nenuostabu, jis Артёмов Эрнест Михайлович родился в 1949 г., dirba daktaru nuo 1974, vadinasi, praėjo medicinos mokyklą, kurioje vis dar dėstoma, kad sotieji riebalai yra blogis. Apie gliuteną/grūdus jis surinko daug įdomios informacijos, tačiau apie riebalus- spėju, nepasidomėjo naujausia info. Kiekvienas autorius informaciją parenka pagal save.
Todėl apie riebalus info čia http://raypeat.com/a...ated-oils.shtml
yra kur kas teisingesnė. Ypač, kai matau kaip teigiamai kokosų aliejus veikia juos vartojančius čia pat, SM.
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 08:12)
dar galima palyginti vegetarę B.Bardo ir S. Loren gimusios tais pat 1934 metais.
Jei vegetarystė yra sveika mityba, tai kodėl jos propaguotojos pralaimi?
Jei vegetarystė yra sveika mityba, tai kodėl jos propaguotojos pralaimi?
O Jums neatrodo, kad šiuo atveju laimi ne mėsa prieš daržoves, o vienos audringa jaunystė ir rūkymas bei kitos tvarkingas gyvenimas?

Or šiaip jau S.Loren visur pabrėžia, kad valgo mažai mėsos, daug daržovių

Beje, o gal Jūs parodykit savo nuotrauką?

Kazkaip labai jau akiplesiskai cia tamsta. Juk jusu asmeniskai neuzkabino.
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 17:55)
Kazkaip labai jau akiplesiskai cia tamsta. Juk jusu asmeniskai neuzkabino.
Kas čia akiplėšiško? Kad mano nuomone rūkymas sendina?

Ar kad S.Loren nesimaitina Paleo? Ir ne Paleo jos geros išvaizdos priežastis?

Tiesiog manau, kad geriausias pavyzdys geros išvaizdos ir geros sveikatos turbūt turėtų būti žmogus, kuris pats laikosi gyvenimo būdo, kurį visiems giria ir propaguoja, ar ne?

QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 21, 19:00)
Kas čia akiplėšiško? Kad mano nuomone rūkymas sendina?
O Jūs galvojat, kad ne? 
Tiesiog manau, kad geriausias pavyzdys geros išvaizdos ir geros sveikatos turbūt turėtų būti žmogus, kuris pats laikosi gyvenimo būdo, kurį visiems giria ir propaguoja, ar ne?
Be abejo, tik ne pries du metus pradejes taip teisingai gyventi ir dar po vezio
As visada valgiau mesa. Ar labai prastai atrodau? Avatare man 40 metu. Dabar - 43.

Be abejo, tik ne pries du metus pradejes taip teisingai gyventi ir dar po vezio
As visada valgiau mesa. Ar labai prastai atrodau? Avatare man 40 metu. Dabar - 43.
Akiplesiska, kad metate fraze, tipo, savo foto idek, tai mes ir paziuresime kaip atrodai. Ar viska skaitete, ar tik kelis paskutinius postus? Juk voresta nesimaitino visa gyvenima paleo. Nematete, kad zmogus pries du metus veziu sirgo ir tik tada aktyviai eme ieskoti teisingo kelio, nes gyventi tai norisi, ane? Kazi, kiek matete zmoniu, kurie praejo chemoterapija ir kitus kanciu kelius, kad isplesti save is vezio znypliu ir po tiek siaubu atjaunetu 20-ia metu?? Galvokite ka sakote pries pasisakydama.
Yra pas mus narys Silveris, tai galit paklausti kuo baigesi, kai jis pamegino issigydyti vegetaryste ir veganyste. Ciut koju nepakrate. Tik su paleo jis ir issikapste. Manau geriausi idorymai - ne straipsniukai delfyje, o cia, gyvu zmoniu pasakojimas ir pasidalinimas patirtimi.
Apie rukyma ir alkoholi, zinoma, nera net ko kalbeti, bet juk esme buvo visai ne tame ir ne ta noreta parodyti. Bet kaip kas nori, taip ir mato.
Sofi Loren genetiskai paveldejusi grozi, ji tiesiog negali buti negrazi, nes bruozai kardinaliai negali paskeisti net senstant.
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 19:16)
Akiplesiska, kad metate fraze, tipo, savo foto idek, tai mes ir paziuresime kaip atrodai. Ar viska skaitete, ar tik kelis paskutinius postus? Juk voresta nesimaitino visa gyvenima paleo. Nematete, kad zmogus pries du metus veziu sirgo ir tik tada aktyviai eme ieskoti teisingo kelio, nes gyventi tai norisi, ane? Kazi, kiek matete zmoniu, kurie praejo chemoterapija ir kitus kanciu kelius, kad isplesti save is vezio znypliu ir po tiek siaubu atjaunetu 20-ia metu?? Galvokite ka sakote pries pasisakydama.
Yra pas mus narys Silveris, tai galit paklausti kuo baigesi, kai jis pamegino issigydyti vegetaryste ir veganyste. Ciut koju nepakrate. Tik su paleo jis ir issikapste. Manau geriausi idorymai - ne straipsniukai delfyje, o cia, gyvu zmoniu pasakojimas ir pasidalinimas patirtimi.
Apie rukyma ir alkoholi, zinoma, nera net ko kalbeti, bet juk esme buvo visai ne tame ir ne ta noreta parodyti. Bet kaip kas nori, taip ir mato.
Sofi Loren genetiskai paveldejusi grozi, ji tiesiog negali buti negrazi, nes bruozai kardinaliai negali paskeisti net senstant.
Pirmiausia, tai aš nepasakiau to tokiu tonu

