Turiu sinsila, vardu dziugas
Siek tiek zmogiskas vardas
Na apie zmoniskus vardus neitin turiu nuomones, bet apie "populiariuosius" vardus yapc jorkams tai jau pasibaisejau: Gucis, Hugo, Bosas, Chanel ir t.t.
Man vardas turi buti isskirtinis ir man miela reiksme
Maniskiu gyvunu vardai :
buvo suo (skalikas) Serifas, labai jam tiko!
kate: Abra-Kadabra-Alakazam, bet vadinom Abrute, Butuku, Abutu ir atsiliepdavo
ziurkius: Zuika(jis toks mielas buvo , kad tik zuika man ir tesitardavo i ji ziurint)
katinas: Rastomanas(rastas ir mano, bet ir kita sio zodzio reiksme atspindejo)
Dabar turiu suni: Izdivas (tiesiog tos veisles sunis anksciau vadindavau izdivalkem, o jau kai apturejau pati toki tai ir supratau, kad jis nusipelnes sio vardo, siaip vadinu dar Divuku, atsisaukia i bet koki)
ir kilminga katuka, sfinksa: IULIU Insomnia, reikejo sugalvot varda is I raides, o sis zodis labai panasiai reiskia kaip atrodo pats katinas
Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo Du alaus
jau mėnesį auginų samojedų veislės kalytę.Samojedai-šiauriečiai, bet jai davėm Egipto deivės vardą- Izidė. Izidė-buvo grožio, vėjo deivė, labai motiniška ir moteriška. Vis dėl to, juk tai-mitologija, tad nemanau, ar dau pasaulyje žmonių vardu Izidė
QUOTE(Ligrafi @ 2007 08 29, 10:12)
Prisiminaiu, studentu laikais bendrabutyje laike ziurke kurios vardas buvo Du alaus 
O man prieš pora metų padovanojo žuviną (gaidelį) ir visiem svečiam daviau užduotį sugalvoti vardą jam, tai vienas iš pasiūlymų ir buvo Bronius.
Nu aš galiu pasiūūlyti du vardus graužikams: 1. Čiobrelis(mano pažįstama turi tokį žiurkutį) 2. Cukrus (labai miela, kai gali savo numylėtinį Cukreliu vadint
)
vienam tokiam žirgyne buvo žirgas Kulverstukas
dar mano draugė turi foksterjerą Luką
nu manau, kad žmogiški vardai visai netinka gyvūnams
Pas draugę jūrų kiaulytė-Pančita
Musu namuose gyvena sunelis (prancuzu buldogas) Boleslovas (Bolka) ir papugele nimfa, kurio vardas Petka.
Suniuko vardas: Amigo dar vadinu ( Amigauskas, Amis, Amigutis)
Papugeles vardas: Fede ( Federikas )
Vezliukes vardas: Pupyte
Zuvytes vardu neturi
Papugeles vardas: Fede ( Federikas )
Vezliukes vardas: Pupyte
Zuvytes vardu neturi
Taksiuko vardas - Brendis (Brendžiukas, Brendonas, Brendyla, Nesubrendėlis)
Kito taksiuko vardas - Čiarlis
Kito taksiuko vardas - Čiarlis