turiu pamerkusi kelias viršūnes, kurias nuskyniau, kad per daug nesistiebtų, bet kažko nenori šaknų auginti. Tamsu, šalta unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 12 15, 11:44)
Monami, kaip sekasi žiemą dauginti? Aš turiu pamerkusi kelias viršūnes, kurias nuskyniau, kad per daug nesistiebtų, bet kažko nenori šaknų auginti. Tamsu, šalta unsure.gif

du padėklai jau susodintų su šaknelėm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena pas mane zydinti ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2013 12 15, 12:44)
Garbanegarbane, manau ta žydinti žvaigždažiedė galėtų būti kažkuri iš šių:  http://www.pac-elsne...onale/fireworks

Manau, kad tikrai panasi i maniske. Vidam gal ir Jusu tokia? Aciu Darse uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 12 15, 16:55)
Vidam gal ir Jusu tokia? Aciu Darse uz pagalba  mirksiukas.gif

Net nežinau...bus matyti kaip atrodys žiedynai , nes žydėjo tik keli reti žiedeliai, bet jie tokie taisyklingi g.gif jei niekam nepriskirsiu, vadinsiu žvaigždute biggrin.gif turiu taškę turėsiu ir žvaigždutę mirksiukas.gif

Va mano kokia:

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 12 15, 19:03)
... jei niekam nepriskirsiu, vadinsiu žvaigždute biggrin.gif turiu taškę turėsiu ir žvaigždutę mirksiukas.gif

Va mano kokia:

Geras naujadaras thumbup.gif , o kuo blogai zvaigzdute, ania rolleyes.gif paprastas vardas, lengva prisiminti.
Manosios virsutiniai lapeliai nevisiskai issiskleide. Nuo Jusu skiriasi manau g.gif na reikia laukti tikruju pavasariniu gausiu ziedynu.
Atsakyti
Garbanegarbane, kokia ryški žydi thumbup.gif Ir žiema jai nerūpi smile.gif

Monami, tai gal gauna dirbtino apšvietimo tavo gėlės, kad taip sparčiai dauginasi? Nagi, pasipasakok, ką gero turi, stosim į eilę ax.gif
Atsakyti