Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(MamaDanute @ 2013 12 30, 09:57)
Čia tik pradžia,laukiu daugiau.Reiks nueiti po parduotuves pasižvalgyti.Rudenį, dėl užpuolusios lapų mozaikos nemažai išmečiau.

O aš iš keturių vieną palikau blush2.gif . Tik atskirai padėjau. Jau buvau ir pamiršusi. Žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
Gaila buvo, bet dar gailiau kai visi užsikrės.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2013 12 29, 22:56)
O čia porą mane nudžiuginę per Kalėdas.Tik vieną katinai nulaužė, mat iš arčiau panoro pažiūrėti.

Pirmasis man taip primena sniega wub.gif antrasis ji papildo. Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais 2014 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinu su Naujais metais! 000059.gif 000054.gif megalol.gif
Atsakyti
user posted image

su !!!
Atsakyti
Su Naujaisiais! Gražių žiedų!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 01 sausio 2014 - 11:45
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 01 01, 12:58)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif žiedai
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 01, 13:44)
Su Naujaisiais! Gražių žiedų!

Visoms daug gražių žiedų.
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2013 12 26, 20:16)
Va, suradau tikslų adresą Parduotuvė „Daržininkas“, Vilniaus g. 204, o tiems kas Šiaulius pažįsta tai Universalinės parduotuvės šoninėse krautuvėlese ( blush2.gif  nežinau ar tiksliai nupasakojau), tiesa, ten buvo kokie 6 svogūnai iš viso.
Jei įsigysit pasigirkit  4u.gif . Kaina apie 25 lt.

aciu. sestadieni buvau uzejusi ir pajimiau paskutini amarilio svoguna double roma.pilnaviduris raudonas. kaina 23 lt. svogunas sveikas, didziulis.sake vezasi rudeni apie rugsejo menesi svogunus ,buna visokiu. smile.gif . ar pasitaiko, kad fasuoti svogunai maiseliuose buna sumaisyti ir prazysta ne tas koks buna pagal pavadinima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2014 01 06, 12:05)
ar pasitaiko, kad fasuoti svogunai maiseliuose buna sumaisyti ir prazysta ne tas koks buna pagal pavadinima? g.gif

nuo to nieks neapsaugotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2014 01 06, 13:05)
aciu. sestadieni buvau uzejusi ir pajimiau paskutini amarilio svoguna double roma.pilnaviduris raudonas. kaina 23 lt. svogunas sveikas, didziulis.sake vezasi rudeni apie rugsejo menesi svogunus ,buna visokiu. smile.gif . ar pasitaiko, kad fasuoti svogunai maiseliuose buna sumaisyti ir prazysta ne tas koks buna pagal pavadinima? g.gif

Aš irgi iš ten įsigijau, matysim kas pražys 4u.gif Jau žiedelis lenda thumbup.gif
Kaip greit dingo, kai pirkau dar 6 buvo smile.gif , papilnės forumas žiedais thumbup.gif
Atsakyti
Pražydo.
Nuostabiai gražus.
Tik taip šviesos trūksta:(
Čia tokia šviesa dienos metu pas mane namuose:(

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 06 sausio 2014 - 15:44