Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

O as nerdu foto, kad matytusi normaliai musu bridziukai..tik tokia.
user posted image

Bet jei neklystu Erikiuxxx vyrukai tokius pat turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 14, 17:54)
O as nerdu foto, kad matytusi normaliai musu bridziukai..tik tokia.
user posted image

Bet jei neklystu Erikiuxxx vyrukai tokius pat turi smile.gif

aha zinau si modeli, nes man Flaxkids ir rase kad sio modelio siek tiek mazesnis klynukas nei kur as rodziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 14, 17:01)
aha zinau si modeli, nes man Flaxkids ir rase kad sio modelio siek tiek mazesnis klynukas nei kur as rodziau  rolleyes.gif

aaa.. tai va si musu modeliuka kai rinkomes, tai tada pamenu abejojau ka siutis ar dzinsiukus, ar brydziukus, nes ir ta ir ta siuna tuo paciu modeliuku smile.gif O anie kur ikelei foto man irgi patinka visai thumbup.gif

Man rodo jie neuzilgo pristatys kazka naujo, kad issiparduoda daug ka dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 14, 18:08)
aaa.. tai va si musu modeliuka kai rinkomes, tai tada pamenu abejojau ka siutis ar dzinsiukus, ar brydziukus, nes ir ta ir ta siuna tuo paciu modeliuku smile.gif  O anie kur ikelei foto man irgi patinka visai thumbup.gif

Man rodo jie neuzilgo pristatys kazka naujo, kad issiparduoda daug ka dabar smile.gif

Nu palauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
As ir jieskau kelniu ne treninginiu. Uzklausiau Mommymoon, bet neturi ir kolkas sake nesiuna nieko , nes ruosiasi naujai kolekcijai smile.gif Tai idomu ka jie naujo pasiulys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 14 sausio 2014 - 17:25
QUOTE(Hap. @ 2014 01 14, 18:24)
As ir jieskau kelniu ne treninginiu. Uzklausiau Mommymoon, bet neturi ir kolkas sake nesiuna nieko , nes ruosiasi naujai kolekcijai smile.gif  Tai idomu ka jie naujo pasiulys smile.gif

Nu tai laukiam nauju kolekciju rolleyes.gif
Bet ir kainos jauciu bus naujos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 14, 18:16)
Nu tai laukiam nauju kolekciju  rolleyes.gif
Bet ir kainos jauciu bus naujos  biggrin.gif

Na Mommymoon tikrai nenusipigina biggrin.gif Bet kokybe ju negaliu skustis - tikrai liuks thumbup.gif svarkeli visa sezona atnesiojom, tai kaip naujas dar thumbup.gif

Gal naujoj kolekcijo ir Happeakas pasiulys dzinsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 14, 19:30)
Na Mommymoon tikrai nenusipigina biggrin.gif Bet kokybe ju negaliu skustis - tikrai liuks thumbup.gif  svarkeli visa sezona atnesiojom, tai kaip naujas dar thumbup.gif 

Gal naujoj kolekcijo ir Happeakas pasiulys dzinsu g.gif

Aha happeakas galetu daugiau kokiu naujoviu jau parodyt rolleyes.gif ir kelniu modeliu kokiu nauju smile.gif
Atsakyti
Merginos HP nuolaidos 20proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 13:09)
Merginos HP nuolaidos 20proc  4u.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 13:09)
Merginos HP nuolaidos 20proc  4u.gif

aciu! Kur uzmatei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 14:30)