Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Išgelbėjau baltą kolibrį nuo mirties. Gėlių parduotuvėj radau nutėkštą ant žemės ir žiauriai prilietą. Nugi beprotės tos pardavėjos, ne kitaip. Ir dar mat dirba su gėlėm doh.gif tai jei teisingai sakė, kad bus pilnaviduris, tai nusipirkau "nukainuotą" už 7 lt ax.gif blush2.gif rolleyes.gif dabar visas išrakatalintas zelionke aptepliotas vartosi pataluose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 17 sausio 2014 - 17:24
QUOTE(Kodencija @ 2014 01 13, 12:12)
sveikutės, atnešu senai žadėtą foto reportazą, už nuotraukyciu kokybe atsiprašau, fotkinta telefonu, bet pačios puikiai suprantat šitą realų grožę
pirmas vazonas, pirmas stebas, su keturiais žiedais

URL

Giriu giriu, tiek žiedų bigsmile.gif thumbup.gif (nes pagyros pradingo rolleyes.gif )

QUOTE(viltiute @ 2014 01 17, 11:24)
nesilankiau,gal dvi savaites,maniau,nematysiu liga praeis,bet ne,tik uzeinu ir vel virusas pristoja,oi grožybiu turit ant palangiu.pas mane tik 5vnt du is ju isoperuoti,jau tokie buvo apipuve.

Tas virusas baisiai gajus, taip lengvai nepraeina drinks_cheers.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 17, 17:24)
Išgelbėjau baltą kolibrį nuo mirties. Gėlių parduotuvėj radau nutėkštą ant žemės ir žiauriai prilietą. Nugi beprotės tos pardavėjos, ne kitaip. Ir dar mat dirba su gėlėm  doh.gif tai jei teisingai sakė, kad bus pilnaviduris, tai nusipirkau "nukainuotą" už 7 lt  ax.gif  blush2.gif  rolleyes.gif dabar visas išrakatalintas zelionke aptepliotas vartosi pataluose  biggrin.gif

Gal prieš tai perdžiovinusios buvo g.gif

O aš išdaviau visas parduotuves- nera pas mus ką pirkti doh.gif . Ar taip nepataikau. Trieba buvo, nu nieko biggrin.gif . Nė vieno naujoko šiais metais. Užmasinote žiedais ax.gif
Bet... Jau po truputį artėja ax.gif ax.gif . Pirmo laukiu "Limona". Jau styptelėjo stiebeliai. Persodinau šįvakar jį ir dar penkis. Bet vienas iš jų pabudo lapeliais, tai jau nežydės, svogūnėlis mažas. Nors kitas, greičiausiai Palangės grožis biggrin.gif , suvis mažulytis, o žiedelioką kiša.
Atsakyti
Taigis vakar jau tik vakare pafotografuot gavos...
Mano penkiažiedis ir Dancing Queen pumpurėliai (vazonai ir žemės tragiškai išėjo dėl blico doh.gif )
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 01 18, 01:40)
O aš išdaviau visas parduotuves- nera pas mus ką pirkti doh.gif . Ar taip nepataikau. Trieba buvo, nu nieko biggrin.gif . Nė vieno naujoko šiais metais. Užmasinote žiedais ax.gif
Bet... Jau po truputį artėja ax.gif  ax.gif . Pirmo laukiu "Limona". Jau styptelėjo stiebeliai. Persodinau šįvakar jį ir dar penkis. Bet vienas iš jų pabudo lapeliais, tai jau nežydės, svogūnėlis mažas. Nors kitas, greičiausiai Palangės grožis biggrin.gif , suvis mažulytis, o žiedelioką kiša.

Panevezy siais metais irgi sunkiai su amariliais. Einu ir einu i tuos pacius taskus,
bet kaip nieko taip nieko. Praeitais metais "nudziugino ir uzteks" vadinasi. Dabar gauna miksa, o tam mikse nieko mane dominancio verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(CherryLips @ 2014 01 18, 10:06)
Mano penkiažiedis ir Dancing Queen pumpurėliai

Pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 18, 10:36)
Panevezy siais metais irgi sunkiai su amariliais. Einu ir einu i tuos pacius taskus,
bet kaip nieko taip nieko. Praeitais metais "nudziugino ir uzteks" vadinasi. Dabar gauna miksa, o tam mikse nieko mane dominancio  verysad.gif

