Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

Kad dabar jau ne kiekvieną trečiadienį būna nuolaidos g.gif
Pas mus žiema, pridrėbė sniego ir dar sninga. Pasirodo ir pas mus būta daigų, tik neaišku kada atvežti, nes nekaip atrodo ir jau išrinkta.Bakopas tai tik mesti lauk... Pasirinkimo nėra, bet vis tik parsinešiau tris, šį kartą užsirašiau pavadinimus, aišku jei nesumaišytos.Nes pasiima, nueina... kitur pamato gražesnę , o turimą padeda bile kur doh.gif vieną moterį, tai net apibariau...sako o koks skirtumas, tai sakau kam tada renkatės pagal spalvas, pasiimkit iš eilės ir pirkit, bet svarbu pati išsirenka, o po jos kaip kas norit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 vasario 2014 - 15:26
Bent jau Kauno senukuose, "Sodo centre", tai šiandien - kokių tik nori pelargonijų daigelių - ir svyrančių, ir rožiažiedžių, ir kompaktinių wub.gif Koks 20 rūšių turbūt ryte buvo cool.gif Po 3,99 minus 30 proc. dar.

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2014 02 26, 15:54)
Bent jau Kauno senukuose, "Sodo centre", tai šiandien - kokių tik nori pelargonijų daigelių - ir svyrančių, ir rožiažiedžių, ir kompaktinių wub.gif Koks 20 rūšių turbūt ryte buvo cool.gif Po 3,99 minus 30 proc. dar.

bigsmile.gif įdomu kokios,greit konsultuokit kas matėt bigsmile.gif ir tik po 3,99 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 15:58)
bigsmile.gif įdomu kokios,greit konsultuokit kas matėt  bigsmile.gif ir tik po 3,99  bigsmile.gif

Niu žinokit, neatsimenu pavadinimų, nes man asmeniškai jos nepatinka blush2.gif
Svyrančių tik prisipirkau smile.gif Daigiukai nedideli, gal dėl to tokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2014 02 26, 15:54)

Kaip jums gerai verysad.gif o pas mus gal tik penkių rūšių kompaktinės ir svyrančių gal trys...
Svyrančią mačiau rožiažiedę raudoną kažkokia Sybil. Kaina visų vienoda ar svyranti ar kompaktinė ir nepriklausomai nuo veislės. Už tris su nuolaida, gavosi 8,38 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 26 vasario 2014 - 16:16
QUOTE(Sparaxis @ 2014 02 26, 15:16)
Nu papirkau pelargonijų Seniuose, taiko nuolaidą, jei kam aktualu.

Puiku reikia ir man nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 02 26, 16:13)
Kaip jums gerai  verysad.gif o pas mus gal tik penkių rūšių kompaktinės ir svyrančių gal trys...

ir jums gerai, pas mumis senukuose plencų aplamai nebūna niekad verysad.gif
sibylę ar kitą svyrančią raudoną ir aš norėčiau visai. Kažkaip šiemet ant raudonos spalvos traukia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 26 vasario 2014 - 16:16
Nu gal ne rožiažiedės, gal tiesiog pilnavidurės? Aš perku pilnavidures, man labiau patinka nei paprastos.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 02 26, 16:24)
Nu gal ne rožiažiedės, gal tiesiog pilnavidurės? Aš perku pilnavidures, man labiau patinka nei paprastos.

Ant etikečių buvo parašyta "rožiažiedės" smile.gif
Atsakyti
o man visai patikt pradeda tie šikšnosparniukai,kur žiedeliai kaip lobelijų, panašūs. Kažkaip akį traukia. Ir karališkos. Pavasarį atakuosiu šiltnamius, išsirinksiu su žiedais jau biggrin.gif
Atsakyti
Labas.pas mane jos ziemojo verandoj,tokios isstypusios atrodo,stiebai sumedeje ant galu tik keli lapeliai. Ar dabar jau galima saknydinti pamerkus virsuneles? Sena augala reiktu jau ismesti kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
Sveikos, pelargonijų mylėtojos.
Gal kuri turite parduoti svyrančių pelargonijų: Atlantic Red Velvet, Pasific Samon Red.
Atsakyti