Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(amazing @ 2013 12 26, 19:09)
Sveiki, jei ka domina Šiauliuose mačiau pilnavidurių Double Roma ir Jewel (lyg blush2.gif ) amarilių, pakuotėse (nepasodinti) ax.gif

Mane sudomino, bet, kad ne Siauliuose gyvenu verysad.gif
Atsakyti
sveiki. o cia siauliuose kokioje vietoje ju yra?
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2013 12 26, 20:47)
sveiki. o cia siauliuose kokioje vietoje ju yra?

Va, suradau tikslų adresą Parduotuvė „Daržininkas“, Vilniaus g. 204, o tiems kas Šiaulius pažįsta tai Universalinės parduotuvės šoninėse krautuvėlese ( blush2.gif nežinau ar tiksliai nupasakojau), tiesa, ten buvo kokie 6 svogūnai iš viso.
Jei įsigysit pasigirkit 4u.gif . Kaina apie 25 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazing: 26 gruodžio 2013 - 20:31
QUOTE(vivilma @ 2013 12 26, 19:12)
Gal zinote,merginos,kaip vadinasi mano gelyte? ax.gif
Spalva balta-pilnaviduris.

Ne mano jėgom nustatyti. schmoll.gif Teks pačiai kreiptis pas ekstrasensus
Atsakyti
Lutpede, Party kažkoks išblukęs g.gif Gal dar pilnai neišsiskleidė g.gif Pagal mane turėtų būt sodresnė raudona ir ryžkesnis baltas dryžius. Maniškė Party po operacijų leidžia lapus.

Pas mane pražydo pavargusi Apricot parfait rolleyes.gif Bet sunkiai panaši į paso foto doh.gif Spalva lyg ir ta, bet nieko ypatinga schmoll.gif Gal kad sunkiai kalėsi stiebas?? Žiedai deformuoti kažkokie unsure.gif Kada nors įkelsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 12 26, 23:45)
Lutpede, Party kažkoks išblukęs g.gif Gal dar pilnai neišsiskleidė  g.gif Pagal mane turėtų būt sodresnė raudona ir ryžkesnis baltas dryžius. Maniškė Party po operacijų leidžia lapus.

Pas mane pražydo pavargusi Apricot parfait rolleyes.gif Bet sunkiai panaši į paso foto doh.gif Spalva lyg ir ta, bet nieko ypatinga  schmoll.gif Gal kad sunkiai kalėsi stiebas?? Žiedai deformuoti kažkokie  unsure.gif Kada nors įkelsiu foto  mirksiukas.gif

Aš iš tos Party irgi daugiau tikėjausi. Spalva tikrai išblukus, tik fotografijoje ji ryškesnė gavosi (kaip ir visada su tom rausvom būna) Kai skleidėsi net kilo įtarimas, kad bus Gervase.
Žodžiu nieko pritrenkiančio verysad.gif
Dabar laukiu Double Dream pasirodymo. Turėtu per savaitę prasiskleisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 26 gruodžio 2013 - 22:52
Mano amarilių šeimynėlė draugiškai miega doh.gif Bus velykiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 12 28, 17:05)
Mano amarilių šeimynėlė draugiškai miega  doh.gif Bus velykiukai  rolleyes.gif

Kad ir dabar gamta velykiskai nusiteikusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 12 28, 16:05)
Mano amarilių šeimynėlė draugiškai miega  doh.gif Bus velykiukai  rolleyes.gif

Ir aš taip galvojau smile.gif Dabar jau matau, kad bus kaip ir pernai - visi vienu metu sužydės, beveik visi svogūnai su besikalančiais žiedstiebiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 12 28, 20:21)
Kad ir dabar gamta velykiskai nusiteikusi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif , bet man tokia žiema labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
aš savo apžiūrėjus radau vieną su snapiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 12 28, 22:41)
drinks_cheers.gif , bet man tokia žiema labai patinka thumbup.gif

schmoll.gif Na šiaip tai gal ir neblogai tokia žiema. Mažiau druskos kelininkai pribarstys, bet kas bus su pavasariu g.gif Ar tik nebus taip, kad balandį brisim per pusnis. Negerai motulė gamta su mumis elgiasi. Netvarka
Atsakyti