Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnų vardai. Ar yra ribos fantazijai?

Turiu vėžlį vardu Paška(nuo čerepaška). O tėvai arklį pavadino Žaibas, manau, visai tinka smile.gif .Na, o kačių visų vardai buvo Murkos doh.gif , visa dinastija.
Atsakyti
Žaibas yra daznas vardas zirgui. Vien i registra zirgu ivesk ir pamatysi kiek ismes,o neregistruotu dar kiek.... Va,ka tik paziurejau i registru knyga:" Rasta daugiaunei 50 irasu. Bandykite patikslinti paieska" rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ką, o aš aną savaitę išgirdau - stoviu prie vokiečių aviganiu ringo Estijoj-ir šaukia Loreta, Loreta lotuliukas.gif Nu šiaip graži kalytė buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2007 08 21, 10:21)
O tėvai arklį pavadino Žaibas, manau, visai tinka smile.gif .

pas mus kaime nuo senų laikų visų kaimynų visi arkliai - Žaibai, visos karvės - Žibutės lotuliukas.gif
bet ne tame esmė. Va, mano pusseserė turėjo žiurkėną, vardu Pi*ius (atsiprašau, žodžių iš dainos gi neišmesi), o kaimynai savo spanielį buvo pavadinę tokio klaikaus meksikiečių serialo vardu - Rubė.
Na, o dugnų dugnas tai ponio (tokio mažo arkliuko) vardas: PASPIRTUKAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paspirtukas? Paspirtuka zinau as, toks kersas?dar ir varzybose jis pasirodo, jei tas pats.
Atsakyti
Napatinka ir man gyvunai su zmoniu vardais, bet taip jau atsitiko, kad turim tiusi Jurgi ax.gif Priklydo pries 5 metus pas mus mazas dekoratyvinis triusukas, nesiojom aplinkui visiems kaimynams ir klausinejom, ar nedingo triusiukas, bet visi kaip susitare, vis sake, paklauskit Jurgio Kairio( mant jis neseniai buvo nama netolise isigijes) nedrisau nueit pas Kairi, bet triusiuka Jurgiu pavadinom blush2.gif , nors tik pernai suzinojom, kad tai ji doh.gif vis vien Jurgiu saukiam ax.gif
Atsakyti
labutis. mano kaimynai seniau laike suniuka,vardu - SIMA. iseidavo ir saugdavo : Simona,pas mane! ziauru doh.gif
o as turiu bultika-Marsa(karo dievas)
ir porele deguciu- Maja ir Cipsas
kai buvau maza,turejau katyte-Bagira ir kalyte-Bartute
o pas drauga,Ispanijoj, yra porele dryzuotu voveryciu,kuriom daviau vardus Knopke ir Sragtukas,bei akvariumas,kuriame gyvena Nugariukas,Akinis, Pilviukas, Burbulas,Baltukas,Lipukas ir Slapukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 08 26, 23:14)
labutis. mano kaimynai seniau laike suniuka,vardu - SIMA. iseidavo ir saugdavo : Simona,pas mane! ziauru  doh.gif
o as turiu bultika-Marsa(karo dievas)
ir porele deguciu- Maja ir Cipsas
kai buvau maza,turejau katyte-Bagira ir kalyte-Bartute
o pas drauga,Ispanijoj, yra porele dryzuotu voveryciu,kuriom daviau vardus Knopke ir Sragtukas,bei akvariumas,kuriame gyvena Nugariukas,Akinis, Pilviukas, Burbulas,Baltukas,Lipukas ir Slapukas  mirksiukas.gif

Maja irgi žmogaus vardas, taip kad išeina taip pat žiauru kaip ir su Simona mirksiukas.gif
Atsakyti
manau per daug sureikšminti paprasti dalykai.
Na ir kas kad vardas vienam atrodo tinka gyvūnui, kitam atrodo - tinka žmogui. jei išgirsčiau šaukiant ką nors mano vardu - neįmčiau į galvą. visi turi pretekstą vadinti savo gyvūną vienu ar kitu vardu. smile.gif

jeigu gyvūnas kilmingas - tai kokia dar Knopkė, Rublis ir pan.? Kaip tik baisiai skamba.

Tiesiog žmonėms stinga išmonės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smandi: 27 rugpjūčio 2007 - 10:23
Kilmingam gyvunui dazniausiai jau buna sumastyti vardai. Ir nei Knopke nei Edita kazkaip...Mano katukas kilmingas,bet del to nedaviau jam zmogisko vardo...yra milijonai graziu zodziu kazka reiskianciu ir pritinkanciu...
Atsakyti
nežinau, Katut, turbūt tas pats, aš jo nemačiau, bet pati idėja tai mane prajuokino be galo - nu išsityčiota iš arklioko galutinai ir nepataisomai biggrin.gif
Atsakyti
Jei cia tas pats, tai jam ziauriai tinka tas vardas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti