QUOTE(Mindija @ 2013 10 22, 17:29)
Neeee, šitą jau visą perėjau, laukiu naujų lygių Čia dar kitą zarazą, kažkokią su daržovėm radau
Va, čia gi pas mus kuriozai su ta indaplove, kuri gi po orkaite montuosis

Kadangi biškį šaldiko aukštis nesueina į linijas, tai tenka orkaitę dėt kažkaip ant pačios indaplovės
Ir dar, kadangi aukštis apatinių 86 (dėl lango), tai negali padaryt indaplovės be rankenos. Va čia ir STOP Nes pati indaplovė 82 (kaip ir apat. spintelės iki stalviršio) ir nelieka už ko paimt, kad atsidarytų.
Jokių problemų nebūtų, jei aukštis būtų nors 88-89cm visų apatinių
Meistrui sakiau, kad jokių rankenų nedėtų, tai dabar laiko turi į valias, kad kažką sugalvot

Net bloga pagalvot, kad visur bus be rankenų, o čia su rankena
Papildyta:
Kaip gera geras naujienas skaityt
Aš jaučiu visas sudepresinu su savo nelaimėm
As tai bijau ir ziuret i tuos zaidimus, nes kai uzsikabinsiu, tai bus amen. Nemiegosiu kol nepereisiu visu lygiu. Dabar telefone kortom uzsizaidziu kartais arba su DS
Ach vat kaip cia su ta indaplove, pamirsus visai buvau

O jus neapsigalvosit patys, nepaaukstinsit stalvirsio? Dar turit laiko
Nezinau kiek geros tos naujienos mano... Reik neduot dirbtkoridoriuj, tai virtuve sutvarkys, nes dabar tai vis jo akys i koridoriu, vat ir savaitgali matavosi durims. Tai dabar mes su MB "galvojam" kokias tas duris desim, tai kol mes nuspresim gali virtuveje darbuotis
Beje, ryte rasiau apie draugu langa, kad sunku prieiti atidaryti, o su meistreliu kalbedama stovejau pries savo langa ir galvoju - kodel man nekliuna, spinteliu gylis gi tas pats. Taigi sugalvojau, kad pas anuos gili nisa langui (kaip sakiau namas senos statybos ir sienos storos), o rankenele apacioj. Pas mus nisa nera tokia jau gili (palange 210), nors rankenele taip pat apacioj, prieijimas be problemu
QUOTE(Teka @ 2013 10 22, 17:36)
o aš padidinau "uošvienės kambariuką" (net nežinojau, kad jis taip vadinas)

10cm, sieninė spinta ir taip 70cm, su stumdomom durim mažiau nereik, na nebent iš bėdos iki 60cm, galėčiau pamažint, tada pati spinta būtų apie 50cm gylio, tai vistiek dar gaučiau kokius 10cm, bet tai manęs tie 20cm nelabai išgelbėja. tada gaunas kažkos tarpelis tarp lango ir plautuvės...
ajste, jau kaip laukiu tavo virtuvės, kad negaliu
o tai tarpuose tarp spintelių plyteles klijuosit? ar negerai supratau?
Pas mus taip ir vadina, arba uosvienes arba tamsus

O Jus dar pagalvokite, ka laikysit toj sieninej spintoj. 60 cm gylis tai gan daug ypac jei paprastos lentynos. Pas mus tokios sienines senajam bute, tai susikrauni viska dviem sluoksniais, kas gale tai arba reik prieki iskraustyti, kad pasiekt arba nesivargini kraustyt ir pamirsti, kad tie daiktai egzistuoja

Balaganas gaunasi. Bet kokiu atveju, prie sienos tie 20 cm gal ir neisgelbeja, bet kur sala norit daryti jau didesnis praejimas gaunasi
As irgi laukiu savo virtuves pabaigos, jau noriu vonia pradet

Ne tarp spinteliu, tik uz virykles ir prie plautuves. Meistrelis labai nori palei visas sienas po eile plyteliu isklijuot, kad pasisleptu sujungimas darbastalio ir sienos. O as nenoriu, nes man negrazu toks aukstas apvedimas. As noriu tokio maziuko, medinio, toks buna regis grindims, kur is sono ziurint profilis trikampiu

Ryt pabandysiu padeliot kokie plyteliu isdeliojimai uz kaitlentes galimi