Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Konvalia @ 2013 10 30, 16:36)
Labas vakaras  4u.gif
Aš ateinu su naujienom. Buvau apsisprendusi daugiau IUI kol kas nesidaryt, tik po histero. Bet vakar leidausi gydytojo ir vyro įkalbama trečiajai IUI  blush2.gif Natūraliam cikle užaugo vienas folikukas, gleivinė irgi gera. Tai ir aš pabijojau praleisti šansą, o gal... Šiandien MB suleido ovitelį (šį kartą tai skaudžiai  blink.gif ), o rytoj IUI. Jei nepavyktų, tai po mm histero, bet kol kas bandysiu apie tai negalvot  smile.gif

Konvalia didžiausios sėkmės šiandien tau per IUI, laikysiu suspaudus kumštukus kad tik šis kartas būtų tau Tas ir nebereikėtų jokių histero rolleyes.gif
O dėl bendro sąrašiuko tai pritariu tavo minčiai, kad reik info - tik nesugalvoju kaip čia geriau padarius g.gif Aš kad ir nesidarau šį mėnesį IUI bet vistiek nepalieku šios temutės blush2.gif šaunios mergaitės čia susirinkusios ir rūpi kuri čia iš mūsų pažers virusiukų greitu metu rolleyes.gif

misheliina2 o PRG esi tyrusis - pas tave jis geras? Jei PRG normalus tai manau dėl vienos neišgertos tabletikės nieko blogo nebus mirksiukas.gif tik nesinervuok, aišku geriau jau nepamiršt tokių dalykų - kokį priminimą užsistatyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 30, 16:36)
Labas vakaras  4u.gif
Aš ateinu su naujienom. Buvau apsisprendusi daugiau IUI kol kas nesidaryt, tik po histero. Bet vakar leidausi gydytojo ir vyro įkalbama trečiajai IUI  blush2.gif Natūraliam cikle užaugo vienas folikukas, gleivinė irgi gera. Tai ir aš pabijojau praleisti šansą, o gal... Šiandien MB suleido ovitelį (šį kartą tai skaudžiai  blink.gif ), o rytoj IUI. Jei nepavyktų, tai po mm histero, bet kol kas bandysiu apie tai negalvot  smile.gif

Papildyta:
Iš Renaltos šiandien nieko nesigirdi  g.gif  Auu!!! Gal jau mm pagaliau parsirado?

Kaip suprantu, šiom dienom niekas man IUI kompanijos nepalaikys, tik aš helovyno išvakarėse tokius planus turiu  biggrin.gif

Labas, niekur as nedingusi, tik neturiu jokiu naujienu, savo MMM as taip ir nesulaukiau verysad.gif siandien vakare eisiu pas gyd. ziures kas ten darosi smile.gif
jokiu ateinanciu MMM pozymiu nera, tik krutinė visa pribrinkusi ir skausminga biggrin.gif
Labai smagu, kad pradedi nauja cikla, manau si karta viskas baigsis sekmingai 4u.gif
Atsakyti
Sarasas gera mintis, nes as taip pat pamirstu kas kurioje stadijoje biggrin.gif
Man si menesi viskas nuplauke, bet nieko svarbu, kad kokio blogumo gyd. nerastu. Prasysiu gyd. vaistu, kad MMM paskubintu smile.gif Nes tas ispustas pilvas tai mane ziauriai erzina, nieko negaliu apsirengti, viskas spaudzia, verzia,o jau kaip atrodau tai nera zodziu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Cygnus, Renalta, ačiū už gražius palinkėjimus 4u.gif

