Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

Visoms aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 12 11, 11:15)
Mazge1979, aciu smile.gif 4u.gif

mitutok, kaip suprasti dviguba?  ax.gif  megzti pradeta nuo apykakles ir megzta ilgoka ta "slanga" o toliau megztinis smile.gif ten toj "isklotinej"matosi smile.gif

Labai jaukūs siūlai. Gal galima - kokie?
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2013 12 11, 20:11)
Labai jaukūs siūlai. Gal galima - kokie?

Sviesus Fishermen's Wool, spalva birch tweed, o tie juodi kazkokie lana gatto ar panasiai, turejau is seniau smile.gif
Atsakyti
o as ateinu su tokiais mazmoziais, bet mano vaikui, o ir kitiems tikiuosi patiks ir mielai puos savo darzelio eglute smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 12 12, 16:35)
o as ateinu su tokiais mazmoziais, bet mano vaikui, o ir kitiems tikiuosi patiks ir mielai puos savo darzelio eglute smile.gif

kokie fainuoliai smile.gif kazkaip pas mane irgi galvoje sukasi peledos, norisi kazka su peledom daryti smile.gif
Atsakyti
Sis tas kaledinems sventems darzelyje smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus smile.gif thumbup.gif rastelis toks.. atrodo sijonas is sniego ir snaigiu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 12 13, 08:51)
labai grazus smile.gif thumbup.gif rastelis toks.. atrodo sijonas is sniego ir snaigiu smile.gif  thumbup.gif

Aciu panele J, sioje nuotraukoje jis dar dziuvimo stadijoje smile.gif
Atsakyti
pilarasal ,tikrai ,kad sijonas is snaigiu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaklašildis sau brangiausiai. wub.gif O mažei taip patiko, kad atidavė tik už pažadą numegzt jai tokią suknelę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 12 13, 13:38)
Kaklašildis sau brangiausiai. wub.gif O mažei taip patiko, kad atidavė tik už pažadą numegzt jai tokią suknelę biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau kuri laika varvinu seile i inspira, tik niekaip laiko neatsiranda doh.gif
Atsakyti
Serbetinis sijonukas

user posted image

Atsakyti