Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Aplankiau šiandien savo kitus meilenius kur spintoj snaudė, ogi žiūriu Dancing queen 2 pumpurus leidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 01 11, 16:46)
Aplankiau šiandien savo kitus meilenius kur spintoj snaudė, ogi žiūriu Dancing queen 2 pumpurus leidžia  wub.gif

thumbup.gif bunda gražuoliukai, tuoj tema atsigaus nuo žiedų gausybės thumbup.gif
Atsakyti
Mano vienas nežiniukas lapais į priekį prabudo verysad.gif škias ir šiais metais žiedo neduos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 01 11, 18:06)
Mano vienas nežiniukas lapais į priekį prabudo  verysad.gif  škias ir šiais metais žiedo neduos  unsure.gif

kodel? mano gal trys amariliai su lapais ale auga ir ziedkociai kartu ir ne po viena ax.gif

laukiu jau savo numyletosios egzotica, neon, picotte ir rozinio turbut, nes nes vaikis butent kur buvo rozinis prasinese su zymekliukais doh.gif
Atsakyti
Na kad jis rupužiukas jau 3 metai vien lapus man rodo verysad.gif
Atsakyti
pažiūrėkit koki grožiai mega_shok.gif
Norėčiau kai ko iš čia
http://www.ebay.ca/s...8... bulb&rt=nc
Tas žaliukas Green Lady labai panašus į tą kur mes turim. Kaip Ice mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 11 sausio 2014 - 22:59
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 11, 22:53)
pažiūrėkit koki grožiai  mega_shok.gif
Norėčiau kai ko iš čia

oho bigsmile.gif galva gali apsisukti tiek grožio pamačius swoon.gif

o tas noras gal virs kūnu, gal galima kartu norėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 11, 23:53)
Norėčiau kai ko iš čia
http://www.ebay.ca/s...8... bulb&rt=nc

Taip,čia yra ko norėt ir dūšia ir kūnu,tik piniginė išraiška man nelabai suprantama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 12, 12:45)
Taip,čia yra ko norėt ir dūšia ir kūnu,tik piniginė išraiška man nelabai suprantama lotuliukas.gif

Kai labai kažko nori, tai į pinigus nekreipi dėmesio unsure.gif Kaip sakoma- kas kam, o alkanam duona
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 12, 13:51)
Kai labai kažko nori, tai į pinigus nekreipi dėmesio  unsure.gif  Kaip sakoma- kas  kam, o alkanam duona

Na taip,bet aš tikrai nesupratau wub.gif ,kokiu piniginiu vienetu ten parašyta kaina.
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 12, 15:49)
čia greičiausiai kiniečių doleriai ar kaip jie ten vadinasi biggrin.gif
Papildyta:
arba čia japonų, nes siuntimas iš japonų, aš paypalą turiu galiu pagelbėti jei kas labai norit
Papildyta:
atsidarius paveiksliuką yra ir doleriais,lengviau orientuotis biggrin.gif

Ten yra ir iš Japonijos ir UK, Gerai neatsimenu gal ir daugiau yra. Patys rečiausi iš Japonijos
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 01 11, 23:53)
Norėčiau kai ko iš čia

Aaaaaaaaa bigsmile.gif Vajėrgau kiek grožių thumbup.gif
Patikslinsiu- tu turi mirksiukas.gif Maniškis turbūt nustipęs arba pasimetęs doh.gif Kiek pamenu, panašus drinks_cheers.gif
Atsakyti