Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

Mon., su gimtadieniu tikrai , vakar buvo? biggrin.gif Mano siandien friends.gif

Tai ka, mielosios, klusniu zirgu, puikios nuotaikos, geros sveikatos, dziaugsmingu akimirku.

Su artejanciais 2014m 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
user posted image
Gavau neblogą palinkėjimą iš Jurgitos, kuriuo noriu pasidalinti su jumis ir tuo pačiu jums palinkėti:
Jei Arklio metais art- tai ne už pašarą,
Jeigu į kinkinį- tai traukt tiktai karietą,
Jei žvengt- tai tik iš juoko ir lig ašarų,
Jeigu lenktynėse- tai tik už pirmą vietą,
O jeigu žmogiškai- tai visko tik gerai,
Kad rytdiena šauni išauštų velniškai.
Su arkliškais 2014 brangiosios ir brangieji!!!

Pošventinė tyla. Matyt audringai Naujuosius sutikot biggrin.gif
Mes sutikom su dauuug dauuug žirgų, tai metai, tikiuosi, bus tikrai beprotiškai fantastiškai žirgiškai geri biggrin.gif . Pirmą Naujųjų dieną sulaukėm svečių iš aplinkinių kaimo turizmo sodybų su įdomiais prašymais. "Leiskite pabendrauti su žirgais. Tikim, kad simboliškai gyvai pabendravus su metų simboliu metai bus tikrai labai geri. Tokiu pagrindu net vietą metų sutikimui rinkomės būtent čia". biggrin.gif Na ką gi, jei jau taip- leidom, no problem. Žirgai duonyyytės, cukraus gavo gausiai biggrin.gif Dukros jodinėjo, tai vaikai net pasėdėt ant ponių gavo, ne tik paglostyt. Visi patenkinti.
O aš negaliu atsidžiaugt švelniu oru. Noriu kad visa žiema tokia būtų, bet, kiek girdėjau, jau šaltuko sulauksim savaitgalį verysad.gif

O čia žadėti video iš Bendorių smile.gif
Viltė ir Kvatro
http://www.youtube.c...h?v=A5EI5d4Z6Ak
Miglė ir Ogis
http://www.youtube.c...h?v=dsg4L8JA52A
Perlitos palakstymo dar nesutvarkiau. Įkelsiu vėliau.
Atsakyti
Su Naujaisiais! smile.gif

Retisa laugh.gif bet gi fainai, kai zmones uzeina, kazkaip pagyvina gi viska, o cia tiek dziaugsmo, gi metai jiems nusimato dabar sekmingi biggrin.gif
As tai biski aplauzyta po uzvakar treniruotes, be kilpu taskiaus, riscia-zovada-riscia-zovada, kad be kontrazovadu butu ir taip toliau, po to per kliutis be kilpu sokt, nu ne mano kaulam laugh.gif
Taip nusikaliau, vakar nebuvo kada nulekt, siandien vel , bet taip lengvai jau prajojau, mokomaja riscia ir tiek biggrin.gif pasuoliavom, bicui arklio metais energijos daug, tik ir bega, geriausiai, kai suoliavom, puse sekundes uzsiparinau, kad kontrazovada, nuleidau akis zemyn, pakeliu, o maniskis jau visu greiciu uzsukes i kliuti 1.10cm jau cia ziurek, soks biggrin.gif spejau nusukt, nu zodziu, issikraunu juodai biggrin.gif

Ziauriai faini video su Migle ir Vilte ir poniukais, priziurejau jau fb biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perlita. Jau 7 mėnesių merdžina wub.gif
http://m.youtube.com...h?v=W-GCG43PddE

Hahaaa ir tau kaip Monikai įvyko. Tiksliau tau vos neįvyko, o Monika normaliai su Bumu metrą ėmė biggrin.gif Atvažiavo į svečius ir pasimokint kelt zovadėle, o va konkūriste patapo biggrin.gif Bumas patraukė į kliūtį biggrin.gif Laimei išsėdėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 02 sausio 2014 - 13:37
laugh.gif

