Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(taburete @ 2014 02 07, 20:45)
na:)
Neon vakare
user posted image

koks grozis thumbup.gif nuostabus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 08, 10:09)
Pas mane žiedų daugėja  wub.gif

Vakar iš Ermitažo parkeliavo trys - Evergreen, Neon ir Sweet Pink. Tikiuosi, kad taip ir pražys.

Gražu, o žada būti dar gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Grožių grožiai čia pas jus mergaitės,
tik man klausimukas, kur laikot tas gėles kol jos nežydi, man jos tada tokios negražios,,, g.gif ir vietą užima, kaip salotos ant palangės, gal aš kažko nežinau,, bet jei kartą ar du per metus žydi, kaip kitą likusį laiką, ačiū labai už atsakymus smile.gif kad ir koks keistas mano klausimas būtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu bet jau dienos šviesa, tai ką aš žinau:(((
Kai į darbą eit - tai visą dieną saulė šviečia, o kai savaitgaly pasifotkint, tai niūruma:((

Vera

user posted image

Double Record

user posted image

Evergreen

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 02 08, 12:32)
tik man klausimukas,  kur laikot tas gėles kol jos nežydi, man jos tada tokios negražios,,,  g.gif  ir vietą užima, kaip salotos ant palangės, gal aš kažko nežinau,, bet jei kartą ar du per metus žydi, kaip kitą likusį laiką, ačiū labai už atsakymus smile.gif kad ir koks keistas mano klausimas būtų  blush2.gif  4u.gif

atakymas toks: Kas kam, o alkanam duona
Jei myli gėlę, tai ir "salotos" nemaišo. Kiek aš žinau, tai tik orchidėjos ilgai žydi, o visos kitos iš "salotų" giminės
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 08, 12:57)
atakymas toks: Kas kam, o alkanam duona
Jei myli gėlę, tai ir "salotos" nemaišo. Kiek aš žinau, tai tik  orchidėjos ilgai žydi, o visos kitos iš "salotų" giminės

biggrin.gif myliu aš gėles, net labai, tiesiog namai dažniausia ne guminiai,,, o tų žiedukų, ypač kai už lango toks oras, labai norisi smile.gif
einu skaityt kaip jomis rūpintis ,,, negaqrantuoju, kad nenusipirksiu šiandien kokio svogūno smile.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 02 08, 11:32)
tik man klausimukas,  kur laikot tas gėles kol jos nežydi, man jos tada tokios negražios,,,  g.gif  ir vietą užima, kaip salotos ant palangės, gal aš kažko nežinau,, bet jei kartą ar du per metus žydi, kaip kitą likusį laiką, ačiū labai už atsakymus smile.gif kad ir koks keistas mano klausimas būtų  blush2.gif  4u.gif

Laikom salotas. Ant visų palangių salotų salotos. Dėl vieno žydėjimo į metus ar žydėjimo po kelių metų smile.gif . Kaip jau Lutpede sakė, tai vadinama meile biggrin.gif . Galima nešti į lauką ar balkoną (jei turi biggrin.gif ), bet tada gali priešai suėsti arba papildomas puvinukas atsirasti. Nu, žodžiu biggrin.gif ...
Galima nusipirkti, pasidžiaugti žydėjimu ir išmesti rolleyes.gif . Neturėčiau šioje temoje taip sakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 08, 14:10)
Laikom salotas. Ant visų palangių salotų salotos. Dėl  vieno žydėjimo į metus ar žydėjimo po kelių metų smile.gif . Kaip jau Lutpede sakė,  tai vadinama meile biggrin.gif . Galima nešti į lauką ar balkoną (jei turi biggrin.gif ), bet tada gali priešai suėsti arba papildomas puvinukas atsirasti.  Nu, žodžiu biggrin.gif ...
Galima nusipirkti, pasidžiaugti žydėjimu ir išmesti rolleyes.gif . Neturėčiau šioje  temoje taip sakyti rolleyes.gif

bigsmile.gif kaip gražiai parašėt smile.gif
pradėjau domėtis šitom gėlytėm, nes paveldėjau visą "lovį" suskurdusių svogūnų, kurie išnešti į rūsį, gaila buvo išmesti,,, doh.gif tai ten nei žemės, nei vandens seniai nematę, bet pradeda lapukus kišt, kaip matau, pirmiau žiedas turi lįst, o jei lapai, tai nežydės? ,,, verysad.gif žinoma, kokie žiedai, kai tokios sąlygos unsure.gif
Atsakyti
na kiekviena diena vis daugiau ziedu temoje thumbup.gif
Vyšninė, o gal tie varksiukai jusu parnesti is rusio ir su meile persodinti ims ir padovanos jums ziedu, ne siais metais tai kitais atsidekos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 08, 11:52)
Nu bet jau dienos šviesa, tai ką aš žinau:(((

tikras pavasaris artėja, gražuolių paradas vis gausesnis su kiekviena diena thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyšninė @ 2014 02 08, 11:32)
tik man klausimukas,  kur laikot tas gėles kol jos nežydi, man jos tada tokios negražios,,,  g.gif  ir vietą užima, kaip salotos ant palangės, gal aš kažko nežinau,,

man jos kaip kartas mažiausiai problemų kelia biggrin.gif
Visą žiemą jos nekelia rūpesčių, nes rūsyje tupi. Antroje žiemos pusėje parkraustau jas į virtuvę ant spintelių, kai pradeda busti tada perkeliu ant palangės. Kai atlieka grožio misiją, keliauja ant spintos, ten patenka saulės spinduliai, nes ji nelabai aukšta. Tas kampas gražiai žaliuoja, kol pakankamai atšyla, tada visos salotos keliauja sodybon. Ten jos garbingai pasiskirsto ant palangių ir toliau žaliuoja. Rudeniop gyvena sausroje ir apdžiovinę lapus grįžta žiemoti namo į rūsį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2014 02 08, 13:40)
bigsmile.gif  kaip gražiai parašėt smile.gif
pradėjau domėtis šitom gėlytėm, nes paveldėjau visą "lovį" suskurdusių svogūnų, kurie išnešti į rūsį, gaila buvo išmesti,,,  doh.gif  tai ten nei žemės, nei  vandens seniai nematę, bet pradeda lapukus kišt, kaip matau, pirmiau žiedas turi lįst, o jei lapai, tai nežydės? ,,,  verysad.gif  žinoma, kokie žiedai, kai tokios sąlygos  unsure.gif

4u.gif
Žiūrint, koks svogūnų skersmuo. Jei mažučiai, tai tikrai žiedų nelaukti, o jei ne tokie ir maži, gali kartu su lapukais ir žiedelį parodyti . Nes poilsis buvo, jei jau nudžiūvę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 06, 15:57)
Merginos, "japoniškieji stebuklai" pradėjo paskutinį kelionės etapą mirksiukas.gif
detalesnę info parašysiu į až smile.gif

Ačiū, vera.vera ir voveriūkšti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir Lutpede, kad užrodei biggrin.gif 4u.gif .

Dabar pradėsime naują laukimo etapą. Pavadinimu- Kas yra kas biggrin.gif . Arba - Ar tas ir yra tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 08, 19:08)
Dabar pradėsime naują laukimo etapą. Pavadinimu- Kas yra kas biggrin.gif . Arba - Ar tas ir yra tas biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti