Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.29

QUOTE(~aura~ @ 2013 10 30, 17:16)
Fantastiskas darbelis thumbup.gif  wub.gif
Jei ne paslaptis, tai kokio dydzio vaikiukui skirtas tas komplektukas? Ir gal galimetu schemute ax.gif  Noreciau suneliui nunerti krikstynoms  bigsmile.gif

Dėkui. Čia penkių mėnesių berniukui kostiumėlis buvo nertas. Schemos neturiu, kažkada buvau ją radus krikšto rūbų temoje ir išssispausdinusi, bet jau ne pirmą tokį neriu ir jį esu patobulinusi ir perdariusi pagal save iš akies, be jokių schemų, tik principas toks pat paimtas, kad nusineri tą viršutinę dalį (pelerina su žiedlapiais), paskui padalini rankovėms ir pačiam megztukui ir neri aplinkui. Be siūlių gaunasi. Esu nėrusi ir trijų mėnesių leliukui ir metukų laiko vaikučiui, ir su kombinezoniuku ir su paprastom kelnytėm, tad schemos irgi nelabai tinka tos pačios...... Pabandykit perversti krikšto rūbelių temas, ten tikrai buvo smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pirmas kojiniu bandymas. 46 dydis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano princesės krikštynų suknutė ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Alacka33, nuostabi suknelė smile.gif
Atsakyti
Prie jūsų gražių darbelių ir aš pridedu savo vaikui megztą paprastą, šiltą megztinį.user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 11 03, 19:09)
Prie jūsų gražių darbelių ir aš pridedu savo vaikui megztą paprastą, šiltą megztinį.

Labai labai gražus, kakliukas super, labai patiko, toks man nematytas smile.gif
Atsakyti
Alacka33,tikrai nuostabi princese wub.gif wub.gif wub.gif

[/B]vivilitta[B],saunus megztinis thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytei megzta tunika
user posted image
Atsakyti
Linulemamule, rasa32, ačiū smile.gif
Kakliukas toks ir vaikui patiko, ir megzti labai lengva buvo.

radvileee, labai praktiška ir patogi tunikytė atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 11 03, 19:09)
Prie jūsų gražių darbelių ir aš pridedu savo vaikui megztą paprastą, šiltą megztinį.user posted image

Paprastas, bet neprastas....
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2013 11 02, 13:14)
Mano princesės krikštynų suknutė  ax.gif

user posted image

Jetau kooooookia elegancija ( ir ne tik suknutės, bet ir modelio thumbup.gif
[/B]]Alačka33, labai prašau įmesti suknytės sc blush2.gif hemutę iš anksto dėkoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deize: 04 lapkričio 2013 - 15:41