Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Sakykit, o kokius marskinelius cia zada HP, kad taip laukiate? smile.gif

Mes su 94 ugiu turime draugystes ir futbolisto 1-2 dydi, yra padribusios, bes kad butu dideles tai nera, mano manymu pats tas, kad graziai atrodytu.
Marskinelius jau perkame 3-4 dydi, nes 1-2 siauroki ir rankoves ant ribos jau.
Dzempa uzsirezervavau 3-4, maniau kaip marskinelius, bet jauciu rytoj prasysiu ismatavimu ir keisiu i 1-2 biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kokie bus,bet sake bus 4u.gif man marskineliai gerai darzelyje,bet tas rankoviu siaurumas tai biskiuka erzina,maniskis nors ir kudas,bet noreciau ne tokiu aptemptu blush2.gif gal teks dydesni dydziu ziureti,bet bus tikriausiai kaip suknele biggrin.gif
nes 3-4 jau toks ant dabar.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 05, 22:30)
gal ryt foto padarysiu ant saviskio  mirksiukas.gif
siaip jo dydziai ydomus smile.gif bet man grazu kai pakritusios, negu tik tik..tada juokingai atrodo.
Ryt gal paciupinesiu smile.gif nes noriu sau nulekti paziureti smile.gif

lauksim foto ir papasakojimu kaip kas realiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 05, 22:46)
nezinau kokie bus,bet sake bus  4u.gif man marskineliai gerai darzelyje,bet tas rankoviu siaurumas tai biskiuka erzina,maniskis nors ir kudas,bet noreciau ne tokiu aptemptu blush2.gif gal teks dydesni dydziu ziureti,bet bus tikriausiai kaip suknele  biggrin.gif
nes 3-4 jau toks ant dabar.

aaa.. supratau smile.gif man irgi patinka marskineliai, bet as jau dabar imu 3-4 dydi, maniskis irgi kudutis biggrin.gif 3-4 laisvoki, bet tikrai nera kaip suknele biggrin.gif tik rankovytes ilgokos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 11 06, 08:42)
lauksim foto ir papasakojimu kaip kas realiai atrodo  mirksiukas.gif

isleidau i darza,tai gal vakare arba ryt drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Hap. @ 2013 11 06, 08:48)
aaa.. supratau smile.gif man irgi patinka marskineliai, bet as jau dabar imu 3-4 dydi, maniskis irgi kudutis biggrin.gif  3-4 laisvoki, bet tikrai nera kaip suknele biggrin.gif tik rankovytes ilgokos smile.gif

tai mes gal dydesnius bandysime
bet tie berodz jau 5-6 doh.gif brolis tokius nesiojo,dabar jau atsisako,sake labai nepatogu jom tos siauros rankos, sususluoksniuoja po pazastim doh.gif nors irgi nestoras
Atsakyti
Neradau foto normalios smile.gif Bet cia matosi rankoves taip atrodo, mazius 3-4 dydis, dickis didziausi, berods 8-9 dydis.user posted image
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2013 11 05, 23:46]
nezinau kokie bus,bet sake bus 4u.gif man marskineliai gerai darzelyje,bet tas rankoviu siaurumas tai biskiuka erzina,maniskis nors ir kudas,bet noreciau ne tokiu aptemptu blush2.gif gal teks dydesni dydziu ziureti,bet bus tikriausiai kaip suknele biggrin.gif

galetu rudu marskineliu atsirast tai imciau ir kelnes rudas biggrin.gif

Ir labai vilioja tas elektrinis treningas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 06 lapkričio 2013 - 21:00
aghaa, rudus ir as imciau abiems bernams thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote HP golfukus ir galetumet parasyti ismatavimus 1-2, arba 3-4 dydziu blush2.gif
Atsakyti

galetu rudu marskineliu atsirast tai imciau ir kelnes rudas biggrin.gif

Uzklausiau del rudu marskineliu, tai sake vaikams rudu tikrai nebus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hap.: 07 lapkričio 2013 - 19:06
QUOTE(Hap. @ 2013 11 07, 20:05)
galetu rudu  marskineliu atsirast tai imciau ir kelnes rudas   biggrin.gif
Uzklausiau del rudu marskineliu, tai sake vaikams rudu tikrai nebus schmoll.gif

verysad.gif kaip gaila....
Tai ka paderint prie rudu kelniu g.gif

Bet tai kaip HP bliuzonai didinti blink.gif doh.gif dabar 1-2 dydis atitinka senos kolekcijos 3-4 ismatavimus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutkė: 07 lapkričio 2013 - 20:18
erikiuxxx jusu kelnes rudos draugystes 3-4?koks ju visas ilgis? g.gif
Atsakyti