Bet mačiau ne vieną žmogų, kuris įveikė vėžį nepradėjęs maitintis Paleo (nors kai kas jį taip modifikavo, kad iš tiesų jau nebereikėtų to vadinti tuo pavadinimu). Kažkas įveikė su vegetarizmo pagalba, kažkas maldų pagalbą, kažkas - nieko nepakeitęs gyvenime, tiesiog medikų skirto gydymo dėka. Ir mačiau ne vieną, kuris vėžio neįveikė. Ar tai ką nors įrodo? Esu susidūrusi su šia liga iš arti. Tikrai nesakau, kad mėsos nevalgymas apsaugo nuo ligų ar senėjimo. Jokiu būdu. Bet lygiai taip pat mėsos valgymas neapsaugo nuo ligų ir raukšlių

Todėl tokios spekuliacijos nuotraukomis yra tiesiog nesąžiningos

Tai kodel jus cia, sioje temoje esate? Pilna SM vegetaru ir veganu temu, ka jus cia veikiate?
Todėl, kad SM yra viešas forumas
Ir todėl, kad dėstau savo nuomonę lygiai taip pat kaip ir Jūs
Jei kažkieno nuomonė nesutampa su Jūsų nuomone, tai nereiškia, kad kitas yra neteisus

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 20:52)
Tai kodel jus cia, sioje temoje esate? Pilna SM vegetaru ir veganu temu, ka jus cia veikiate?
QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 21, 20:57)
Todėl, kad SM yra viešas forumas
Jei kažkieno nuomonė nesutampa su Jūsų nuomone, tai nereiškia, kad kitas yra neteisus 

Niu pries labai neseniai vyko lygiai toks pokalbis. As issakau nuomone, Nidulia ideda savo intonacija i mano zodzius, ir konstatuoja "Jums niekas neidomu, ka jus veikiate sioje temoje". Ale tiek identiskai... As skaitau, domiuosi, renku informacija, taikau priimtinus sau dalykus. Bet jei tik diskusija - vsio, visos "kerpamos" tuo paciu kirpimu.
Nidulia, KAS sioje temoje "Sveikos ir laimingos, diskusija apie sveika gyvenima" nustato diskusijos kryptis, o tuo labiau - ABSOLIUCIAJA TIESA? Na baikit jau su savo visazinyste... Taip, gal Paleo ir panaceja, bet nebrukite, nekaltinkite trumpaprotyste kitu, kurie (dar) taip nemano. Ir nera juk Prokrusto lova ta mityba - jau pirmoje temos dalyje ta aptareme.... Gi nutruks vertingos ir idomios diskusijos del tokiu kas kelis psl ivykstanciu demarsu "Mars is cia, jums cia ne vieta".
As, beje, maitinimasi pakeiciau, tikrai. Grudiniu ir cukraus... beveik atsisakiau. Liko mesa, darzoves, siek tiek grudu (viena grudetos duonos riekes kas 3-4 dienas, su avokadu) ir siek tiek cukraus (puse saukstelio i kava ryte). Riebalu dar neatsirinkau. Riebios mesos valgyti na tiesiog negaliu - suds su sudeliukais su mano tulzim (ir akmenys, ir forma - echoskopuotoja sake laaaaabai retai tokia matanti, tai 99% tulzis - tingine). Todel sakyti kad nieko nepasiemiau ir niekas man neidomu - negalima. Dabar tyrineju savo reakcijas - kiek, kada ir kaip mano organizmas nori maisto. Stebiu savijauta - miega, spaudima, pulsa, alergijas (ir tu turiu). Svoris... nekrenta, niu ir mat ji sunes.
Kandidos neturiu - seiles netyso. Ar supainiojau ka?
Leiskite merginoms diskutuoti.
Balionelis balionelis balionelis.
su įdomumu perskaičiau kelias naujo pamišimo - Paleo temas. Pagal tai, kiek jose užkietėjusių vidurių, dingusių menstruacijų, spuogų, pusžalių broilerių valgymo su visais kaulais bei parazitų naikinimo atvejų, nė per kur Paleo netempia iki sveikatos. Užtat ko netrūksta, tai gerbėjų entuziazmo

QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 21, 20:45)
Todėl tokios spekuliacijos nuotraukomis yra tiesiog nesąžiningos
o visa kita - kiekvieno asmeninio tikėjimo ir pasirinkimo reikalas.

Kad ir kaip kai kam nepatinka, bet šioj vietoj pritariu 100 proc . Ligą nugalėt dažniausiai padeda tikėjimas. Tai gali būt ir tikėjimas, kad paleo mityba jį įveiks. Jei kas nuo to pasveiko, tai didžiausi sveikinimai nugalėjus ligą. Balionas.
gretusiu, diskutuokit I sveikata, as juk neuzdejau jums raudonos plytos. Galu gale, cia ne mano asmenine tema, tik kartais tonas buna nelabai mielas.
Saturel, sveika
Ale tu cia krastutinumus isrinkai
Mesa valgiau visada, bet saikingai. Zalios su kaulais tai jau neeeee. Paleo man pakoregavo mesos gaminima. Juk virta ir troskinta mesa tikrai geriau nei kepta. O, kad paleo sako, jog esti cukru ir bulkas negerai, tai irgi sutinku ir man tai pritiko. Apie gluteinu zala skaiciau nemazai ir anglu ir rusu straipsniu. Daugiau kazkokiu kardinaliu pasikeitimu pas mane ir nera, tad paleo nelabai cia ir kazka sugadino man:)
Saturel, sveika

Ale tu cia krastutinumus isrinkai