Šaunu, kad palaikot idėją smile.gif Dėl to sąrašiuko aš irgi tiksliai dar nesugalvojau. Jei darysim paprastą sąrašiuką, tai kur jį "įdėt"? Irgi galvoju, kad jame turėtų atsispindėt, ne tik darančių IUI, bet pvz. ir pas tave, Cygnus, kada bus 14 dienų po O, kad žinotumėm, kada daugiau palaikyt ir padrąsint smile.gif Kol kas tik kylo mintis apie bendrą paštą, į kurį pvz. išsiųstumėm laiškutį: tema - nario vardas, laiške, kiek IUI padaryta, kokios nepastojimo priežastys ir pan. O gal prie vienos iš mūsų parašo šiuos duomenis įrašyt, kaip kažkada maika buvo padarius. Laukiu kitų minčių ir pasiūlymų, kaip čia geriau padarius ax.gif
Papildyta:
Renalta, lauksim iš tavęs naujienų po apžiūros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 31 spalio 2013 - 09:08
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 31, 09:05)
Papildyta:

Bandysiu gyd. kvosti, kodel tos mmm neateina, kaip nuo tokio mazo hormoniniu preparatu kiekio (5 closto tabletes,150 Gonal, Ovitrellis + 30 tab. Duphastono) galejo visiskai issibalansuoti organizmas g.gif o gal cia nuo tos cistos doh.gif noreciau, kad siandien viskas paaisketu, nes paskutiniu metu po apsilankymu pas gyd. viskas dar labiau susipainiojo ir galvoje kyla dar daugiau neaiskumu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Cygnus, Renalta, ačiū už gražius palinkėjimus  4u.gif

Šaunu, kad palaikot idėją  smile.gif Dėl to sąrašiuko aš irgi tiksliai dar nesugalvojau. Jei darysim paprastą sąrašiuką, tai kur jį "įdėt"?  Irgi galvoju, kad jame turėtų atsispindėt, ne tik darančių IUI, bet pvz. ir pas tave, Cygnus, kada bus 14 dienų po O, kad žinotumėm, kada daugiau palaikyt ir padrąsint smile.gif Kol kas tik kylo mintis apie bendrą paštą, į kurį pvz. išsiųstumėm laiškutį: tema - nario vardas, laiške, kiek IUI padaryta, kokios nepastojimo priežastys ir pan. O gal prie vienos iš mūsų parašo šiuos duomenis įrašyt, kaip kažkada maika buvo padarius. Laukiu kitų minčių ir pasiūlymų, kaip čia geriau padarius  ax.gif
Papildyta:

Ačiū Konvalia kad ir mane į būrį sąrašiukui priimi, tas palaikymas labai svarbus net ir nesidarant IUI rolleyes.gif man kažkaip patinka ta mintis prie parašo sąrašiuką pridėt - tik reik mergaičiukę kuriai prie parašo pridėt pasirinkt kuri dažnokai čia užsuka g.gif kažkaip prima mintis apie Bella Donna kilo kaip šios temutės šeimininkę - aišku jeigu sutiktum? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Cygnus, Renalta, ačiū už gražius palinkėjimus  4u.gif

Šaunu, kad palaikot idėją  smile.gif Dėl to sąrašiuko aš irgi tiksliai dar nesugalvojau. Jei darysim paprastą sąrašiuką, tai kur jį "įdėt"?  Irgi galvoju, kad jame turėtų atsispindėt, ne tik darančių IUI, bet pvz. ir pas tave, Cygnus, kada bus 14 dienų po O, kad žinotumėm, kada daugiau palaikyt ir padrąsint smile.gif Kol kas tik kylo mintis apie bendrą paštą, į kurį pvz. išsiųstumėm laiškutį: tema - nario vardas, laiške, kiek IUI padaryta, kokios nepastojimo priežastys ir pan. O gal prie vienos iš mūsų parašo šiuos duomenis įrašyt, kaip kažkada maika buvo padarius. Laukiu kitų minčių ir pasiūlymų, kaip čia geriau padarius  ax.gif
Papildyta:

Palaikau ir as s thumbup.gif Sarasiuko ideja thumbup.gif thumbup.gif nors kaip ir Cygnus IUI nesidarau si menesiuka bet daug laiko cia praleista , praktiskai visos zinutes cia , todel toliau domesiuosi musu burelio naujienomis 4u.gif beje jau ipusejau savo pirmaji nedarbinga cikla cool.gif aisku ND darom bet be jokiu papildu lotuliukas.gif
maciau busimosiose nestukese kazkur uzsiregistraves visas burelis ir BT visu matosi ir visa info dedasi, tik nelabai zinau kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 31, 15:07)
Palaikau ir as s thumbup.gif Sarasiuko ideja    thumbup.gif  thumbup.gif  nors kaip ir Cygnus  IUI nesidarau si menesiuka bet daug laiko cia praleista , praktiskai visos zinutes cia , todel toliau domesiuosi musu burelio naujienomis  4u.gif  beje jau ipusejau savo pirmaji nedarbinga cikla  cool.gif  aisku ND darom bet be jokiu papildu  lotuliukas.gif
maciau busimosiose nestukese kazkur uzsiregistraves visas burelis ir BT visu matosi ir visa info dedasi, tik nelabai zinau kur  g.gif

O žinok Saulyna dažnai tie natūralūs ciklai po visų IUI kai varikliukas užvestas kaip tik ir tampa tais laimingais rolleyes.gif spaudžiu kumščiukus kad taip ir būtų bigsmile.gif O tu gal gali užklaust ten tam skyrelyje mergikių kaip jos ten pasidariusios? rolleyes.gif
Atsakyti
Kalbejau ka tik su gydytoja, del mano uzdegimo, kaip ir tikejausi – nieko gero...
Bakterine vaginoze + visiskai nera geruju bakteriju + Steptokokas B. Zodziu super. doh.gif
Antibijotikai nuo rytojaus mums kartu su MB savaite laiko....Blyn nutrucys jau ir tuos menkus MB grikiukus jauciu... Man dar ryt slapima priduoti reikia, MB ir turta ir slapima, sake ieskos ir pas ji galbut kazkokiu bakteriju gali buti.
Klausiau del to Strepto, tai jokio gydymo siuo metu nera ir jo nereikia, tik veliau, pastojus ir gimdymo metu, reikia kazkokiu spec antibu, nes jis pavojingas unsure.gif
Grizti pakartotiniam tepineliui po dvieju savaiciu.
Liudna ziauriai, kad visa tai islindo tik dabar, jau IUI pasidarius... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

Bella Donna laikykis kaip ziauru, gal jie ligonineje ir uzkrete console.gif

Nera zodziu kodel jie pries proceduras nepatikrina, nepadaro tepineliu, ziauru doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

taip darbais uzsiverciau, kad nei laiko parasyt nebuvo, visas jus padrasint, palaikyt, tik pribegom paskaitau kaip Jums sekas ir viskas..

Smagu, kad veiksmas vyksta, kad temute gyva, kad visos dirbat, triusiat... saunuoles 4u.gif

As si menesi visai nieko nedarau, ilsiuos ir negalvoju apie nieka smile.gif

Linkiu visoms sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bella Donna laikykis, viskas bus gerai 4u.gif

Palaikau ir as Sarasiuko ideja thumbup.gif

Konvalia tikrai tikrai si kart pasiseks drinks_cheers.gif

Renalta o tai kiek laiko jau tau mmm neateina unsure.gif ?

Cygnus saulyna kaip jus?
Atsakyti
Sveikos
Pasidariau siandien NT neigiamas, jokiu vaiduokliuku nieko, testas 20mme/ml jautrumo. Pradejo pilva mausti jau kitaip kaip pries mmm ir krutine subliusko, BT siandien 37, nukrito. Pagal viska mmm turetu ateiti siandien, bet gal del visu vaistu kazkas dar pasikeis su ciklu verysad.gif Mano ciklas trumpas 23-24d

Renalta ka tau gydytojas pasake? Ar atejo mmm?

visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 01 lapkričio 2013 - 07:45