Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

QUOTE(villyte @ 2013 11 09, 18:05)

Rodau ką tik baigtas riešines. Raštelį piešiau pati  smile.gif

raštelis labai simpatiškas thumbup.gif aš rinkčiausi juodąsias-labai gražios... thumbup.gif
Atsakyti
La Perla,neapsakomas grozis wub.gif

Cia Jus rankomis mezgete? blink.gif
Atsakyti
La Perla, labai labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
La Perla, kostiumelis fantastiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir toks megztinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 11 lapkričio 2013 - 10:03
Na, merginos, jūs nerealios 4u.gif

zuzana* - čia su mezgimo mašina ar rankom?
Atsakyti
aciu merginos, taip megzta rankomis smile.gif

zuzana - tavo mergytes kostiumelio rastai - kazkas is kosmoso, neisivaizduoju kiek darbo reikia ideti.... doh.gif
Atsakyti
Dukrytei silta suknute

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 11 11, 10:12)
zuzana - tavo mergytes kostiumelio rastai - kazkas is kosmoso, neisivaizduoju kiek darbo reikia ideti....  doh.gif
masina juk ax.gif man labai primena mano mokyklos laikus (1996?), kai buvo uzeje mados tokios storos, rastuotos, ziemines timpos. dabar ziuriu moksleives vel tokiomis puosiasi. mada sukasi ratu...

La Perla: labai patiko kaklo iskirpte. tokia gundanti, bet nevulgari...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 lapkričio 2013 - 11:47
QUOTE(jautiena @ 2013 11 11, 11:45)

La Perla: labai patiko kaklo iskirpte. tokia gundanti, bet nevulgari...

aciu smile.gif kostiumelis - sokejai, o ju laikysena tobula ir grakstus grakstus kaklas wub.gif

Asta - labai grazus krasciukai - rankogaliai ir apacia, bet vaizdo pamatymui - butinai reikia foto ant manekenes smile.gif
Atsakyti
La Perla Puiku wub.gif wub.gif wub.gif

zuzana* Šaunus megztukas wub.gif

asta1976 Graži suknutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 11 08, 10:34)
Senokai nesirodžiau  doh.gif  blush2.gif

Surizikuosiu būti visų nesuprasta ir apšaukta neišmanėle, bet pasakysiu, kad ši Jūsų suknelė mane nuvylė. Tarsi "pachaltūrinot", pataupėt laiką ir siūlus. Jau toooooks riaaaaaaatas tinklas...
Na, bet pati užsikėlėt kartelę, tai dabar ir laukiam iš Jūsų šedevrų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 lapkričio 2013 - 12:45
QUOTE(pašnekutė @ 2013 11 11, 12:44)
Tarsi "pachaltūrinot", pataupėt laiką ir siūlus. Jau toooooks riaaaaaaatas tinklas...
Na, bet pati užsikėlėt kartelę, tai dabar ir laukiam iš Jūsų šedevrų  rolleyes.gif  biggrin.gif

as del to retumo irgi kelis kartus perziurejau: esme ta, kad demesi labai patrauke o ziurejau kelis kartus stengdamasi suprast ar traukia demesi del to kad grazu ar ne... nusprendziau kad man visgi grazu wub.gif svarbiausia cia gal pati suknele/pasuknele o nerinys tik akcentas smile.gif
Atsakyti