Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VII tema

QUOTE(Vanesa3 @ 2014 03 04, 16:13)
Tiesiog kai temoj paziuriu ziedus nufotkintus isdidintus tai labai grazu.

niekas tų žiedų nedidina,tiesiog pritrauki žiedą arčiau ir tiek mirksiukas.gif
visos trys rožiažiedės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 05, 10:27)
niekas tų žiedų nedidina,tiesiog pritrauki žiedą arčiau ir tiek  mirksiukas.gif
visos trys rožiažiedės
user posted image

Grazus vaizdelis smile.gif pas mane dar nera tokio gausumo ziedu.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 05, 10:27)
niekas tų žiedų nedidina,tiesiog pritrauki žiedą arčiau ir tiek  mirksiukas.gif
visos trys rožiažiedės

wub.gif galima ir didint thumbup.gif kokio amžiaus Jūsų gražuolės?
Atsakyti
Na, rožiažiedės ir pas mane tik iš arti grožėtis skirtos. Šiaip tai krūmai didžiuliai išauga, lapija vešli, o pačių žiedynų nedaug. Pats žiedynas nuostabus, bet iš tolo žiūrint “pasimeta” ir nesimato viso to grožio. Žiedų gausa neprilygs paprastom ar svyrančiom.
Atsakyti
Užsipirkau Senukuose pelargonijų vėl.
Reiks kažkaip bandyti spartinti auginimą.
Šiandien sugalvojau, kad nenoriu dar sodinti į lovelius, tik į kokius laikinus vazonus, nes katė prasisuks labai greitai g.gif Kažin - nesustabdysiu augimo? g.gif
Atsakyti
yra roziaziedziu ir su ispudingais ziedynais ir ju buna daug, man pvz Milfield Gem labai labai grazus, dideli ziedai
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 03 05, 10:17)
Grazus vaizdelis smile.gif pas mane dar nera tokio gausumo ziedu.

čia vasaros foto mirksiukas.gif

QUOTE(gekoniuke @ 2014 03 05, 10:58)
wub.gif  galima ir didint  thumbup.gif kokio amžiaus Jūsų gražuolės?

vasara buvo pirmametės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 03 05, 12:57)
Užsipirkau Senukuose pelargonijų vėl.
Reiks kažkaip bandyti spartinti auginimą.
Šiandien sugalvojau, kad nenoriu  dar sodinti į lovelius, tik į kokius laikinus vazonus, nes katė prasisuks labai greitai g.gif Kažin - nesustabdysiu augimo? g.gif

Aš pasodinu į mažiukus, tik nupirkus. Jau vėliau, kai galiu nešt į stiklintą balkoną, persodinu į lovelius. Bujoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 03 05, 14:51)
Aš pasodinu į mažiukus, tik nupirkus. Jau vėliau, kai galiu nešt į stiklintą balkoną, persodinu į lovelius. Bujoja smile.gif

reiks bandyti vėl taip. seniai nebuvau sodinus mažiukų wub.gif o tai didžioji daržininkė gali prasieiti su nagais...
Atsakyti
O jai dabar jau zydincia veliau persodinsiu i lauko vazonus tai pristabdys zydejima tiesa? Nes tu dideliu neturiu kur kambari laikyt. Ir pas mane darzininke yra tik dvikoje biggrin.gif
Atsakyti
Jei neišdraskysit šaknų, o tik perkelsit iš mažesnių vazonų į didesnius ar sodinsit tiesiai į gruntą, tai net nepajus biggrin.gif maniškės tai net atsigauna pasodinus lauke, matyt patinka dienos-nakties temperatūros skirtumas . O be to šviesa visai kitokia...

Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 03 03, 17:09)
Pirmieji siu metu ziedeliai  wub.gif

... labai gražu, kaip trūksta gamtoje spalvų, tai bent čia thumbup.gif
Atsakyti