Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Turiu sinsila, vardu dziugas bigsmile.gif biggrin.gif ax.gif Siek tiek zmogiskas vardas lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hell'e: 28 rugpjūčio 2007 - 13:14
lotuliukas.gif prisijuokiau is Paspirtuko ir Fecalijos Lupenos... lotuliukas.gif

Na apie zmoniskus vardus neitin turiu nuomones, bet apie "populiariuosius" vardus yapc jorkams tai jau pasibaisejau: Gucis, Hugo, Bosas, Chanel ir t.t. doh.gif nieko durniau ir baisiau nera... tongue.gif
Man vardas turi buti isskirtinis ir man miela reiksme wub.gif

Maniskiu gyvunu vardai :
buvo suo (skalikas) Serifas, labai jam tiko!
kate: Abra-Kadabra-Alakazam, bet vadinom Abrute, Butuku, Abutu ir atsiliepdavo biggrin.gif
ziurkius: Zuika(jis toks mielas buvo , kad tik zuika man ir tesitardavo i ji ziurint)
katinas: Rastomanas(rastas ir mano, bet ir kita sio zodzio reiksme atspindejo)
Dabar turiu suni: Izdivas (tiesiog tos veisles sunis anksciau vadindavau izdivalkem, o jau kai apturejau pati toki tai ir supratau, kad jis nusipelnes sio vardo, siaip vadinu dar Divuku, atsisaukia i bet koki)
ir kilminga katuka, sfinksa: IULIU Insomnia, reikejo sugalvot varda is I raides, o sis zodis labai panasiai reiskia kaip atrodo pats katinas lotuliukas.gif

Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo Du alaus thumbup.gif
Atsakyti
jau mėnesį auginų samojedų veislės kalytę.Samojedai-šiauriečiai, bet jai davėm Egipto deivės vardą- Izidė. Izidė-buvo grožio, vėjo deivė, labai motiniška ir moteriška. Vis dėl to, juk tai-mitologija, tad nemanau, ar dau pasaulyje žmonių vardu Izidė
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 08 29, 10:12)
Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo  Du alaus thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Super, tik studentai ir gali tokį vardą ir sugalvoti drinks_cheers.gif

O man prieš pora metų padovanojo žuviną (gaidelį) ir visiem svečiam daviau užduotį sugalvoti vardą jam, tai vienas iš pasiūlymų ir buvo Bronius. blink.gif Nu taip prilipo, nu nors tu ką. Taip ir gyvena žuvinas vardu Bronius. Brolis, pamatęs jį ir sužinojęs iš manęs, kaip lengva jį prižiūrėti, nupirko savo sūnui irgi gaiduką ir pavadino jį... Petru. Klausiu, kodėl Petras, tas atsako man, kad neįsivaizdavo kito vardo, baisiai įstrigo mano Bronius jam, tai norėjo kažko panašaus. Ir nupirko Petrui pora mergų (gaidelyčių), tai jos abi buvo Petrienės doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 30 rugpjūčio 2007 - 01:06
Nu aš galiu pasiūūlyti du vardus graužikams: 1. Čiobrelis(mano pažįstama turi tokį žiurkutį) 2. Cukrus (labai miela, kai gali savo numylėtinį Cukreliu vadint wub.gif )
Atsakyti
vienam tokiam žirgyne buvo žirgas Kulverstukas lotuliukas.gif dar mano draugė turi foksterjerą Luką blink.gif nu manau, kad žmogiški vardai visai netinka gyvūnams blink.gif
Atsakyti
Pas draugę jūrų kiaulytė-Pančita biggrin.gif
Atsakyti
pritariu, kad zmogiski vardai visiskai netinka gyvuneliams smile.gif Mano drauge turejo kalyte, kurios vardas toks kaip mano smile.gif jauciausi ne kaip
Atsakyti
Mano jūrų kiaulytei vardą kažkada davė mama - Šmikis!
Atsakyti
Musu namuose gyvena sunelis (prancuzu buldogas) Boleslovas (Bolka) ir papugele nimfa, kurio vardas Petka. rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Suniuko vardas: Amigo dar vadinu ( Amigauskas, Amis, Amigutis) wub.gif
Papugeles vardas: Fede ( Federikas ) lotuliukas.gif wub.gif
Vezliukes vardas: Pupyte wub.gif
Zuvytes vardu neturi g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taksiuko vardas - Brendis (Brendžiukas, Brendonas, Brendyla, Nesubrendėlis)
Kito taksiuko vardas - Čiarlis
Atsakyti