Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2014 02 23, 18:49)
As pernai pelargonijas su slamuciais derinau, grazu buvo  smile.gif

drinks_cheers.gif Ir man tai geriausias derinys thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Pirkau is Senuku daugeliu, po vieneta skirtingu rusiu biggrin.gif kadangi visad tik paprastu turejau, tai dar pasiemiau ir svyranciu.
susodinau i vazonelius.
o ar reikia uzdeti maisiuka, kad gautu daugiau silumos, nes kambari vesoka 19C
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 02 23, 16:31)
Monami, klausei, su kuo geriausia derinti pelargonijas- manau, kad geriausia su kitomis pelargonijomis biggrin.gif

na taip bet norisi ir kažkokio akcento smile.gif

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2014 02 23, 16:49)
As pernai pelargonijas su slamuciais derinau, grazu buvo  smile.gif

aš gailėjau genėti šlamutį,tai man jis labai išsikerojo g.gif bet dabar kai žiūriu visai gražu wub.gif
user posted image

QUOTE(Darsė @ 2014 02 23, 17:29)
Šiauliuose Moki Veži parduotuvėje

kokios kainos daigelių ?

QUOTE(jediara @ 2014 02 23, 17:34)
drinks_cheers.gif Ir man tai geriausias derinys  thumbup.gif

wub.gif

padariau inventorizaciją,jei prigis,tai 4spalvų kompaktinių daigelių bus
Atsakyti
Monami, pelargonijos po 3,99 Lt.
Brangu, bet tris tepirkau. Dar ir surfinijas 4 nusipirkau, surfinijos po 2,99 Lt.

Šiandieninė fotosesija žiemai baigiantis- antram plane jau "vyresnės", priekyje- pernykštės, kairiam šone- vaikiukai:

user posted image

O čia trečiametės Ungarisk Appleblossom "kamienai":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 02 23, 19:01)
Monami, pelargonijos po 3,99 Lt.

Šiandieninė fotosesija žiemai baigiantis

-brangu,jei labai kas užkabins,gal dėl įvairovės susigundysiu wub.gif

-- wub.gif

kada nori daigelius pasiimti ir man gal ką turi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 02 23, 18:34)
drinks_cheers.gif Ir man tai geriausias derinys  thumbup.gif

user posted image

o su kuo čia pagražintos jusu pelargonijos?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 02 23, 21:22)
o su kuo čia pagražintos jusu pelargonijos?

tas sidabrinis šlamutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti mergaitėms ieškančioms pigiai šakelių ar daigelių.
na šiaip pasakysiu aš savo patirties - tokių šakelių ar net visų krūmų galima visai papigiai arba už ačiū gauti tik rudenį vėlai kai pasiliekamos žiemojimui tik kelios, o kitos išmetamos....... šiuo metu kad ir turi kuri šakelių bet jau dauginasi sau pagrinde. Na arba jau pardavimui....... nedaug kas turi labai geras sąlygas žiemojimui ir dar daug vietos. Tad reiktų apsirūpinti rudenį tokiais dalykais. Na o gražiųjų rožiažiedžių ir už padorią kainytę sunku gauti einamiausių veislių pavasarį biggrin.gif eilės būna beveik lotuliukas.gif nors va aš rudenį nemažai krūmų lauke palikau pražūčiai........ nes kur jau tiek išlaikysi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 23, 21:35)
Noriu pasakyti mergaitėms ieškančioms pigiai šakelių ar daigelių.
na šiaip pasakysiu aš savo patirties - tokių šakelių ar net visų krūmų galima visai papigiai arba už ačiū gauti tik rudenį vėlai kai pasiliekamos žiemojimui tik kelios, o kitos išmetamos.......

Žinau. ir nusipirkau, rugpjūčio gale arba rugsėjo pradžioje, ko gero - pražūtį visam pelargonynui dry.gif Įkurdinau veislines naujokes balkone greta kitų, o jos ėmė ir pasirodė sergančios. Finale - neturiu nei vienos peržiemojusios, visos išmirė verysad.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Rudeni pelargonijas lengva supudyti, reikia neperlaistyti.

Cia mano pernai metu derinukas: pelargonijos su heliotropais. uzpernai auginau pelargonijas su lobelijomis ir bakopomis.

user posted image

CIA

PENKTADIENIO ZIEDAI, ziemojo labai siltai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 vasario 2014 - 08:58
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 23, 22:27)
tas sidabrinis šlamutis  mirksiukas.gif

o tą šlamutį jūs įsėjate į pelargonijų vazonėlį, ar atskirai daiginate ir įsodinate, kada reikėtų jį pasėti?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 02 24, 10:31)
o tą šlamutį jūs įsėjate į pelargonijų vazonėlį, ar atskirai daiginate ir įsodinate, kada reikėtų jį pasėti?

Geriausia nusipirkti daigelių mugėse, turgeliuose, buna po 1 lt. ar 0,80 ct., nes sėklos brangios , dygsta sunkiai, reikia anksti pasėti, jau tikrai vėlu tuo užsiimti 4u.gif
Atsakyti