Pernai kažkur apie kovą buvo pasirinkimas parduotuvėse. Gal ir šiais metais taip bus
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2014 01 13, 13:12)
sveikutės, atnešu senai žadėtą foto reportazą, už nuotraukyciu kokybe atsiprašau, fotkinta telefonu, bet pačios puikiai suprantat šitą realų grožę
pirmas vazonas, pirmas stebas, su keturiais žiedais
buvo toks sunkus, kad rekejo gelbėti, nupjauti , trumpinti ir gžėtis jau vazoje
antrasis augintinis, pirktas senukuose, kaledinei kompozicijai, žiedais apdovanojo trims karaliams
šeši žiedai , ir nupjovus pastebėjau, kad vel auginam pumpurą  bigsmile.gif

Labai labai grazus ziedai ir kompozicija prie ju super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 01 18, 10:06)

Graži puokštė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 sausio 2014 - 09:42
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 18, 10:40)
Pernai kažkur apie kovą buvo pasirinkimas parduotuvėse. Gal ir šiais metais  taip bus

O, kad jusu zodziai nukeliautu i dangu biggrin.gif mirksiukas.gif
Or kad pasiektu Panevezi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 18 sausio 2014 - 09:44
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 18, 09:40)
Pernai kažkur apie kovą buvo pasirinkimas parduotuvėse. Gal ir šiais metais  taip bus

o as pernai visus grozius graziausius susipirkau sausi. g.gif bet gaila kad Tik geles vel prie onkologinio nusikele..... toloka jau ir baisu nerast, nes niekad nebuvus.... o Kalminoj matos sumaisytos etiketes. palikta raudona o ziedas bus baltas..... et.....

mano pernyksciai groziai vel zydi wub.gif

Neon 4 zydi pilnai, vienas jau nulinkes ir du dar formuojas ziedeliai

https://fbcdn-sphoto...039053333_n.jpg

ir mylimiausia Exotica

3 jau pilnai issiskleide ir vienas dar skleidzias (laukiu antro zydejimo, nes jau paauuges ziedkotis)

https://fbcdn-sphoto...215036726_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 18, 14:57)
bet gaila kad Tik geles vel prie onkologinio nusikele..... toloka jau ir baisu nerast, nes niekad nebuvus....

Ir aš nevažiuoju į ten, nes Panemunės tiltas susprogdintas, o važiuoti "į Garliavą per Muravą" nenoriu. Nors gal ir gerai. Mažiau pagundų
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 01 18, 11:06)
Mano penkiažiedis ir Dancing Queen pumpurėliai (vazonai ir žemės tragiškai išėjo dėl blico  doh.gif )

Gražu wub.gif
QUOTE(Freke @ 2014 01 18, 15:57)
o as pernai visus grozius graziausius susipirkau sausi. g.gif bet gaila kad Tik geles vel prie onkologinio nusikele..... toloka jau ir baisu nerast, nes niekad nebuvus.... o Kalminoj matos sumaisytos etiketes. palikta raudona o ziedas bus baltas..... et.....
mano pernyksciai groziai vel zydi wub.gif

Neon 4 zydi pilnai, vienas jau nulinkes ir du dar formuojas ziedeliai

https://fbcdn-sphoto...039053333_n.jpg
ir mylimiausia Exotica

3 jau pilnai issiskleide ir vienas dar skleidzias (laukiu antro zydejimo, nes jau paauuges ziedkotis)
https://fbcdn-sphoto...215036726_n.jpg[/url]

Neon grožis rolleyes.gif nepakartojamas wub.gif
--------------------------------------
Šiemet ir aš dar nieko nepirkau, nors tiesą pasakius ir nemačiau kažko toookio. Keliuose senuose pirkimo taškuose teradau raudonų, šito gėrio ir taip yra irnesakyk.gif
Atsakyti
as noreciau dar keliu... nes mano Magnum galus turbut atiduos g.gif nes jau ir pirktas keistas buvo..... o siaip jei be pavadinimu tai noreciau didelio tamsiai bordinio... ir pilnavidurio balto. lyg Afrodite pavadintu g.gif blush2.gif ax.gif na ir persikinio, ciut tamsesnio nei Exotica. ir visi mano norai butu ispildyti smile.gif

va laukia royal red, royal pink, picotee ir palanginis grozis paprastas raudonas.

reik apcekavint kita palange ten daugiau tokiu bundanciu. bet idomiai su lapais kartu ir ziedkociai smile.gif
Atsakyti