Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Sveikos, o kokie tie kiemo dzemperiukai?
tie su uztrauktuku, kaip buvo geltonas, melynas?
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 11 13, 22:04)
Sveikos, o kokie tie kiemo dzemperiukai?
tie su uztrauktuku, kaip buvo geltonas, melynas?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 13, 23:08)

o vaikai mielai renkdavosi? netrukde tas uztrauktukas?
Atsakyti
Jutke visai pamirsau,cia su tom storom kelnem, ziuriu kur foto su rudom tai pasaliniu vaikuciu daug
ugis 107-108cm, dydis 3-4, man patinka kai tokios tipo kelnes dydesnes buna,nes kai tik tik tai juokingai atrodo.
user posted image

buvau HP ciupinejau, tai nei golfai nei dzempai nepatiko ..
Lauksiu parodos,gal kazka parodys Kaledom
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 13, 22:40)
Nea neminejo, bet greitai biggrin.gif O gal matei ta koraline realiai? ar ji nera labiau mergaitems? g.gif man ji irgi patiko, o dzempukai bus lyg koraliniai, melyni ir pilki. Visai noreciau to koralinio, nes melyna jau turim smile.gif
Papildyta:
Man irgi sake, kad tas kaparelis tamsiai rudas ax.gif

Taip maciau gyvai ta spalva man patiko.bliuzonas tokio plonesnio trikotazo kaip ir kelnes.nu manau pavasariui super butu.nes foto spalva daug ryskesne nei realiai.
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 11 14, 10:02)
Taip maciau gyvai ta spalva man patiko.bliuzonas tokio plonesnio trikotazo kaip ir kelnes.nu manau pavasariui super butu.nes foto spalva daug ryskesne nei realiai.

na aisku.. nes pagal foto, man grynai mergaitiska ta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 14, 11:10)
na aisku.. nes pagal foto, man grynai mergaitiska ta spalva smile.gif

Nu žinai didesnio gal nerengciau jau bet maziukui man gal ir nieko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 14, 09:40)
Jutke visai pamirsau,cia su tom storom kelnem, ziuriu kur foto su rudom tai pasaliniu vaikuciu daug
ugis 107-108cm, dydis 3-4, man patinka kai tokios tipo kelnes dydesnes buna,nes kai tik tik tai juokingai atrodo.
user posted image

buvau HP ciupinejau, tai nei golfai nei dzempai nepatiko ..
Lauksiu parodos,gal kazka parodys Kaledom

Grazu bet jusu ugis už musu didesnis 9-10cm unsure.gif tai gyvai žiūrejau kelnes ir nepirkau jokiu nes trumpoku jau nereik o 3-4 dideles futbolisto gerai užlengt gali.
Atsakyti
O gal kuri galetumet pamatuoti, koks visas draugystes 3-4m kelnyciu ilgis? ax.gif
Atsakyti
jo trumpokos tikrai negrazu tokio styliaus kelnem, o jus vadinasi tarpiniam dydi dabar doh.gif sunkiausiai tada
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 14, 11:31)
O gal kuri galetumet pamatuoti, koks visas draugystes 3-4m kelnyciu ilgis?  ax.gif

62cm
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 14, 12:07)
jo trumpokos tikrai negrazu tokio styliaus kelnem, o jus vadinasi tarpiniam dydi dabar doh.gif sunkiausiai tada

Tai va verysad.gif jai pirkt draugystes kelnes tai laimyt iki pavasario kad tiktu gal dar kaip plono trikotazo ir graziai sukristu jos kad ir didesnes bet jau storo trikotazo tai nevaizdas schmoll.gif
Atsakyti
Oj, tai didelis skirtumas nuo 1-2m g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 14, 12:57)
Oj, tai didelis skirtumas nuo 1-2m g.gif

Taip nes 1-2m 54cm
Atsakyti