Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

As pasilikau slamucio sakeliu is rudens isisaknyti, viena isliko, kitos nupuvo perlaistytos,bet jis labai greit auga, saulytes bus daugiau, susiims, galima bus pagenet dauginimui. Bus savu slamuciu pelargonijoms draugen.Tiesa ir su Lobelijom grazu buvo, jas jau butu metas pasiset, nors ir kova pasetos dar spes susiimt iki lauko.
Atsakyti
Maniškės irgi su lobelijom draugavo pernai. Šiemet sakiau gal su bakopom bandysiu supažindint...
O gal žinot, bakopos šakelėmis dauginasi ar tik iš sėkliukių? Nusipirkau tik vieną Seniuose, o dabar galvoju, kad man dviejų reikia doh.gif
Atsakyti
Para,kaip gražu wub.gif

o aš visą savaitę stebiu vieną gėlytę ir šiandien visu gražumu wub.gif
user posted image
-
user posted image
-
user posted image
-
user posted image
-
user posted image
-
user posted image

ir šiandien tik MB dėka wub.gif ermitaže radau 5svyrančius daigelius po 0,99lt,nes nežinomos spalvos ,koks man skirtumas kaip jos žydės,juk pelargonijos ir dar svyrančios bigsmile.gif taip sunkiai man jos šiemet žiemojo doh.gif
Atsakyti
Siemet prekybcentriuose svyranciu raudonu pelargoniju neradau... Pernai - kiek tik nori, o siemet nea... Pirkau ruzavas..
Gal ir gerai nes 4 metai is eiles visas balkonas raudonas buvo... Nors man taip grazu..
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 02 24, 11:31)
o tą šlamutį jūs įsėjate į pelargonijų vazonėlį, ar atskirai daiginate ir įsodinate, kada reikėtų jį pasėti?

Sodinu daigeliais, kaip ir pelargonijas, nuskabau viršūnes, kad šakotųsi ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Monami, gražus kelias nuo pumpuro iki žiedo wub.gif

O daigeliai po 0.99 Lt irgi neblogai thumbup.gif Aš labai svarstau, ar dar pirkti ką nors, na nebent keletą svyrančių prigriebsiu g.gif Šiandien susitvarkiau palanges, be gailesčio išmečiau visas nesulaukusias pavasario svyrančias pelargonijas, vienintelė Pink Sybil atsilaikė, bet ir tos tik šakeles pasilikau.
Ir visas kompaktines, kurias tik galima buvo, apgenėjau, sumerkiau šakeles, šaknų lauksiu ax.gif

Dabar turiu vietos ant palangės, kažin, ar ilgam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 24, 12:44)
Para,kaip gražu  wub.gif

cia as ne i tema. bet kokiu fotoaparatu darote nuotraukas ? blush2.gif
Atsakyti
Tai aš irgi stebėjau, stebėjau, kol žiedų sulaukiau. Ryt važiuosiu pažiūrėti, gal dar smarkiau žydi. Ne manęs klausia, bet vistiek atsakysiu ax.gif Aš tai fotkinu su telefonu, kartais pavyksta, kartais ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 vasario 2014 - 15:05
QUOTE(Darsė @ 2014 02 24, 14:49)
Monami, gražus kelias nuo pumpuro iki žiedo wub.gif

O daigeliai po 0.99 Lt irgi neblogai thumbup.gif  Aš labai svarstau, ar dar pirkti ką nors, na nebent keletą svyrančių prigriebsiu g.gif  Šiandien susitvarkiau palanges, be gailesčio išmečiau visas nesulaukusias pavasario svyrančias pelargonijas, vienintelė Pink Sybil atsilaikė, bet ir tos tik šakeles pasilikau.
Ir visas kompaktines, kurias tik galima buvo, apgenėjau, sumerkiau šakeles, šaknų lauksiu ax.gif

Dabar turiu vietos ant palangės, kažin, ar ilgam biggrin.gif

aš tai nieko nebepirksiu,nebent vėl bus tokia kaina,kad doh.gif blush2.gif

aš vakar irgi keturias senutes nugenėjau negailestingai,tai jei prigis bus daug wub.gif

QUOTE(kristynka* @ 2014 02 24, 14:50)
cia as ne i tema. bet kokiu fotoaparatu darote nuotraukas ? blush2.gif

su senučiuku
user posted image
Atsakyti
Sveikos po šimto metų 4u.gif

Kokios pas kai kurias kolekcijos, vertos vagišių mirksiukas.gif

O man įdomu ar tebežaidžiat kas su sėklom? Po lėliuko auginimo žadu grįžt prie savo laikinai pamirštų mylimų pelargonijų auginimo, bet matyt dar šiemet teks tik pirktiniais daigiukais tenkintis, o paskui žiūrėsime...ar jau yra prekybcentriuose daigų?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 02 24, 21:42)
Sveikos po šimto metų  4u.gif

Kokios pas kai kurias kolekcijos, vertos vagišių  mirksiukas.gif

O man įdomu ar tebežaidžiat kas su sėklom? Po lėliuko auginimo žadu grįžt prie savo laikinai pamirštų mylimų pelargonijų auginimo, bet matyt dar šiemet teks tik pirktiniais daigiukais tenkintis, o paskui žiūrėsime...ar jau yra prekybcentriuose daigų?

Yra, Ermitaze po 3,99, ZS 3,59.
Nuotrauku cia pasiziurejau, tai man lomkes. Pirkau ir dar pirksiu. Su seklom neprasidedu. Perku daigus, o dauguma isauginu is plenciuku rudeni.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 24, 13:44)
Para,kaip gražu  wub.gif
o aš visą savaitę stebiu vieną gėlytę ir šiandien visu gražumu  wub.gif

Grazi ziedo istorija wub.gif
Atsakyti