Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

As tai vargstu su pelargonijom namie. pernykstes, kol lauke buvo, tol viskas gerai. Ziemai parsinesus namo, joms gal per silta, nes lapai p[radejo dziuti labai, dabar tik stagarai liko. Turbut neisgyveno. Neturiu as joms namie vietos jokios vesesnes doh.gif
Vakar nusipirkau nauju daigeliu, gal su sitais geriau pasiseks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 20, 07:23)
... nes lapai p[radejo dziuti labai, dabar tik stagarai liko. Turbut neisgyveno. Neturiu as joms namie vietos jokios vesesnes  doh.gif

Aš irgi su saviškėmis vargstu, nes daugiabučio rūsys tamsus ir šiltas, tai jos beveik nesiilsi, o auga baltais daigais, bet išsilaiko. O kurios buvo kambaryje, tai išsilaikė visos, bet formos nekokios buvo,pastybusios.
Jei jau sudžiuvo kotai, tai viskas teks išmesti, bei jei gyvi, žali, tai nieko baisaus,apgenėkit ir atžels.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 20, 08:11)
Aš irgi su saviškėmis vargstu, nes daugiabučio rūsys tamsus ir šiltas, tai jos beveik nesiilsi, o auga baltais daigais, bet išsilaiko. O kurios buvo kambaryje, tai išsilaikė visos, bet formos nekokios buvo,pastybusios.
Jei jau sudžiuvo kotai, tai viskas teks išmesti, bei jei gyvi, žali, tai nieko baisaus,apgenėkit ir atžels.

sudziuvo, sumedejo. parsinesus is lauko man jas pries ziema, tai numete labai lapus ir pradejo sviesius naujus lapus isstyyyypusius leisti, bet ir tie nudziuvo. Amen doh.gif
Motina paprase jos pelargonijas pasaugoti, kol ji isvykus bus, kad nesusaltu, tai buvo pradejusios ir anos merdeti parveztos, tai atgal isboginau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 20, 08:23)
... Ziemai parsinesus namo, joms gal per silta, nes lapai p[radejo dziuti labai, dabar tik stagarai liko. Turbut neisgyveno. Neturiu as joms namie vietos jokios vesesnes  doh.gif

Na jau kad nuo šilumos pertekliaus mirtų, tai tikrai abejoju schmoll.gif Jau greičiau drėgmės stygius buvo, reikėjo daugiau laistyt. Nes maniškės visos irgi kambaryje gyvena kur temperatūra pastoviai 24-25 šilumos ir dar be visa ko ant šildomų grindų sustatytos. Ir be jokio vargo peržiemojo, nei viena kojų neužvertė biggrin.gif Dabar jau viena kita ir žiedelius bando parodyt bigsmile.gif
Atsakyti
manosios kurios balkone auga, ai ziemojo namuose ant palanges tai kazkaip man nepatinka schmoll.gif persodinau nugenejau bet sunkiai atzeldineja, dalis sakeliu isdziuna, nors dregmes tikrai pakankamai, saulutes nera verysad.gif
na o kurios stovi lauke sode tai vis dar rusyje pas mama, tai si savaitgali vaziuosiu reiks matyt tvarkyt, laukia darbelis nemazas smile.gif
Atsakyti
žiemojusios namie ant palangės
user posted image

taip atrodo rusį žiemojusios
user posted image

kurioms nepavyko išlaikyti,galiu pasakyti,kad nemokėjo/nenorėjo rūpintis
čia tokios paprastos gėlės,kad nusigalabina,tik silpni daigeliai arba ...

man taip buvo su fuksijom,kai paskė:jos miegos per žiemą,na tai ir palikau miegoto doh.gif ,bet ir tai atgaivinau pavasarį wub.gif

gal čia per grubiai parašiau,bet ...
Atsakyti
Tai bent ūkis pas MONAMi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 20, 15:30)
Tai bent ūkis pas MONAMi thumbup.gif

irnesakyk.gif čia tik dalis rožiažiedžių ,o kur dar kompaktinės ,svyrančios ... biggrin.gif

ir noriu ir bijau į Ermitažą nuvažiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar tik vasaris biggrin.gif kažin ant kiek padaugės per vasarą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 20, 15:14)
žiemojusios namie ant palangės

matosi, kad šeimininkė myli augintines, o augintinės šeimininkę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 20, 16:28)
Dar tik vasaris biggrin.gif kažin ant kiek padaugės per vasarą g.gif

nekažka,na +-10 jau laukiu rolleyes.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 02 20, 16:43)
matosi, kad šeimininkė myli augintines, o augintinės šeimininkę thumbup.gif

wub.gif mirksiukas.gif

su kuo derinsit vazonuose pelargonijas?
aš pernai su šlamučiais,bet per žiemą nei vieno neišlaikiau,o ir karaliavo jis labai vazonuose,tai galvoju gal kažką kitą derinti?
gal kokias Bakopas?
user posted image
x
user posted image
x
kas čia tos geltonos?
user posted image

Atsakyti
Tikrai ne nuo dregmes trukumo jos uzsilenke pas mane namuose. Atsakingai liejamos buvo. Lauke gyvendamos nenustipo, o vat parnesiau ir nusibaige po menesio rolleyes.gif Nezinau kiek cia tos amno kaltes, ar kiek ne. Bet prieziura ta pati kaip ir su visom gelem. Bet kad sviesos namuose trukumas ir silumos perteklius pas mane tai tiesa. O ar tai itakojo ar ne, jau nebezinau.

Gal kokia bloga aura pas mane bloga joms namuose biggrin.gif Lauke su gelem bedu neturiu.
Atsakyti