Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(JelenaF @ 2014 04 17, 11:20)
Vilniuje Europoje su kortele 10 proc nuolaida bus

Vsio, šian po darbo maršrutas aiškus lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 17, 12:23)
Vsio, šian po darbo maršrutas aiškus  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif ...po to papasakokit, kurie marškinėliai fainiausi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jau lauksim trumpu rankoviu smile.gif
Atsakyti
Merginos, metukukų it dviejų mėnesių pypliui antrą numerį kepuriuko imti? Ir kaip garstyčių spalva realybėje?Neapsisprendžiu kurį kepuriuką pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 04 18, 09:45)
lotuliukas.gif ...po to papasakokit, kurie marškinėliai fainiausi... mirksiukas.gif

kas per kalbos lotuliukas.gif Aisku bus su nameliais fainiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 04 18, 21:47)
kas per kalbos  lotuliukas.gif Aisku bus su nameliais fainiausi  biggrin.gif

biggrin.gif net neabejoju, nes aš vakar juos atsidėjau tongue.gif , bet dar palauksiu kol parodys kelnytes tongue.gif Sakė, kad džemperiai turi pasirodyt kitą savaitę tikrai, o dėl kelnyčių g.gif ...sakė laukia..niu tai laukiam ir mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 04 19, 15:23)
biggrin.gif net neabejoju, nes aš vakar juos atsidėjau tongue.gif , bet dar palauksiu kol parodys kelnytes tongue.gif Sakė, kad džemperiai turi pasirodyt kitą savaitę tikrai, o dėl kelnyčių g.gif ...sakė laukia..niu tai laukiam ir mes biggrin.gif

as ir atsidejus biggrin.gif
Kelniu sake bus kazkokio naujo modelio bigsmile.gif ir futbolisto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 04 18, 21:47)
kas per kalbos  lotuliukas.gif Aisku bus su nameliais fainiausi  biggrin.gif

nu tai taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2014 04 19, 15:38)
as ir atsidejus  biggrin.gif
Kelniu sake bus kazkokio naujo modelio  bigsmile.gif ir futbolisto  unsure.gif

...futbolisto verysad.gif ...apskritai, po šiandienos oro, reikia šortų- ir pageidautina be pūko biggrin.gif
...naujo modelio , sakai, g.gif ...verčiau jau būt draugystės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 04 19, 22:19)
...futbolisto verysad.gif ...apskritai, po šiandienos oro, reikia šortų- ir pageidautina be pūko biggrin.gif
...naujo modelio , sakai, g.gif ...verčiau jau būt draugystės lotuliukas.gif

ir as laukiau ir tikejaus draugystes kelniu, dar geriau garstyciu spalvos unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2014 04 20, 13:34)
ir as laukiau ir tikejaus draugystes kelniu, dar geriau garstyciu spalvos  unsure.gif  cool.gif

aš tikėjaus žalių draugystės biggrin.gif . Na belieka tikėtis, kad tas naujas modelis - bus dar geriau nei draugystės bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 04 20, 20:18)
aš tikėjaus žalių draugystės  biggrin.gif . Na belieka tikėtis, kad tas naujas modelis - bus dar geriau nei draugystės  bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti