Pas mus žiema, pridrėbė sniego ir dar sninga. Pasirodo ir pas mus būta daigų, tik neaišku kada atvežti, nes nekaip atrodo ir jau išrinkta.Bakopas tai tik mesti lauk... Pasirinkimo nėra, bet vis tik parsinešiau tris, šį kartą užsirašiau pavadinimus, aišku jei nesumaišytos.Nes pasiima, nueina... kitur pamato gražesnę , o turimą padeda bile kur
Kad dabar jau ne kiekvieną trečiadienį būna nuolaidos
Pas mus žiema, pridrėbė sniego ir dar sninga. Pasirodo ir pas mus būta daigų, tik neaišku kada atvežti, nes nekaip atrodo ir jau išrinkta.Bakopas tai tik mesti lauk... Pasirinkimo nėra, bet vis tik parsinešiau tris, šį kartą užsirašiau pavadinimus, aišku jei nesumaišytos.Nes pasiima, nueina... kitur pamato gražesnę , o turimą padeda bile kur
vieną moterį, tai net apibariau...sako o koks skirtumas, tai sakau kam tada renkatės pagal spalvas, pasiimkit iš eilės ir pirkit, bet svarbu pati išsirenka, o po jos kaip kas norit.
Bent jau Kauno senukuose, "Sodo centre", tai šiandien - kokių tik nori pelargonijų daigelių - ir svyrančių, ir rožiažiedžių, ir kompaktinių
Koks 20 rūšių turbūt ryte buvo
Po 3,99 minus 30 proc. dar.
QUOTE(tikinga @ 2014 02 26, 15:54)
Bent jau Kauno senukuose, "Sodo centre", tai šiandien - kokių tik nori pelargonijų daigelių - ir svyrančių, ir rožiažiedžių, ir kompaktinių
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 15:58)
Niu žinokit, neatsimenu pavadinimų, nes man asmeniškai jos nepatinka
Svyrančių tik prisipirkau
QUOTE(tikinga @ 2014 02 26, 15:54)
Kaip jums gerai
Svyrančią mačiau rožiažiedę raudoną kažkokia Sybil. Kaina visų vienoda ar svyranti ar kompaktinė ir nepriklausomai nuo veislės. Už tris su nuolaida, gavosi 8,38 lt
QUOTE(Sparaxis @ 2014 02 26, 15:16)
Nu papirkau pelargonijų Seniuose, taiko nuolaidą, jei kam aktualu.
Puiku reikia ir man nusipirkti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 26, 16:13)
Kaip jums gerai
o pas mus gal tik penkių rūšių kompaktinės ir svyrančių gal trys...
ir jums gerai, pas mumis senukuose plencų aplamai nebūna niekad
sibylę ar kitą svyrančią raudoną ir aš norėčiau visai. Kažkaip šiemet ant raudonos spalvos traukia
Nu gal ne rožiažiedės, gal tiesiog pilnavidurės? Aš perku pilnavidures, man labiau patinka nei paprastos.
QUOTE(Sparaxis @ 2014 02 26, 16:24)
Nu gal ne rožiažiedės, gal tiesiog pilnavidurės? Aš perku pilnavidures, man labiau patinka nei paprastos.
Ant etikečių buvo parašyta "rožiažiedės"
o man visai patikt pradeda tie šikšnosparniukai,kur žiedeliai kaip lobelijų, panašūs. Kažkaip akį traukia. Ir karališkos. Pavasarį atakuosiu šiltnamius, išsirinksiu su žiedais jau
Labas.pas mane jos ziemojo verandoj,tokios isstypusios atrodo,stiebai sumedeje ant galu tik keli lapeliai. Ar dabar jau galima saknydinti pamerkus virsuneles? Sena augala reiktu jau ismesti kaip suprantu?
Sveikos, pelargonijų mylėtojos.
Gal kuri turite parduoti svyrančių pelargonijų: Atlantic Red Velvet, Pasific Samon Red.
Gal kuri turite parduoti svyrančių pelargonijų: Atlantic Red Velvet, Pasific Samon Red.