Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 14:31)
o turejo?kokios spalvos g.gif
Aha HP teks laukt naujienu  rolleyes.gif

agha, rasiau jiems klausiau, tai turejo thumbup.gif melyna paemiau. Dar chaki turi.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 15:42)
agha, rasiau jiems klausiau, tai turejo thumbup.gif melyna paemiau. Dar chaki turi.

o melyna dar turi?kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 14:45)
o melyna dar turi?kiek mokejai?

Nezinau, ar dar turi.. Mokejau 99LT.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 15:47)
Nezinau, ar dar turi.. Mokejau 99LT.

o medvilnini pirkai ar su vilna?
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 14:49)
o medvilnini pirkai ar su vilna?

Medvilnini emiau, nenorejau vilnos.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 15:53)
Medvilnini emiau, nenorejau vilnos.

Nu parasiau ir as ar dar turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 14:54)
Nu parasiau ir as ar dar turi  biggrin.gif

Ga dar tures thumbup.gif
As emiau medvilne su trupuciu viskozes ir elastano.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 14:56)
Ga dar tures thumbup.gif
As emiau medvilne su trupuciu viskozes ir elastano.

Ei, merginos ir aš noriu lotuliukas.gif Hap. kurį dydį ėmei savo vaikinui? Nes man tokio pat reiktų rolleyes.gif
Papildyta:
O kokia nuoonė apie kombius Happeak? Aš tai susilaikau tik dėl to, kad dar mano nespėtų pats nusirengt ir būt pilnos kelnės ir dar dėl to, kad jie dabar labai šilti...sakiau po kokių metų gal paimt reiks g.gif
O rūbai tai pas juos jau buvo apipirkti ir iki šių nuolaidų, kaip visada-einamų dydžių nėr verysad.gif Nors aš tai dar gavau ką norėjau rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pati nezinau koki dydi pasiemiau biggrin.gif prasiau ismatavimu ir rinkausi smile.gif arba 2-3, arba 3-4m.

Del HP kombiu, tai man irgi nepatiko, kad labai jau silti ir taipogi, del puodo reikalu nenoriu jo biggrin.gif kol buvom pampersiniai, tai turejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 16:59)
lotuliukas.gif  pati nezinau koki dydi pasiemiau biggrin.gif  prasiau ismatavimu ir rinkausi smile.gif arba 2-3, arba 3-4m.

Del HP kombiu, tai man irgi nepatiko, kad labai jau silti ir taipogi, del puodo reikalu nenoriu jo biggrin.gif kol buvom pampersiniai, tai turejom biggrin.gif

as parasius bet neatraso ilgai man,tu i emeila rasiai ar i fb asmenine zinute?
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 01 15, 17:08)
as parasius bet neatraso ilgai man,tu i emeila rasiai ar i fb asmenine zinute?

Pradzioj rasiausi per FB (irgi ilgai neatrase) poto sake rasyti i emeila.. bet ilgai su jais rasynetis teko, nes uztrunka kol atsako. va syrit apmokejau saskaita, parasiau, bet irgi neatsake dar. Bet atrasys, kai prieis prie kompo, vakar visai velai vakare atrase.
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2014 01 15, 18:14)
Pradzioj rasiausi per FB (irgi ilgai neatrase) poto sake rasyti i emeila.. bet ilgai su jais rasynetis teko, nes uztrunka kol atsako. va syrit apmokejau saskaita, parasiau, bet irgi neatsake dar. Bet atrasys, kai prieis prie kompo, vakar visai velai vakare atrase.

Na tai laukiam smile.gif
Atsakyti