Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

QUOTE(Mylia @ 2014 01 28, 21:23)
O aš ateinu su primu savo darbu megztu mezgimo mašina! Vilnonė suknytė beveik 5 metų mergytei. Nežinau, ar jį galima pavadinti "darbu", iki tobulybės toli, bet taip džiaugiuosi, kad kažkas apskritai gavosi, jog net čia atėjau pasigirti  biggrin.gif

[img]http://images45.fotki.com/v148/photos/9/965929/5758099/Manodarbai3-vi.jpg

niu, kad tikrai gražiai gavosi smile.gif Man kažkaip vis atrodo, kad mezgimo mašina labai lengva megzti ir plius greitai gaunasi (maždaug - pagalvojau apie mezgtuka/suknele/etc ir turiu biggrin.gif ), bet čia matyt nebandžius viskas taip paprasta atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 28, 21:49)
niu, kad tikrai gražiai gavosi smile.gif Man kažkaip vis atrodo, kad mezgimo mašina labai lengva megzti ir plius greitai gaunasi (maždaug - pagalvojau apie mezgtuka/suknele/etc ir turiu biggrin.gif ), bet čia matyt nebandžius viskas taip paprasta atrodo  lotuliukas.gif

Jūs galvojat kaip mano vyras biggrin.gif tik jis dar sutiktų ne tik pagalvoti, bet dar ir kokį vieną mygtuką paspausti, o tada jau lauktų išlendančio "gatavo" rūbo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, su mezgimo mašina mezgasi greitai, bet turi būti labai gerai viskas apskaičiuota, apgalvota, nes pamatuoti bemezgant neina ir jeigu nepataikai dydžio, tenka ardyti.
Atsakyti
Ką tik baigtos . Juodos, o karoliukai chamelioniniai - vyšniniai, tik foto nelabai matosi, nes blizgesys juos nugesina, gyvai jie ryškesni ir spalva gražesnė smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2014 01 28, 14:45)
Paneliškas sijonas  žiemai padailinti:
user posted image

Sveiki,

labai dailus sijonukas, norėčiau tokį dukriukui numegzti ax.gif Gal galėtumėt biskį pakomentuot raštą, kaip tos bangelės gaunasi 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

Liemenė sau. Megzta iš 100 proc merino vilnos.
Atsakyti
Aviacija, laaaaaaaabai dailu smile.gif
Atsakyti
sveikos grozio kurejos ir myletojos smile.gif

senokai cia bebuvau uzsukusi, tad atsinesu ir viena darbeli smile.gif
siulai BBB Record pilka spalva 14 kamuoliuku
JAVA sviesiai rozine - du kamuoliukai,

virbalai 1,5 nr.

nesiojimo budai du: su apykakle ir be smile.gif suknute labai aukstai merginai tad vaizdas bus siek tiek kitoks nei ant manekeno:
bus trumpesne ir tada apacios platejimas siek tiek graziau atsiskleidzia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 30 sausio 2014 - 12:08
QUOTE(MERENGE @ 2014 01 30, 08:23)
Sveiki,

labai dailus sijonukas, norėčiau tokį dukriukui numegzti  ax.gif  Gal galėtumėt biskį pakomentuot raštą, kaip tos bangelės gaunasi  4u.gif

Sveiki, na aš ne autorė, bet radau paaiškinimą:

http://public.fotki....s-sijonlis.html

4u.gif
Atsakyti
La Perla - be žodžių... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2014 01 28, 14:04)
labai grazus darbas, ilgai studijuoju ji bet neperkandu, gal pasidalinsit patirtim

Aš irgi neperkandu aprašymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2014 01 30, 13:04)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti