Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2014 01 09, 18:51)
Bet tas piksro dzempas su vilna? g.gif
bet ten kainos dar geresnes  unsure.gif 160lt tas dzemperis?   unsure.gif

kur su Vilna,bet man toks variantas nelabai patiko smile.gif mes visad imam medvilninius, ne visai plonucius,bet medziagos pasaka wub.gif dabar gavome paskutini, pasakiau kad reiktu melyno ir noriu su lopiukais, tai kai atsiemiau likau suzaveta,tokios nuostabios spalvos net negalejau isivaizduoti wub.gif

ir vyresneliui paimciau,bet kad jis nenesioja doh.gif

mazius mano tai labai letai auga ,tie rubai man greiciau pabosta biggrin.gif tik va ta mama vis sugeba nuprikti tik tik doh.gif tai juoda viksriuka spejom vos du kart uzsideti, dabartines kelnes irgi jau tik tik doh.gif

kaina tikrai nemenka,bet bent jau nepuse miesto su jais doh.gif nes HP ir modidu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 09 sausio 2014 - 23:29
[quote=erikiuxxx,2014 01 10, 00:28]
kur su Vilna,bet man toks variantas nelabai patiko smile.gif mes visad imam medvilninius, ne visai plonucius,bet medziagos pasaka wub.gif dabar gavome paskutini, pasakiau kad reiktu melyno ir noriu su lopiukais, tai kai atsiemiau likau suzaveta,tokios nuostabios spalvos net negalejau isivaizduoti wub.gif

o kiek mokejot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 10, 10:34)

kur su Vilna,bet man toks variantas nelabai patiko smile.gif mes visad imam medvilninius, ne visai plonucius,bet medziagos pasaka  wub.gif dabar gavome paskutini, pasakiau kad reiktu melyno  ir noriu su lopiukais, tai kai atsiemiau likau suzaveta,tokios nuostabios spalvos net negalejau isivaizduoti  wub.gif
o kiek mokejot? g.gif

kaina berodz po 130lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 01 10, 19:58)
kaina berodz po 130lt g.gif

o kokias kelnes pirkot pasirodykit g.gif wub.gif
Atsakyti
viksriukas ir kelnes

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2014 01 11, 14:41]
viksriukas ir kelnes
user posted image

Nu grazuolis tas tavo vaikinukas wub.gif wub.gif wub.gif Cia kaip sakoma ne rubai vaika puosia o vaikas rubus wub.gif wub.gif
Graziam vaikui viskas ir tinka 4u.gif
O kelnes vilnones medziagos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 11 sausio 2014 - 13:55
Jutke 4u.gif

Taip kelnes vilnones ir sakyciau kanda. O mes is tu kurie pedkelniu jau seniai nenesiojame,bet teko vienas nusipirkti biggrin.gif kitaip jam griauzia. biggrin.gif Tai pavasari gal dar spesime pora karteliu uzsideti,nes jau tik tik.

pries tai turejome viksriuka juoda pilnai, pora kart uzsidejome tik.Ziauriai man sitie dzempai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 01 11, 14:58)
Jutke  4u.gif

Taip kelnes vilnones ir sakyciau kanda. O mes is tu kurie pedkelniu jau seniai nenesiojame,bet teko vienas nusipirkti  biggrin.gif kitaip jam griauzia. biggrin.gif  Tai pavasari gal dar spesime pora karteliu uzsideti,nes jau tik tik.

pries tai turejome viksriuka juoda pilnai, pora kart uzsidejome tik.Ziauriai man sitie dzempai patinka wub.gif

Nu maniskis ir jau rubu kur kanda nesideda schmoll.gif doh.gif
Kaip tie HP visureigiai ojai jam depresija ji detis jau nemegsta tai nemegsta schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Laba mes ieskom happeak visureigio, gal kas zino ar 100cm vaikui reiktu 2-3 ar 3-4m dydzio naujos kolekcijos?
Atsakyti
erikiuxxx, vaikinas superinis...ir tas vikšras man labai gražu wub.gif , mes esm turėją tamsiai pilką, bet, deje, buvo laaabai didelis, tai pora kart užsidėjom ir pardaviau, nes nusibodo laukt kol daaugs, dabar, aišku, žiauriai gailiuosi doh.gif biggrin.gif
Šita spalva labai įdomi, tokia, sakyčiau ,vasarinė...aš kaip ir nepastebėjau, kad mummymoon tokias spalvas naudotų g.gif
Žodžiu-labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 01 11, 15:34)
erikiuxxx, vaikinas superinis...ir tas vikšras man labai gražu wub.gif , mes esm turėją tamsiai pilką, bet, deje, buvo laaabai didelis, tai pora kart užsidėjom ir pardaviau, nes nusibodo laukt kol daaugs, dabar, aišku, žiauriai gailiuosi doh.gif  biggrin.gif
Šita spalva labai įdomi, tokia, sakyčiau ,vasarinė...aš kaip ir nepastebėjau, kad mummymoon tokias spalvas naudotų g.gif
Žodžiu-labai gražu thumbup.gif

aha spalva tokia nematyta rolleyes.gif
Atsakyti
MODIDU parduotuvese visa kita savaite 15 proc. nuolaida. Internetineje pard. nuolaida nuo siandien (nuolaidos kodas-gimtadienis).
Atsakyti