Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikos ir laimingos

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 08:12)
Gillian - vegetarė, 
virėja, visavalgė abi TV žvaidgždės,  beveik vienmetės.
dar galima palyginti vegetarę B.Bardo  ir S. Loren gimusios tais pat 1934 metais.
Jei vegetarystė yra  sveika mityba, tai kodėl jos propaguotojos  pralaimi?

plika akim net matosi veido korekcija tos antrosios virejos biggrin.gif biggrin.gif
o apie Sofia Loren tai net diskusiju negali buti, kad ji "naturali" biggrin.gif

o va tarkim rode neseniai laida apie amerikiete zaliavalge Cherie soria, tai jai 65 berods metu -na moteris tikrai puikiai atrodo g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na aš jau buvau atkreipusį dėmesį į tai, kad vegetarai atrodo nekaip.. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 20 spalio 2013 - 10:28
Aš sakyčiau, jei žmogus vegetaras, jis daugiau vartoja vaisių ir kitų cukrų, o tai skatina senėjimą.
In vivo the Maillard reactions between proteins and fructose, glucose, and other reducing sugars may play a role in aging and in some of the clinical complications of diabetes.

Atsakyti
Skaitau temą ir nusprendžiau įkišti savo trigrašį. Pastebėjau, kad forumietės gana radikalios sveikos mitybos klausimu ir toks įspūdis susidaro, kad sveika mityba yra tik paleo mityba. Paieškojus internete ir aš galėčiau surasti begalę nuotraukų, kaip pasikeitė žmonių išvaizda į gerąją pusę tapus vegetarais ar žaliavalgiais. Ne, aš nesu viena iš jų, nemėgstu kraštutinumų. Tiesiog manau, kad išvaizdą labai lemia genai ir tos išvaizdos puoselėjimas. Esu mačiusi nemažai sveika mėsa ir kiaušiniais besimaitinančių žmonių, kurie atrodo tikrai vyresni nei iš tiesų yra. Taip pat ir žaliavalgių bei vegetarų pažįstu - patikėkit, išvaizda puiki thumbup.gif O ir rimtų sveikatos problemų žmonės atsikratė nustoję valgyti mėsą. Ką aš norėjau pasakyti - gal labiau gerbkime ir kitokį gyvenimo būdą propaguojančius žmones, nes kas tinka vienam, netiks kitam - visi mes be galo skirtingi, todėl vienos tiesos šiuo klausimu tiesiog negali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 20, 11:28)
gal labiau gerbkime ir kitokį gyvenimo būdą propaguojančius žmones,

o kas cia negerbia? mirksiukas.gif normalus, diskutuojanciu zmoniu forumas, o jau kas kam tinka, atsirinks individualiai patys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 20, 12:28)
Taip pat ir žaliavalgių bei vegetarų pažįstu - patikėkit, išvaizda puiki  thumbup.gif O ir rimtų sveikatos problemų žmonės atsikratė nustoję valgyti mėsą.

llgalaikis gyvulinės kilmės produktų atsisakymas duoda metabolizmo nukrypimus.

Testas rodo, kad daugumos šarmų- rūgščių pusiausvyra nukrypusi į šarmų pusę. Kai ta pusiausvyra ilgam nukrypsta į vieną ar kitą pusę, ateina ligos.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 13:32)
llgalaikis gyvulinės kilmės produktų atsisakymas duoda metabolizmo nukrypimus.

Testas rodo, kad daugumos šarmų- rūgščių pusiausvyra nukrypusi į šarmų pusę. Kai ta pusiausvyra ilgam nukrypsta į vieną ar kitą pusę, ateina ligos.

Tai kaip supratau, jūsų nuomone, mėsos atsisakęs ir rimtą ligą išsigydęs žmogus po kiek laiko ir vėl susirgs?
Ir dar, ar tikrai dažnas mėsos valgymas toks jau naudingas? Turiu omeny tradicinį lietuvį, kuris negali įpirkti ekologiškos mėsytės, todėl perka prisotintą hormonais, antibiotikais ir kitu brudu. Bijau, kad valgant tokią mėsą kelis kartus per dieną galima ir papildomų ligų įsitaisyti.. Ką manot apie tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 20, 18:13)
Turiu omeny tradicinį lietuvį, kuris negali įpirkti ekologiškos mėsytės, todėl perka prisotintą hormonais, antibiotikais ir kitu brudu. Bijau, kad valgant tokią mėsą kelis kartus per dieną galima ir papildomų ligų įsitaisyti.. Ką manot apie tai?  g.gif

o kuom prisotintas daržoves perka tas, ekologiškų neįperkantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 20, 19:13)
Tai kaip supratau, jūsų nuomone, mėsos atsisakęs ir rimtą ligą išsigydęs žmogus po kiek laiko ir vėl susirgs?
jei nesuvaldys pusiausvyros- taip. Aš sirgau vėžiu, todėl dabar išmokau sekti savo metabolizmo pusiausvyrą. Dar ilgai prieš tai, kai liga apsireiškia, keičiasi nesunkiai pamatuojami parametrai. Dauguma moka pasimatuoti temperatūrą ar pulsą. Tačiau savo kvėpavimo dažnį, šlapimo, seilių pH irgi reikėtų sekti- jie kinta ir pasako, kad jau eini į problemas. Tada gali laiku pasukti atgal. Dar toli iki ligos.
Ir dar, ar tikrai dažnas mėsos valgymas toks jau naudingas? Turiu omeny tradicinį lietuvį, kuris negali įpirkti ekologiškos mėsytės, todėl perka prisotintą hormonais, antibiotikais ir kitu brudu. Bijau, kad valgant tokią mėsą kelis kartus per dieną galima ir papildomų ligų įsitaisyti.. Ką manot apie tai?  g.gif

pati prasčiausia parduotuvinė mėsa vis vien 100 kart geriau nei ekologiškos kruopos. Balansų vien daržovėmis, kad ir kokios jos ekologiškos būtų, išlaikyti neišeina. Deja.
Atsakyti
voresta, imesk cia ta straipsni, kur man atsiuntei, apie grudus ir gluteina, kur rusu kalba. Labai naudingas straipsnis, gal daugumai bus aiskiau ir nesakys, kad vien HS kvepuojame:)
Atsakyti
http://doctorartemov...t/esse-o-khlebe

yra ir dar vienas http://www.isra.com/lit-29182.html
Autorius-vegan- žaliavalgis, netikėtai miręs 73 m amžiaus, dėl kepenų ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 20 spalio 2013 - 21:52
Bet tas pats portalas apie kokosu ir palmiu riebalus kaip apie blogiecius raso http://doctorartemov...vil-dolgoletiya g.gif
Atsakyti