Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2013 11 08, 21:39)
tada prasom info apie golfukus ir foto  mirksiukas.gif

Tai dar neatkeliavo iki musu, mes ne LT, tai truputi ilgiau keliauja biggrin.gif Pirmadieni tureciau gauti thumbup.gif O info kaip sakiau - dydis atitinka marskineliu dydi, kek matavausi pagal atsiustus ismatavimus man sutapo smile.gif Tai pasiemem pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 11 08, 21:47)
Tai tie balti turbūt prie juodos kepurės yra nufotkinti g.gif  Nu labai jau šviesūs unsure.gif

Paziurejau dabar, tai tikrai tie ir bus - laabai sviesus - mano murziui schmoll.gif nespeciau skalbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 09, 11:15)
Paziurejau dabar, tai tikrai tie ir bus - laabai sviesus - mano murziui  schmoll.gif  nespeciau skalbti biggrin.gif

mums tas pats doh.gif
Atsakyti
Erikiuxxx ikelk foto as jau visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
mes anadien juoda Happeak kepure nusipirkom, siandien rudas draugystes kelnes, dar mastau ar reik maniskiui juodo kaparelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 11 12, 19:48)
mes anadien juoda Happeak kepure nusipirkom, siandien rudas draugystes kelnes, dar mastau ar reik maniskiui juodo kaparelio  g.gif

O ar yra ir juodas kaparelis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 12, 22:04)
O ar yra ir juodas kaparelis?  smile.gif

Deje, bet jie bus tamsiai rudi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 11 12, 23:00)
Deje, bet jie bus tamsiai rudi rolleyes.gif

as ir girdejau, kad rudi ne juodi smile.gif Grazi ta tamsiai ruda spalva, galejo ir kelnes tokios buti biggrin.gif

Dzempuku dar bus kiemo.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 12, 23:04)

Apie si kapareli kalbu: ciupinejau, nepirkau, kazi ar jau gailetis unsure.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Hap. @ 2013 11 12, 23:04)

yra yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 13 lapkričio 2013 - 20:34
[quote=Hap.,2013 11 13, 09:46]
as ir girdejau, kad rudi ne juodi smile.gif Grazi ta tamsiai ruda spalva, galejo ir kelnes tokios buti biggrin.gif

Dzempuku dar bus kiemo.
[/quote

Kada gal ka mazdaug minejo? g.gif
O man kaip patiko ta koralo spalva jau pavasariui super treningutis butu wub.gif biggrin.gif ji tokia gal daugiau lasisine.
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 11 13, 20:35)
Apie si kapareli kalbu: ciupinejau, nepirkau, kazi ar jau gailetis  unsure.gif
user posted image
Papildyta:

yra yra smile.gif

Įdomiai čia, aš norėjau rezervuoti, bet man sakė, kad čia tamsiai ruda spalva g.gif
Atsakyti
[quote=Jutkė,2013 11 13, 20:53]
[quote=Hap.,2013 11 13, 09:46]

Dzempuku dar bus kiemo.
[/quote
Kada gal ka mazdaug minejo? g.gif
O man kaip patiko ta koralo spalva jau pavasariui super treningutis butu wub.gif biggrin.gif ji tokia gal daugiau lasisine.
[/quote]

Nea neminejo, bet greitai biggrin.gif O gal matei ta koraline realiai? ar ji nera labiau mergaitems? g.gif man ji irgi patiko, o dzempukai bus lyg koraliniai, melyni ir pilki. Visai noreciau to koralinio, nes melyna jau turim smile.gif
Papildyta:
Man irgi sake, kad tas kaparelis tamsiai rudas ax.gif
Atsakyti