Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Va čia tai geras,taip pasijuokiau iš širdies, GIZZI5 - radai ko pavydėt,gal geriau įsivaizduok kaip mes iš pavydo žiūrėsim,kai tavo karalienės pradės žydėti,o mes vis salotas laistysim :lotuliukas
CherryLips labai graži tavo šokanti karalienė thumbup.gif
Kriscinkatavo raudona uždega wub.gif,gražus žiedai ir nesinervinkim tos,kurių vis dar cibulkos miega,ar salotos žaliuoja,išgyvensim.Tuoj prasidės pardavimai ir vėl nauji žieda :lotuliukas lotuliukas.gif i.O pas kurias grožybės jau karaliauja namuose-pasidalinkit džiaugsmu.
Atsakyti
vaje vaje kiek čia grožių iš karto ūžtelėjo bigsmile.gif thumbup.gif
ir vienas už kitą gražesnis, net grįžau atgal visų peržiūrėt wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 07, 14:06)
Užsisakiau tris karalienes blush2.gif , gal pataikysiu biggrin.gif
Papildyta:

čia rimtai bigsmile.gif o jei nebus paklaidos ir visos vienodai pražys bigsmile.gif
galvoju, kodėl e-sėklose taip asortimentas sumažėjo, bet jei žmonės glėbiais neša, tada nieko keisto g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 02 07, 17:17)
taburete, ASMAMA, Kriscinka, CherryLips labai grazus, nuostabus ir puikus ziedai  wub.gif
Nuo to grozio ir GIZZI5 nervai nebelaiko  unsure.gif

Laikausi hihihi.gif hihihi.gif
Susitempiau VISUS iš rūsio flirt.gif dabar jau rimtai lauksiu žiedų.
Atsakyti
na:)
Neon vakare
user posted image
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 07, 20:45)
Neon vakare

parodė pagaliau savo grožį wub.gif wub.gif
noriu ir aš tokio cry.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 07, 22:45)
Neon vakare

user posted image koks ryškus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=taburete,2014 02 07, 20:45]
Neon vakare

o spalvos grazumas smile.gif
Atsakyti
Kriscinka ir taburete - super thumbup.gif

Baigia smegenys susisukti ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriscinka @ 2014 02 07, 14:08)
suzydo mano visi ziedai, tik toks pastebejimas, tos pacios geles vieno ziedo kuokeliai su geltonom dulkeles o kito ne ir visai kitokios formos  g.gif  keista is 4 ziedu vienas kitoks  unsure.gif

lotuliukas.gif duokit tam paskutiniam žiedui pora dienelių pažydėt, išsiskleis dulkinės ir bus visi vienodi - su geltonom dulkelėm
Atsakyti
Pas mane žiedų daugėja wub.gif
Bevardžiai raudoni vakar smile.gif Tas kairysis - pirktas kaip kalėdinė dekoracija. Tikriausiai buvo pažeistas (per koto šoną yra tokia lyg žaizda), todėl toks žemas ir persikrepęs į vieną pusę. Dešinysis - mano senbūvis, antras žiedkotis, 4 žiedai.
user posted image

user posted image

user posted image

O čia - ligos progresija... wub.gif
Vakar iš Ermitažo parkeliavo trys - Evergreen, Neon ir Sweet Pink. Tikiuosi, kad taip ir pražys.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 08 vasario 2014 - 10:12
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 08, 10:09)

Vakar iš Ermitažo parkeliavo trys - Evergreen, Neon ir Sweet Pink. Tikiuosi, kad taip ir pražys.

Evergreen ir Neon, matau, tikrai tokie ir yra:)
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 08, 11:48)
Evergreen ir Neon, matau, tikrai tokie ir yra:)

wub.gif Super! Ačiū, labai nuraminot smile.gif
Atsakyti