va va, maniskis irgi is tokiu, kur noriai eina i kliutis biggrin.gif (dazniausiai) bet siaip is anksto nujauti/numatai, ir nusuki, o cia sekundziu reikalas buvo biggrin.gif
Bajeristas biggrin.gif
*****, ale ir brangu arkliuka islaikyt, reik gal kokiu mergaiciu paimt, pajos, vis i kisene centas biggrin.gif
Atsakyti
Tai žinoma gali pasiimt kompanijos mirksiukas.gif Aš kai laikiau Fiestą Kaune, buvau ją išnuomavus. Mes per pusę mokėjom išlaikymą ( aš- tik pusę mokesčio nustatyto žirgyne už gardą ir pašarus). Bet man gyvenime sekasi ( tfu tfu tfu) tuo, kad sutinku ypatingus žmones. Šiuo atveju kumelę buvo išsinuomavus labai švelni, atsakinga, mylinti žirgus, apie juos nusimananti, puikiai jojanti mergina. Ji rūpinosi Fiesta kaip savu žirgu. Kasdien. Aš buvau visiškai rami dėl kumelės. Visiškai nesikišau (neprireikė) į jų reikalus biggrin.gif Merginos dėka, manoji storulė net pajūryje ant smėliuko voliojosi ir po jūrą braidė. Žodžiu žirgo išnuomavimas nėra naujiena ar retenybė, bet gerą žmogų rast yra labai sunku. To tau linkiu.
Atsakyti
Oho kaip fainai smile.gif na as ne tai kad per puse, bet siaip uz jojima, pvz atvaziuojA bent kelis k i savaite ir moka maziau nei kad siaip i zirgyna atejus smile.gif o pradedantys ant jo nepajos, nebent su kordu ir tai.. g.gif biggrin.gif
Vis is fotiko i pc neperkeliu foto, idesiu kada i Sm is varzybu, nors foto ten beveik nesigavo laugh.gif
Atsakyti
Ajajaj, kaip tylu, na isikeliau foto i kompiuteri, tai imetu ir cia smile.gif

Pasiruosimas veiksmui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Indre, labai abu gražūs wub.gif ir labai tinkat duete smile.gif
Atsakyti
Įkišiu savo snapą ax.gif Iš Labanoro blush2.gif Turėjom dviejų dienų žygį po Labanoro girią - viena naktis po tentu prie laužo, kita - sodyboj pas draugus. Draugės arkliukas, kuriuo visi pajojo miške pasikeisdami (ėjom pasivaikščioti).

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 04 sausio 2014 - 02:14
Sveikos ....

Su praejusiom sventem visas 4u.gif

Tyliu nes neturiu ka pasakyt dirbu kaip juodas beris ir galo nesimato kaskaip visai netiketai nelauktai patapau vadove darbe (tik nereikia sveikint smile.gif ) bo nieko gero kolkas laiko niekam nebelieka suprantu ,kad jau reikia parduoti viena arkli nes graudu ziuret kaip jie stovi apleisti laiko uztenka vos vienam kai turiu kaskiek laiko tai oras duoda slapiu skuduru per snuki smile.gif tikraja ta zodzio prasma ,tokia ziema , kad noris nusisaut , gal ir oras itakoja pastovia bloga nuotaika smile.gif

Ziuriu turim nauju nariu leiskit prisistatyti Ineta 4u.gif

O jus visas su debiutais su naujais augintiniais sveikinu 4u.gif

p.s gal kas ieskot arkliuko parduodu arba isnuomoju rusu ristuna 13 metu geras ,paklusnus laisvalaikio zirgas (ziauriai gaila ,bet ........)
Atsakyti
Sveikos gyvos.
Ooo, Ineta pasirodė. Kiba snigs biggrin.gif O ko jau nepasveikinti naujai iškeptos vadovės? Sveikinu. Pastangos vertos buvo. Už nieką šiaip sau vadovu nieks neskiria. Šaunuolė.
Oho, na ir permainos blink.gif Gaila kai šitaip . Na, bet be veiklos garde kirmyt tai irgi nekas nekas. Tikiu atsiras geri namai jam smile.gif

Na o pas mus nebelabai kažkas ir naujo. Praėjo šventinių renginių šurmulys ir ramu. Vėl viskas teka sava vaga.
Oras neblogas, tai išnaudojam jojimui. Kaip jau minėjus esu, Fiesta traukiama į darbą. Perla sportuoja su ja. Vakar vyko kumelės gražinimo darbai. Foto iš grožio salono biggrin.gif
Fiesta, Perla, Greta ir Ginete
user posted image
Na, o čia keletas įdomaus fenomeno, kuris vyksta ( taip pat jau buvau berods minėjus), bet paaiškinimo jam kol kas nerandu, kadrų. Ginete vaišina mane šienainiu biggrin.gif Šiaip jis tokias "dovanas" teikia jau seniai gardo kaimynei kumelei. Atėjo laikas gavau ir aš biggrin.gif
Čia kaip atrodo tiesiai pateikta dovana per grotas
user posted image
O čia užgaudžiau ir kaip iš šono atrodo
user posted image
Ginete, kaip tikras pietietis, mėgsta damoms dovanas dovanoti biggrin.gif

Veki, labai įdomu ir smagu jums. Ypač romatika naktys gamtoje wub.gif Šaunuoliai, kad organizuojatės tokias iškylas. Šią vasarą aktyviau ir gausiau susiorganizuosim iškylą pas mus ant ežero kranto. Panelės pernai buvo, nesiskundė mirksiukas.gif Pradžia padaryta.
Atsakyti