Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra...

Na, aš atėjau į doktorantūrą iš "kitos operos", todėl pradžioj nei vieno iš katedros darbuotojų nepažinojau. Bet šiaip viskas buvo pakankamai normaliai, aišku, ne per vieną dieną su visais susipažinau ir susibendravau, bet kažkokių antipatijų iš katedros darbuotojų nebuvo ir visi priėmė 4u.gif Šiaip mūsų katedros pozicija, kad doktorantas yra pilnateisis katedros darbuotojas 4u.gif
Dėl vietos - pas mus yra doktorantų kabinetas, kur yra keli kompai bendram naudojimui, o kiti doktorantai nešiojasi savus. Vietos atsisėsti ir daryti savo darbus visiems užtenka smile.gif
Atsakyti
As taip pat i doktorantura atejau i nezinoma vieta, nieko nepazinojau. Visi buvo labai draugiski ir padejo kur reikejo, pradedant busto susiradimu, baigiant susigaudymu universitete kas kur kaip ir t.t. thumbup.gif Del kompiuteriu kaiptik su mano laida kilo problema del vietos ir kompiuteriu, tai vadovai bande aiskinti, kad mums ju nereikia, turim uzsiimti praktika, mokintis praktiniu dalyku... O be to, ju laikais buvo vienas kompiuteris vos ne visam departamentui doh.gif Teko paaiskinti, kad ju laikais reikedavo eiti i biblioteka ieskoti informacijos, dabar viskas greiciau padaroma internetu, o ir pirmais metais reikia ne tik praktikos mokintis, bet ir literaturos apzvalga uzsiimt, pirmametine ataskaita rasyt, o ir rezultatus is tu praktiniu pasimokymu analizuoti reikia tongue.gif Susiprato ir visi turejome savo vietas ir savo kompiuterius thumbup.gif Nors zinau kituose departamentuose ne taip lepino doktorantus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sory, jei kam pasirodė, kad aš kažkuo piktinuosi, tikrai ne viskas ok... Na man patiko dirbt mokslinį darbą... Na dėl konferencijos straipsnių spausdinimo matyt viskas priklauso nuo srities. Apie kažkokius kabinamus plakatus konferencijoje esu girdėjus, kad taip medikai daro, o kad mano srityje taip darytų nesu girdėjus. Sėkmės visoms esamoms ir būsimoms doktorantėms.
Atsakyti
QUOTE(stropi studente @ 2013 10 14, 16:03)
Apie kažkokius kabinamus plakatus konferencijoje esu girdėjus, kad taip medikai daro, o kad mano srityje taip darytų nesu girdėjus.

Na, gal tiksliau gamtamoksliai, o ne medikai 4u.gif O kokia Jusu sritis?
Atsakyti
Kad gamtamoksliai kabina plakatus konferencijose negirdėjau, girdėjau, kad oftalmologai užsienyje kabina plakatus ant stendų konferencijose. Mano sritis yra fiziniai mokslai, aš realiuke, ne humanitarė.
Atsakyti
QUOTE(stropi studente @ 2013 10 18, 15:25)
Kad gamtamoksliai kabina plakatus konferencijose negirdėjau, girdėjau, kad oftalmologai užsienyje kabina plakatus ant stendų konferencijose. Mano sritis yra fiziniai mokslai, aš realiuke, ne humanitarė.

Mano sritis chemija, kitokio dalyvavimo konferencijose (jei tai ne vietinės reikšmės), kaip plakatų (poster) kabinimas, net neįsivaizduoju. Paprastai tarptautinėse konferencijose pranešimus skaito ilgametę patirtį turintys mokslininkai, kurie pristato savo kokių 5 metų darbą. O jei konferencija vien iš sintezės, tai išvis nebūtų ir ką pasakot, tada visos diskusijos vyksta per posterių sesiją, prie dominančio stendo. Taip, kad fiziniuose moksluose irgi yra tokio tipo konferencijos.
Atsakyti
Sveikos, mokslininkės! Iš anksto atsiprašau, jei užduodu kvailą klausimą ar jei jis jau buvo gvildentas, bet neradau paieškoje.
Kokia nauda ištęstinių studijų doktorantui iš LSP? Pasidariau ir galvoju, ar vertėjo, nes kiek pamenu iš teisės aktų, transporto lengvatos ištęstininkams nepriklauso...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti