Tas is stalvirsio isvaziuojantis gartraukis, jei gerai pamenu, rase pirktas su defektu ir kainavo apie 1,000 litu

Teka,
mano vieni draugai dare virtuves spinteles aukstesnes uz langa. Senos statybos namas buvo, didele virtuves patalpa ir matyt niekad nereikejo spinteliu statyt prie lango, o draugam prireike daugiau vietos

Pas juos priesais langa plautuve ir palange gaunasi tokia kaip lovelis. Kiek teko girdeti, nesiskundzia. Vienintelis minusas, kad sunkiau prieiti prie lango prieiti, kad ji atidaryti, bet tas langas ir nera daznai darinejamas, tik vasara per pacius karscius.
As Jusu vietoj taip pat daryciau, plautuve prie lango, arciau kampo (arba uz uzsukimo L formoj), o kaitlente prie sienos, kad galima butu i siena istatyt gartrauki (su ar be isejimo i lauka).
Ciunia,
Jusu plane isdestymas kaip pas mane. Man patogu. MB irgi

Ar tik ne jums zadejau tikslesnius ismatavimus? Prisiduodu: nuo saldytuvo iki plautuves 750, plautuve 530, nuo plautuves iki sienos 660, nuo kampo iki virykles 400, virykle 580, nuo virykles iki kito kampo 400, stalvirsis nuo sienos iki sienos (visa desine puse) 2600, tarpas tarp dvieju pusiu 1370, spinteliu gylis saldytuvo pusej ir kur virykle 600, desinej pusej 515

Darbui daugiausia naudojam plota priesais plautuve ir jei pjaustoma kazkas nuplauto tarp plautuves ir kaitlentes. Anadien pasimatavau, tai naudojamas plotas mazdaug 700 plocio, plius kiek uzima kombainas

Sukiotis nuo virykles iki plautuves patogu, produktus is saldytuvo dazniausiai susidedam ne tam plote prie saldytuvo, o priesais, iskart prie darbo zonos